- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
tknof1871 #265 üzenetére
Írtam, h ellenőrzésképpen tettem vissza a mifit. Amúgy ma is 1.5* annyi zsírégetést mért, mit az óra, az megint csak 560-at a 700 kcal fölötti távra, pulzust viszont követte. Ahol csorogtam a forgalommal.lejjebb mért, ahol tekertem, feljebb, átlag 121.
Elméletileg 2 külön app, 2 külön eszköz.Elméletileg a zeppnek több eszközt is kezelnie kéne. Gyakorlatilag a xiaomi szoftverei fostalicskák (jelezheted a.problémát a feedbackben, garantáltan megy a qkába). Vagy 2 telefont használsz akkor, v ua. tesztre hol az egyik eszközt, hol a másikat.
-
Predatorr
őstag
válasz
tknof1871 #263 üzenetére
Nem, nekem pont az a panaszom, hogy mostanában szar az edzésészlelés. Az lehet, hogy nem tapad eléggé a karodhoz. Tegnap reggel egész hidegben mentem el itthonról, de rendben mért. Amióta megpucoltam a hátlapot, ezzel nem jött elő probléma. Ma megint lesz edzeciklizés, majd meglátom, most nem merülhet le 7km után.
Én is tudom, mi kell hozzá, azt is olvashattad, hogy az óra adatainak ellenőrzéséhez telepítettem vissza a mifit. Mivel azonban az óra csak a zeppel működik együtt, az érzékelőkkel nem tudom ellenőrizni. Csak egy Mi Bandet vagy Verge Lite-ot hajlandó felismerni. Ergo nem kell törölni. A G Health anno hasonlókat mért a mifihez, de az meg lezabálta az akkut, ami nem semmi 5060mAh-nál.
Az egyébként tök "érdekes", hogy a Zepp csak GPS-szel hajlandó csatlakozni az órához (aztán kikapcsolhatod), és hiába a bt kapcsolat, az adatok áttöltésénél sír, ha nincs hálózatra kapcsolva. Ennek nyilván semmi köze a kínai telefonok állítólagos kémkedési szokásaihoz.
-
Predatorr
őstag
válasz
tknof1871 #251 üzenetére
Hát, végül is jól néz ki, strapabíró, napi edzésekkel is elmegy 10-12 napig, az áráért tud még pár dolgot, de ha annyi mindent elolvastál, hogy-hogy nem voltál evvel tisztában? Engem legalább a Xiaomi szívatott meg, amikor tönkrevágta a Startos 3 méréseit és GPS-ét egy frissítéssel. Nekem az lett volna a legjobb, de még belefért a visszaküldési időbe.
Az Amazfit zárt rendszer, nem találsz rá másik programot. Egyébként csak 23:59, A Notify-jal fel tudod javítani kicsit, de ha annyi szolgáltatás kell, akkor GTR2, de azzal meg GPS hibát tömkelete, napi töltés, nem megfelelő védelem, stb. Amúgy ott a telefon mindenre, én azért gondolkodom még a visszatérésre Band-hez, ha tényleg elcseszték a méréseket a frissítéssel, mert csak az érzékelők kellenek. Holnap megint lesz bicajos edzés, majd tesztelem.Ja, valaki elárulhatná, hogy működik az automata mozgásfelismerés, mert nálam semmiféle mozgástevékenységet nem ismer fel.
-
-
Predatorr
őstag
válasz
tknof1871 #243 üzenetére
Xiaomi ilyen. Mi bandem is ezt csinálta. Ezen legalább van egy pici óra fent edzés közben. Az értesítéseket amúgy bedobja, csak előhívni nem tudod. Nekem pl. pont jól jönne a zenevezérlés edzés közben, de az sincs. Szerencsére a füles sincs messze a kezemtől. Nekem elsősorban edzés miatt kellett,.amire a drága Stratos 3 alkalmatlan volt a mp-enként elvesztett gps és fénysebesség detektálása miatt. Amúgy abban sem lehetett kilépegetni semmüből bezárás nélkül.
Egy kis DOS nosztalgia. -
Ergo_Proxy
tag
válasz
tknof1871 #240 üzenetére
Ha vennék rá ilyet, akkor a toknak több értelmét látom, én munkára használom ezt az órát, kap hideget meleget, de az üvegen még egy karcot se nagyon látok. Ellenben körülötte a tok elég karcos, meg a szilikon szíj is kopik rendesen. De persze azt raksz rá amit akarsz :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Fotó állvány eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged