Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz #65675776 #35 üzenetére

passzívan nem bír el többet. agyonteszteltem.
    álló lamellákkal pont anniyt tud, mint egy mugen2.
    a ninja-nak majd fele annyi lemeze van, de jobban szellőzik, a mugen2 sűrűbb, de több lemeze van.
    a végeredmény egykutya.
    brutálisan alulfeszelt 95w-os proci, (konkrétan q9550@1.000v), vagy hivatalosan 65w-de a gyakorlatban kicsit kevesebbet fogyasztó 2 magos, alapfesz tájékán. (konkrétan E5700)
    a mini ninja pedig álló lemezekkel pl. az E1000-es dual celeront viszi el, ami hivatalosan ugye megint csak 65W, de a gyakorlatban jóval kevesebb.

fekvő lapnál viszont totál gáz mindkettő. ezért is kezdtem szétvagdosni őket...

cicergés.

nagyon sokszor leírtam, konkrét példákkal, júzerekkel illusztrálva.
    10-ből 9x a táp szól, és nem más.
    csak mivel közel vannak egymáshoz, és sokszor 3d alkalmazásnál kezdi, (3dmark06 1. pálya, golyószórós jelenet; dirt2, stb...)
    ezért a felhasználó meg van győződve, hogy csak a vga lehet az. pedig nem.
    minden táp tud zenélni. idáig nekem az összeset sikerült szóra bírnom.
    csak a legtöbben a ventik miatt nem hallják. vagy nem akadtak bele olan alkalmazásba, aminél ez kijön.

törölt tag

válasz #65675776 #35 üzenetére

Elbánik vele. E8400-zal is elmegy 1.25V VID mellett. És 3.6 GHz-en is, és még mindig lehetne húzni kicsit.
    Kár hogy az alaplap nem komálja a szellő nélküli életet és északi híd túlmelegedéses kék halállal ajándékoz. De majd megkapja az is a magáét.

;]

pakesz
    A 95 tényleg sok, de azt tudni kell ha jól sejtem a mobil cuccok jobban bírják a hőt, márpedig az Apple cuccába az van, tehát annyira nem tévedtek.

Új hozzászólás Aktív témák