- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
RozogA87
tag
Én mindig mondtam hogy pár dolog hiányzik még a mobiltelefonokból például: röntgengép, csillagászati távcső, Geiger-Müller számláló, elektronmikroszkóp, mázsáló mérleg, részecskegyorsító. De ez még nekem is új.
-
<Lacy85>
addikt
Az S8+-ban is csak 3500 van. Hát nem mondanám, hogy napi 2x töltöm...
-
dutrás
őstag
A szonda miatt majd még drágábban adható.
Vicc! -
Nigér
őstag
válasz
WinstonWolf #39 üzenetére
Ja, és vörös színben gay edition, makk alakú véggel....
-
ak76
senior tag
Remélem a Note 10-be az alkoholszonda mellé terhességi tesztet is tesznek,best buy lenne a bulinegyed angyalkáinak.
-
guriga1234
addikt
válasz
enginev3.0 #43 üzenetére
Az látszik a cikkben, nem? Ezért kérdeztem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
guriga1234 #42 üzenetére
Nem hiszem hogy lesz ilyen hogy csak full hd, mi értelme lenne ?
-
guriga1234
addikt
Jól láttam, hogy csak FHD-ban tud videót rögzíteni? Ha igen, az nem kis visszalépés.
Egyébként meg 1500 Ft-ért lehet elektromos alkoholszondát kapni, én annyiért vettem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Egyre többet jut eszembe az Idiocracy című film. Csak annyira néznek bennünket hülyének, amennyire hagyjuk magunkat és bizony jól vizsgázunk, profánabbnál profánabb ötletek látnak napvilágot és a tömeg nyálcsíkkal a szája sarkában tapsikol.
-
joey04
titán
válasz
Szólj, ha kipróbáltad!
-
WinstonWolf
senior tag
Remélem igazi svájcibicska lesz az S pen. Pl. Seggbe bedugva megméri a lázat is...
-
enginev3.0
félisten
Nálam mindig 4 órás kijelzőidő van szinte, 5nél már örülök
Nincs 1 éves az S7 edge, és csak naponta töltőm, nincs kinyírva az akksija, csak szabadban dolgozom, így a fényerő elég magas, és leszívja, pedig nem játszom, csak böngésző, és facebook
Mikor hétvégén itthon vagyok, simán megvan az 5-6 óra, beltérben, akár wifi akár 4G
-
atike
nagyúr
Radar miért nem lesz benne...?
Azért az esélyes, hogy nem épp józanok fogják nézni azt, hogy "de jó, nincs alkohol bennem"... Azaz majd jönnek a darabokra tört s-pen hibák...
Részegen nagyon erős ám az ember....
-
BobChemistry
őstag
Tájékoztató adatnak jó, semmi több.
-
BOBAKILL
őstag
Lehetne még terhességi teszt szenzor is benne, meg vércukorszint mérő kis tűvel, lázmérő is.
-
.Szaki.
addikt
válasz
BobChemistry #31 üzenetére
A félvezetős szondáknál nem. Elektrokémiai érzékelős szondák esetén úgy tudom figyelembe vehető.
-
BobChemistry
őstag
Teljesen felesleges funkció. A rendes alkoholszonda eredménye sem vehető figyelembe jogi eljárás esetén.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Simán van rá megoldás, szarul nézne ki mondjuk a telón
-
Ezaz Samu. Csak így tovább!
-
Carbonado11
tag
Hőmérő/pára szenzor? Rádió? Kikapcsolt telefon alatti ébresztőóra megy már?
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem legyen benne vér, vizelet elemzés is.
Megiszol egy felest...az internet már hamarabb tudja hogy alkoholt fogyasztottál mint te.
Vajon lesznek benne extra feature-k is?
-
Teljesen egyértelmű, hogy ezt csak azért csinálták meg, hogy másnak még eszébe se jusson!
A cég is dolgozik az önvezető autókon, ahol ki lehet zárni az emberi vezetést a folyamatból, vagy teljesen letiltani a kezelést, használatot.
Csak a többi gyártó innováció ellehetetlenítése a cél ezzel.
Ez itt egy marketing bullshit! -
hatpersze
tag
Fasorban sincs a négyes note az öthöz képest. Szinte összehasonlíthatatlan a kettő, mintha legalább három generáció lenne köztük. Még a hetes széria "s" sorozat se nagyon rúg labdába mellette.
Mindezt mondom (írom) úgy, hogy a négyes széria szinte összes variánsát használtam (nem próbálgattam, használtam), és a galaxy s7 is szolgált a kezeim között, tehát azt is használtam, nem próbálgattam.De persze tisztelet a véleményednek, hiszen az enyém is csak egy a több ezerből.
-
Fejvadi
nagyúr
Lesz mire hivatkoznia a tolvajoknak. "Drága biztosúr, tudja, hogy nem iszom. Miért fújtam volna meg azt a Samsung Galaxy Note-t"
-
slimshady
senior tag
Ezzel kapcsolatban vannak ketelyeim: "elég értelmes ötletnek tűnik".
-
blagolf
senior tag
Elég nevetséges lenne ha alkoholszondát raknának egy telefonba. Az jut eszembe mikor a kínaiak kezdtek támadni a kihúzható antennás tévés telefonokkal. Sok az alkoholista, vagy hogy jött nekik ez a marhaság?
-
válasz
buvartacsko #12 üzenetére
Mert 3300 ma már keves főleg ekkora kijelzőhöz.4000 elég lehet,hogy legalább egy napot és 6 óra kijzőidőt tudjon produkálni a telefon ami még mindig csak átlagos szerintem.
-
Jakesz
addikt
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
Ez egyéni használattól függ. A kijelzőidő számít. Ha valaki alig nyomkodja, akkor persze, hogy kibírja még a 4 napot is. De ezekért a készülékekért nem azért fizet az ember százezreket, hogy csak feküdjön az asztalon, meg hivást indítsunk-fogadjun, meg SMS-t írjunk. A 4-5 órás kijelzőidő a gáz.
-
etohun
aktív tag
Egy új szintre emelnék a drunk blocker nevű alkalmazást
-
enginev3.0
félisten
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
Jah, mert ezek a Soc-ok minden évben egyre takarékosabbak, minimum 40%-kal, az enyém már áramot is termel
Egyikkel ad, másikkal elvesz
-
Jakesz
addikt
Nem tudják már, hogy mit találjanak ki, aztán ilyen felesleges fa*zságokat próbálnak innovációként eladni. De az persze jól van úgy, hogy a készülék kicsit huzamosabb használattal nem bír ki háromnegyed napot. Nevetséges.
-
enginev3.0
félisten
Ehhez is kell majd plusz egy szenzor ami áramot fogyaszt?
-
Inkább a 3300-as tervezett mini akksi méretét növelhetnék minimum 4000-re hogy ne naponta 3x kelljen majd tölteni azt a nyomorult telefont
-
hemaka
nagyúr
Aztan minek? Ha reszeg vagyok nem kuldi el az exnek az uzeneteket?
-
aelod
veterán
Ja nem mert az spen cenzorálta xD
-
Soybex
őstag
"Kíválóan sikerült note 5" he? Majdnem csak hogy visszalépés a Note 4-hez képest.
-
Csapoati
nagyúr
Samsung Galaxy Note Police Edition
-
.Szaki.
addikt
Az ötlet jó, csak hiteles értéket nem fog mutatni. Maradjunk a rendes, fúvókával rendelkező szondáknál inkább.
De poénnak jó lesz, ha tényleg belerakják.
-
szente
addikt
Ha ezt belerakják valamelyik Note-ba, akkor meg lesz életem első Samsung telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szabadalom legalábbis már megvan. Ahogy a Galaxy Note8 kétféle variánsának hozzávetőleges specifikációja is.
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest