- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #50 üzenetére
"... mivel utálom a belsőégésűeket."
Akkor te finoman szólva nem vagy egy petrolhead(mint amilyen én vagyok). Nekem ami - ha komoly (!) alternatíva lesz a villanyautózás - hiányozni fog, az a hang. Nyilván nem az, ami egy Astra-ból vagy dízel VW-ből tör elő, hanem az, ami pl. egy jóféle V8-ból. De, ez egy másik sztori ... a letölthető csengőhangok után jönnek majd a letölthet autóhangok, majd eljutunk a Demolition Man-ben látható testnedvmentes virtuális szexhez.
Szép, új világ.
(#51) t72killer
" ... München-Szeged vonalra mind2 necces."
Ez nem vita alap. Én is így gondolom. Csupán oda akartam kilyukadni, hogy átlag ember 250-300 km-nél többet "egy seggel" úgysem nyom le. Ebből kiindulva, ha a nagy kapacitás és a nagyon gyors töltés között kellene választani, akkor én inkább utóbbit választanám. Persze a tuti a nagy hatótáv és gyors töltés lenne, de azt szerintem egyikőnk se fogja megérni...(#52) PrivacyGirl
Sajnos ez ennél picit bonyolultabb (mint, hogy itt egy hsz.-en belül megold a problémát azzal, hogy vezessük a "felesleges" áramot akkumulátorokba). Nem véletlen került be a köztudatba ez a "duck curve" kifejezés.(#54) Noukoum
"Nincs baj a súllyal amíg zöldebb mint a hagyományos."
Azért ez így kicsit leegyszerűsítése a problémának. Nézd csak meg, hogy a belsőégésű autóknál hogyan csökkentettek mostanában fogyasztást! Súlycsökkentéssel (is). A súly, minden szempontból fontos. Egy nehéz autót már eleve nem tudsz úgy pakolni, mint egy jelentősen könnyebbet. A nehéz autót - forszírozott helyzetben szintén - nehezebb megfogni. A nehezebb autó a gumit és a fékeket is jobban eszi. És - nyilván ez egy rétegprobléma, de - nehéz autóval élményautózni sem jó. Szóval a súly, igenis az ellenségünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest