Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Veszel +1 órát.
Vagy befestesz egy fekete szíjat. Pillrag? Én sokat szívtam drága, márkás szarokkal, végül vettem egy bűn olcsó dupla (foly. + gél) pillanatragasztót 200 v 300Ft-ért V Janiban, az még a széttört, majd ragasztással szétesett kerékpáros telefontarzómat is.fogja.
Jumpalaja: Gyári reset az órán, zepp uninst pucolás. A bejelentkezésnél van vmi szarság, én is szívtam vele, de már nem emléxem, mi volt, asszem harmadjára vettem észre. Nálam sem aktiválta az új bejelentkezést, végül bement a régivel. Jogok, rendben? Mert ha kipucoltad a zeppet, azok is törlődtek.
A notify +be tehet, ha fent van, főleg, ha nem a zeppes kapcsolatra állítottad.Más: most a futást is úgy nérte, hogy 10p után kezdett dolgozni a szívem, pedig nem csak kocogtam. Lehet, van bennem egy elektromotor, ami elvisz az első szakaszon, csak.aztán kezd visszatölteni...
-
Predatorr
őstag
Az enyémet csak 99%-ra lehet tölteni. Nincs is hely a számlapokon 3 számjegynek, ahogy néztem. Nálam elég stabilan tartja a szintet, edzés gps-től függően -9-15%.
Esetleg nézd meg a beállításokat.Padi68: nagyon keveset merül, ha nincs gps.
Iceman: Nálam sincs viber értesítés. Igaz, viber sincs.
-
pzske
aktív tag
Kicsit pontosítok mert én csak most értettem meg
Na szóval AOD ban csak 2 fajta facet tudsz használni amiket leszedtél nem. AOD ban mutatja a az időd, lépésszámot és az aksi töltöttségét. Amikor megnyomod a gombot vagy felemeled akkor meg megjelenik az általad kiválasztott face és megjelennek a plusz infók is ha vannak. Ez is elég béna így szerintem mondjuk én nem használom a AOD-t.
-
zsocy
őstag
Én is pontosan így vagyok ezzel az órával mint te. Stratosom van, nem sportolok profi szinten csak hobbiból, plusz nagy gshock rajongó is vagyok. Nálam is betalált a Trex főleg a formája miatt. Valószínű lecserélem én is a Stratost ha kivasalják a kezdeti hibákat és esik kicsit az ára is.
Aztán ha nem jön be még mindig gyüjthetek Garminra :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest