- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tknof1871
őstag
válasz
Predatorr #246 üzenetére
Xiaomi ilyen.
Pebble Classic-on ,fejből nem tudom, talán 6 visszaszámlálót is be lehetett állítani és mind elindítani, utána bárhova lehetett lépegetni a menüben. Vissza lehetett lépni a watchface-ra. Ne is várjak olyan frissítést a T-Rex-re ami után képes lesz erre??? -
Predatorr
őstag
Kerékpárosokat kérdezem, nálatok is össze-vissza méri-e a fogyasztást hetek (frisssítés?) óta. Ua. edzés utáni zsírégető útvonal 200-800 kcal között random.(800 felé szokott lenni), a rövid edzésre járás 150-200 helyett ma 43kcal volt.
-
Predatorr
őstag
válasz
tknof1871 #243 üzenetére
Xiaomi ilyen. Mi bandem is ezt csinálta. Ezen legalább van egy pici óra fent edzés közben. Az értesítéseket amúgy bedobja, csak előhívni nem tudod. Nekem pl. pont jól jönne a zenevezérlés edzés közben, de az sincs. Szerencsére a füles sincs messze a kezemtől. Nekem elsősorban edzés miatt kellett,.amire a drága Stratos 3 alkalmatlan volt a mp-enként elvesztett gps és fénysebesség detektálása miatt. Amúgy abban sem lehetett kilépegetni semmüből bezárás nélkül.
Egy kis DOS nosztalgia. -
tknof1871
őstag
Üdv! Eddig Pebble Classic-ot használtam. Abban elindítottam a visszaszámlálót, utána bárhova lépegethettem a menüben, megnézhettem a notificationoket, ébresztést beállíthattam, stb.
A T-Rex-nél belépek a visszaszámlálóba és elindítom utána nem tudok kilépni, a watchface is csak visszaszámláló állását mutatja és a pontos időt.
Ez a telefonom miatt van? Az a baj, LG (G4), vagy a 6.0 Android verzió miatt? Az óra hibásodott meg?
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
tknof1871 #240 üzenetére
Ha vennék rá ilyet, akkor a toknak több értelmét látom, én munkára használom ezt az órát, kap hideget meleget, de az üvegen még egy karcot se nagyon látok. Ellenben körülötte a tok elég karcos, meg a szilikon szíj is kopik rendesen. De persze azt raksz rá amit akarsz :)
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van ajánlott kijelzővédő, mechanikai sérülés elleni védelem?
Ez az Alis ajánlat 1 TPU tok + 2 üveg. Vajon jó megoldás, vagy a tok felesleges?
Sok eladó eleve két üveget ad el. Ilyen gyakori a törés? -
szgpcomp
friss újonc
Hello! Volt màr valakinek olyan a T rex-szel, hogy bicajozás kozben 34 km utan csak ugy kilépett a mérésből? Activities nél nem jelenik meg, zeppbe nincs mit àtttenie, mintha nem is mérte volna azt a két óra bicajozást. Nem nyúltam hozza menet kozben, kb 5-10 percenkent raneztem. Egyszer meg már csak a sima órát mutatja nem az edzes adatait.
-
Predatorr
őstag
válasz
baitsee23 #236 üzenetére
Nálam sosem látta az óralapot a letöltésú mappában, gondolok, azóta fejlesztették. Szerencsére egy telje du. elb.szása után mindegyik óralapot megtaláltam a notify elcseszett, kereshetetlen adatbázisában.
Jött frissítés,.de semmi változás. Továbbra is 6:00 van délben a grafikon alatt.
-
baitsee23
őstag
Ha valaki még nem ismerné, egy alternatív számlap cserélő módszer, amivel alternatív forrásból származót is fel lehet tenni: [link] .
-
Zaji
őstag
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.
Azért lehet megvárom a Pro-t... -
baitsee23
őstag
válasz
Predatorr #228 üzenetére
Nekem a 2.4-es (legfrissebb) AW van fent. Mi 9-em van. Minden (értelmes) jogot megadtam az appnak, az automatikus indulás be van kapcsolva. Működik. Csak az appból való kilépés nem az igazi.
Neked mi nem megy? A Zeppben be van kapcsolva a discoverable (felfedezhetőség)? -
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Árfüggő. Alapból jó cucc, a fitness funkciók működnek. Notify-jal működnek a lapok, csak abban pont nincs meg mindegyik, + egyik módszerrel sem tudom megvásárooni a pro-t.
A T-Rex Pro-t viszont kerüld, mert ha abban is úgy működik a GPS, mint a Stratos 3-ban v. a többi Galileo-sban, akkor küldheted is vissza (emag tele ilyenekkel). 1p-ig sem tartott jelet, de volt, hogy fénysebességgel bringáztam, ilyesmik, következetes következetlenséggel.
