- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #90 üzenetére
Engem mindenki hajlamos dízelhívőként letudni, alig várom már, hogy villanykocsink legyen - de kompromisszumok nélkül. Gyakorlatilag a 3 tizes szabály teljesülésére várok az akksiknál: tízszeres energiasűrűség, tizedakkora ár, tízszeres töltési sebesség. Az óra a Model S 2012-es startjával indult.
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #64 üzenetére
Nézem a német autópályákon, hogy milyen lakókocsikkal nyomulnak nem kevesen. Nézegettem a Mondeokat, mert épp autóvásárlás előtt állok és azt még meg tudnám fizetni (persze, csak használtan). A kétliteres dízel két tonnát vontathat. Ugyanez hibridben 750Kg. Szóval, vannak még egyéb paraméterek is, amikben az elektromos hajtásnak fejlődnie kéne.
-
Noukoum
veterán
válasz
<Adamsky> #49 üzenetére
Nincs baj a súllyal amíg zöldebb mint a hagyományos. Mellékesen sokkal biztonságosabb a nehéz akkupakk miatt a villanyautó. De nyilván ez is fog változni és könnyebbek lesznek a villanyautók is.
A mostról beszéltünk ugye, most ne vegyen nepper villanyautót. De az átlagember aki 100-150km után megáll pihenni mert kell, az nem fog morcos lenni ha nem tölt fel 5 perc alatt 100ra az aksi mert nem kell hogy feltöltse,
Magyarországon akkora hatótáv para van, ehhez képest napi 20-40km-nél az átlag nem megy többet naponta.Meg az is vicces hogy mindenki panaszkodik hogy mennyire nincs pénz, de azért üzemanyagra akad. Nyilván mindenki külföldre jár dolgozni.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #49 üzenetére
Mondjuk ha akkukat is epitenenek be a napelemekkel egyutt maris nem igy nezne ki az a gorbe. Neztem egy videot a napolban ahol UK-ban olyan hazakat huztak fel, amiken mind volt napelem es beepitett akkuk elkerulve ezt a helyzetet. Itt lehetne az elhasznalt elektromos autok akkujait felhasznalni.
Bar mondjuk ezt akku nelkul is ki lehetne kuszobolni szelenergiaval vagy hullamenergiaval amik akkor lepnenek kepbe mikor a napelem mar nem termel. -
válasz
<Adamsky> #49 üzenetére
"Én pl. biztos a ~250-300 km hatótáv és 5 perces töltést részesíteném előnyben az 500+ km és 35-40 perces töltéssel szemben."
Egy elég valóságos+nem kevesek által futott München-Szeged vonalra mind2 necces.
+Ha nekem fél órát kell egyetlen kocsira várni a kútnál, akkor tojást rakok - három kocsinál kiköltöm, a negyediknél gyalog továbbindulok a fiókákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest