- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hol? odaköltözöm a hűtőimmel...
(valójában tudom: a szent andrás törésvonal fölötti régióban. arrafelé elég sok a fullidióta, mindent megvásárló gyűjtő. csak 1 a fő kérdés: mi jön előbb? a pénzük elfogyása, vagy az egymásnak nekifeszülő kőzetlemezek hirtelen elcsúszása, amikor a pénzükkel és a gyűjteményeikkel együtt mennek a levesbe...)
-
szab.tam
nagyúr
nem azt mondom, hogy nincs olyan. nekem is volt zenélő lapom.
hanem azt, hogy szerintem, és tapasztalatom szerint legtöbbször a tápból jön.
közben a júzer "tudja", hogy nem onnan jön, de meg sem nézi rendesen.
az még külön adalék, hogy akiket mégis meg tudtam győzni a vizsgálatra, végül mindenkinél a tápból jött a hang.
nem tudom jobban és érthetőbben leírni...****
(#68) fsb1000
most már kezdek kételkedni magamban.
senki nem érti miről beszélek.
vagy nem foglamazok jól, vagy nem olvassátok el figyelemesen, és értelmezve a hsz-aimat..."Egyszerűen tápot kell cserélni és ha a hang nem szűnik meg, máris megdőlt a tápelmélet."
többszörösen nem igaz.
én minden tápot meg tudok szólaltani. idáig sikerült. (a mérték nagyon eltérő.)
sokszor a vga hozza ki a tápból a hangot.
tehát a vga változó áramfelvételére reagál a táp így. (erről a tudástár bejegyzsben is van szó.)
de ebben az esetben ettól még a tápból jön a hang.ha pl. a tábból jött a hang, vga-t cserélsz és a hang megszűnik, nem következik, hogy az első párosnál a vga szólt. de ezt is leírtam, már vagy harmadszor...
kérdezzetek meg garis ügyintézőket, hogy hány ilyen "hibás" vga-t próbálnak visszavinni.
náluk meg néma. a júzer pedig egy teljesen más vga-val elégedett, ami nem hozza ki a tápból számára hallható módon a cücörgést.na, de befejeztem, mert érezhető módon nem éritek mit is szeretnék kihozni.
ha szól valami a gépből, cseréljetek vga-t, ne viszgáljátok meg a tápot, úgysem az szól. -
szab.tam
nagyúr
nem kezdek bizonygató felsorolásba.
a saját tapasztalataimból kiindulva sokaknak adtam tanácsot akik meg voltak győződve, hogy nem a táp zenél. elsőként a 3dmark golyószórós tesztre. ha pozitív volt, szétszedettem velük a gépet, hgoy fülüket a tápra tudják tenni.
ezekben az esetekben nem emléksezm olyanra, ahol nem a táp lett volna a bűnös.
és minden ilyen tesztet megelőzött egy kölcsönös hsz birkózás, amiben a delikvens hajtogatta, hogy márpedig a vga. én pedig, hogy a táp...és mindegyik ilyen esetben, (értsd: kivétel nélkül, és sok előfordulás van szó), ahol a júzer rászánta magát, és a végére járt, a táp volt a hibás, és ez jött le: "ja bocs..."
akik nem voltak hajlandóak a pontos metódussal megnézni, azoknál nem is tudhatom, hogy mi volt valójában.
hogy hány zenélő vga-d volt, azal nem tudok mit kezdeni, mert nem lettek úgy viszgálva, ahogy mondtam.
hacsak nem mindegyiket az asztalon kiterítve bevizsgáltad úgy, hgoy viszonyag el voltak különítve.***
kicsit más. könnnyű tévesen következteni.
én is eljátszottam.
cücörgés, másik vga berak, cücörgés megszűnik.
mi a konklúzió: rossz volt az első vga.
közben pedig nem: egyik vga sem zenélt, hanem csak az első "kihozta" a tápból a dolgot...
de ha alapos vizsgálat nélül csak a cseréből vonunk tanulágot, az téves is lehet.régen ezzel nem nagyon foglakoztam, mert nem is hallottam őket. csak a kezdeti venitírtások után váltak hallhatóvá ezek a zajok.
még 1x a lényeg:
én (de más sem), nem fugjuk tudni megmondani, kinél mi cücörög.
de felszínes hallgatózással ne akarja rögtön tudni, kikövetkeztetni, vélni tudni, miből jön.
3dmark06 első pálya, 2 golyószórós rész. ha ott cücörög, akkor szedje szét a gépet, rakja ki az asztalra, tegye távol a tápot, és úgy hallgassa meg...***
(#65) fsb1000
"Jogos, általában nem gyártófüggő a jelenség."
másról beszéltem.
nem márkafüggésről. -
szab.tam
nagyúr
akkor te vagy a 10-ből 1, akinél máshonnan jött a hang.
nekem is volt olyan cücörgő lapom, ami minden mást elnyomott.
de azt fenntartom, hogy minden tápot (ha csak picit is), de szóra tudok bírni.mindenkinek ott cücörögjön, ahol akarja.
hagyjuk is a témát, mert nem marad hely lara hajának, és a kilógó hűtőnek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #35 üzenetére
passzívan nem bír el többet. agyonteszteltem.
álló lamellákkal pont anniyt tud, mint egy mugen2.
a ninja-nak majd fele annyi lemeze van, de jobban szellőzik, a mugen2 sűrűbb, de több lemeze van.
a végeredmény egykutya.
brutálisan alulfeszelt 95w-os proci, (konkrétan q9550@1.000v), vagy hivatalosan 65w-de a gyakorlatban kicsit kevesebbet fogyasztó 2 magos, alapfesz tájékán. (konkrétan E5700)
a mini ninja pedig álló lemezekkel pl. az E1000-es dual celeront viszi el, ami hivatalosan ugye megint csak 65W, de a gyakorlatban jóval kevesebb.fekvő lapnál viszont totál gáz mindkettő. ezért is kezdtem szétvagdosni őket...
cicergés.
nagyon sokszor leírtam, konkrét példákkal, júzerekkel illusztrálva.
10-ből 9x a táp szól, és nem más.
csak mivel közel vannak egymáshoz, és sokszor 3d alkalmazásnál kezdi, (3dmark06 1. pálya, golyószórós jelenet; dirt2, stb...)
ezért a felhasználó meg van győződve, hogy csak a vga lehet az. pedig nem.
minden táp tud zenélni. idáig nekem az összeset sikerült szóra bírnom.
csak a legtöbben a ventik miatt nem hallják. vagy nem akadtak bele olan alkalmazásba, aminél ez kijön. -
szab.tam
nagyúr
válasz
kromatika #18 üzenetére
nálam volt, (van) néhány jó táp.
pl. seasonic x400-460. enermax modu87 800, stb.
mindegyiket meg tudtam szólaltani.
csak tudni kell...de szívesen várok tesztelésre bármilyet.
mindegyik meg fog szólalni.
tudom a receptet...(a sok júzer azt hiszi, hogy a vga ciripel. vagy a lap. de nem...)
(habár zenélő lapom nekem is volt.)
-
-
szab.tam
nagyúr
szép a mod, de tök fölösleges kilógatni a hűtőt, ha már egyáltalán van a gépben venti...
akkor ez már ésszerűbb.
ez legalább teljesen fanless...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest