Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Oliverda #67 üzenetére

:O :O :O

nem azt mondom, hogy nincs olyan. nekem is volt zenélő lapom.
    hanem azt, hogy szerintem, és tapasztalatom szerint legtöbbször a tápból jön.
    közben a júzer "tudja", hogy nem onnan jön, de meg sem nézi rendesen.
    az még külön adalék, hogy akiket mégis meg tudtam győzni a vizsgálatra, végül mindenkinél a tápból jött a hang.
    nem tudom jobban és érthetőbben leírni... :)

(#68) fsb1000
    most már kezdek kételkedni magamban.
    senki nem érti miről beszélek.
    vagy nem foglamazok jól, vagy nem olvassátok el figyelemesen, és értelmezve a hsz-aimat...

"Egyszerűen tápot kell cserélni és ha a hang nem szűnik meg, máris megdőlt a tápelmélet."
    többszörösen nem igaz.
    én minden tápot meg tudok szólaltani. idáig sikerült. (a mérték nagyon eltérő.)
    sokszor a vga hozza ki a tápból a hangot.
    tehát a vga változó áramfelvételére reagál a táp így. (erről a tudástár bejegyzsben is van szó.)
    de ebben az esetben ettól még a tápból jön a hang.

ha pl. a tábból jött a hang, vga-t cserélsz és a hang megszűnik, nem következik, hogy az első párosnál a vga szólt. de ezt is leírtam, már vagy harmadszor...

kérdezzetek meg garis ügyintézőket, hogy hány ilyen "hibás" vga-t próbálnak visszavinni.
    náluk meg néma. a júzer pedig egy teljesen más vga-val elégedett, ami nem hozza ki a tápból számára hallható módon a cücörgést.

na, de befejeztem, mert érezhető módon nem éritek mit is szeretnék kihozni.
    ha szól valami a gépből, cseréljetek vga-t, ne viszgáljátok meg a tápot, úgysem az szól. :D

• yolan

őstag

válasz Oliverda #59 üzenetére

Reméljük később se.
    A kiemelt mondat számomra már elegendő, de ez lehet az én hibám, szerintem lényegtelen.

Új hozzászólás Aktív témák