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #223 üzenetére
Addig jutottam visszafelé haladva a verziókon, hogy egyszer csak restartolt a Poco, aztán minden műveletre fél perc várakozás, totál szétb.szta a telót. Remek ez az android 11, a msngr-t meg ezt is elb.szta, kíváncsi vagyok, még mit fog. Kuka ez a xiaomi.
Sejthettem volna a stratos után.
-
laci0406
friss újonc
Sziasztok! Frissített a telefonom a 11-es androidra azóta nem működik az AmazFaces. Egyszerűen nem mennek át a számlapok, elmegy a csík egy darabig aztán megáll az óra pedig újraindul. Találkoztatok már ilyennel esetleg? Mi lehet a megoldás? Köszi a segítséget előre is!
-
iceman007
aktív tag
Pár hete eldobta az időjárás adatokat, valaki tapasztalt hasonlót vagy van valami megoldás?
-
Predatorr
őstag
Nos, lassan 1 hónapja megvan a cucc. Miután harmadszor is feltöltöttem, meglett a 100% töltöttség, úgy látszik, ennyi lemerítés kellett a kalibráláshoz. A merülés érdekes, mert majd' 1 nap alatt lecsorgott 4%-ot (edzés:5%, de rövid volt), 7%-on meg elvolt 2 napig. Úgy látom, ahogy merül, valamiféle tartalékot húz elő anélkül, hogy takarékos módba kapcsolnám. Szóval 1 hetet éppen kibír edzésekkel (aerob-nál GPS, gyúrásnál AOD) és folyamatos pulzus/alvás monitorozással, vasárnap du. meg rádobom Poco töltőre 2 órára.
A délutáni szunyálást változatlanul nem veszi észre. -
Predatorr
őstag
Köszi, tudom, hogy működik. Telón GPS OFF, mert minek, ha az óra úgyis méri az edzést, vagy nem is edzek? Attól az időjárás-adatok még frissülnek telón, az órának át kéne vennie. Most egyébként éppen rendben teszi. De a Mi Band 4 anno totál nem mutatott semmit ilyen esetben.
Én a Notify-t leszedtem, mert Mi Fit nélkül nem hajlandó működni, azt meg szintén leszedtem, mert nem kell, ha fenn a Zepp. Futtasson fölösleges appokat, akinek 10000mAh-s akkuja van a telefonjában. Az üzenet-átvitelben a Notify semmit nem segített, ha a msngr hülyült, úgy sem jött értesítés, vagy ma reggel meg SMS-ekről. Asszem leszokom az éjszakai kikapcsolásról, mert mindig macerásan indul a reggel.
Nálam rendben van a páratartalom, kizárólag a szívritmus-megjelenítés van elb.szva, mert délben is 6:00, de ezzel tudok élni. Talán majd javítják egyszer. Vagy nem.
A Stratos 3 f.szságai után ez az óra remek. Kop-kop, amíg nem kap egy olyan frissítést. -
szferix
tag
válasz
Predatorr #198 üzenetére
A Zepp és az Amazfit Notify... helymeghatározás, pld. időjárás helyszín céljára nem használja az óra GPS információit! Csak a telefonét. Az óra GPS csak akkor lép működésbe, ha valami olyan tevékenységet indítottál, aminek "trackje" van. Pld. séta, futás, bicaj, stb... Furcsa, de amennyire meg tudtam fejteni a rendszert, így van.
MÁS: Sokat küzdök az időjárás megjelenítéssel én is, hát nem sikerült valami jól ez a dolog az órán. Kipróbáltam az összes szolgáltatót. Ahány, annyi féle értéket ad, de a valós állapotokhoz nem sok köze van tartósan egyiknek sem. Van amikor sikerül eltalálnia, de leginkább nem. Az értékek vegyesen jelennek meg angolul és magyarul, sőt duplázva (pld. páratartalom). A Zepp és az Amazfit Notify... párhuzamosan fut nálam, de külön-külön is próbáltam őket. Úgy értem, hogy csak egyik, vagy másik volt telepítve, nem csupán lecsatlakoztatva. Időjárás tekintetében semmi különbség. -
Predatorr
őstag
Az enyémet csak 99%-ra lehet tölteni. Nincs is hely a számlapokon 3 számjegynek, ahogy néztem. Nálam elég stabilan tartja a szintet, edzés gps-től függően -9-15%.
Esetleg nézd meg a beállításokat.Padi68: nagyon keveset merül, ha nincs gps.
Iceman: Nálam sincs viber értesítés. Igaz, viber sincs.
-
iceman007
aktív tag
Viber értesítések nektek sem jelennek meg? Van valami spéci trükkje? Minden más appból megkapom az üzeneteket
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatták, odaadták, kipróbáltuk. Nem drága, sokat tud, sokáig bírja, de vannak hiányosságai, a neve és a külseje pedig kissé megosztó.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest