- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Egyszerűen másra való, mint amire neked kell, azzal a programmal a robot egyetlen 1 funkciójának beállítását könnyíted meg, semmi mást. De azért ott van még rengeteg más funkciója, amit, csak másik rendes (tasker, llama, e-robot) automatizálóval tudsz megcsinálni.
Egyszerűen te egy olyan speciális feladatot találtál, amit könnyebb beállítani, és van hozzá külön alkalmazás. De pl egy ilyen teljesen egyszerű parancshoz nincs külön alkalmazás, és nem is tudod megoldani másképp. Azzal ne jöjj, hogy lehúzom az értesítések menüt és átnyomom, mert közel nem olyan gyors, kényelmes, mint ez a megoldás.
-
air
nagyúr
Szerintem lassan abbahagyhatnád ezt a destruktív viselkedést ebben a topikban.
Ha ennyire nem jön be a Robot, akkor próbálkozz mással, de szerintem erre nagyon kevesen kíváncsiak.
Vagy akár át is nyergelhetnél WP-re vagy iOS-re ha már ilyen "Lehangoló az android szoftverek minősége..." -
Headless
őstag
Zsemblámpa alkalmazás-> kuka, hardveres gombbal kapcsolok... (xposed addition)
ftp szerver -> ftpd busybox parancs, 100%-ban biztos vagyok többre képes mint bármelyik másik alkalmazás... és a teljesítmény igénye is tuti a töredéke...
időszinkronizáló -> tudod vannak ám ntp szerverek, ha rendesen be van állítva, akkor az jól működik...
im alkalmazás fogalmam sincs mi az.De amúgy megint elbeszélünk egymás mellett, mert ezek javarészt nem activityk, hanem szolgáltatások... és írtam annak látom értelmét... Csak ügye szolgáltatás indításához utána kell járnod rendesen, melyik szolgáltatást is akarod elindítani... ehhez az alkalmazás manifest.xml-jét kell megnézned.
-
Headless
őstag
Megnyitja az csak te nem látod... Rakj be 1-2 másodperc késleltetést a megnyitások közé. De hogy ennek mi értelme van azt én már nem értem...
én nálam ilyen csak úgy van, hogy valami értelmet is csináljon, pl openVPN csatlakozás+program megnyitása... De hogy elindítson 3 programot... minek?
Ha csak a szolgáltatását szeretnéd elindítani, az megint más. de akkor nem jó helyen jársz.
-
törölt tag
Az alkalmazáscsoport indításának nem lenne értelme, viszont az alkalmazáscsoport engedélyezése/tiltása valóban hiányzik. Így csak egyenként tudod őket tiltan/engedélyezni (mármint egy parancsban, de külön műveletekkel).
A másik felvetésed értelmetlenségét pedig már kifejtettem Neked az alkalmazások topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged