- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Headless #6233 üzenetére
Köszönöm!
Ez meg is van!
Kíváncsi leszek, hogyha elhagyom a munkahelyemet, akkor tiltja-e a némítást. Ha igen, akkor tökéletes!Következő kérdés, ami nem biztos, hogy megoldható!
Adott egy öltözőszekrény, ami fém és gyenge a térerő. Hiába teszem Repülő módba a telefont, olyan mintha ennek ellenére folyamatosan jelet keresne és eléggé langyos a telefon, mikor újra készbeveszem. Ilyenkor előfordul, hogy két óra alatt 12-20%-ot is merül.
Van olyan lehetőség, hogy a Robot tiltson le mindent ilyen esetben. Tehát ne akarjon GSM jelet, semmit se keresni? Root van. Nem tudom, hogy érthető-e mit szeretnék! -
törölt tag
válasz
Headless #6213 üzenetére
Anno megkérdeztem odaát, és azt válaszolták, hogy Taskerben be lehet állítani változó kimenetét uri -nak. Sztem ez logikus is. Amikor indul az intent, akkor már egy fix uri -val indul. Azt csak a Robot "tudná", hogy az egy változó kimenete. Ha a shell be tudja olvasni uri -ként egy ideiglenes fájlból, akkor a Robot miért nem?
-
törölt tag
válasz
Headless #6167 üzenetére
Ez is hasznos. Az új telómon van led, de nem működik. Pontosabban kizárólag az akku töltöttségéhez van hozzérendelve, egyéb értesítésekhez nem használható. Nem tudom, hogy ki volt az az elmebeteg, aki ezt így találta ki, de még a mentőben is ütném. Talán ezen is lehetne a módszereddel segíteni. Csak még nincs rootom, mert ahhoz nyitnom kell a loader -t, amihez meg nyitókódot kell kérnem a Lenovotól.
-
törölt tag
válasz
Headless #6163 üzenetére
Vannak kétségeim. MiniPC -n HDMI kimenetet akartam echo -val nullára állítani a /sys/devices/... alatt, de elutasította. Sztem a SELinux miatt. Próbáltam úgy is, hogy előtte "setenforce 0", de akkor is error lett. Talán nálad a bootidő miatt működik. Neki viszont futás közben kéne kapcsolgatnia.
-
PistiSan
addikt
válasz
Headless #6054 üzenetére
Koordináta/cellainfó alapján meghatározás teljes mértékben hektikus működést fog eredményezni
Nem is tudom, én pár napja próbáltam ki a cellainfó alapján a parancs futtatást, és tökéletesen megy.
Munkahelyem a szomszéd városban van, és ha ott vagyok akkor 90%-ban csak akkor nézem meg a telefonom ha kell net, vagy valami mobilos netes app, így hát beállítottam, hogy a cellainfo alapján ha a munkahelyemen vagyok, akkor ha bekapcsolom a képernyőt kapcsolja be a mobil netet 5mp múlva, ha kikapcsolom a képernyőt akkor meg kapcsolja ki a netet.
Nekem abszolút jó tapasztalataim vannak a cellainfós lokalizációval kapcsoltban, első sorban azért gondoltam ennek a használatára, mert ez nem merít szerintem kb semmit a telefonon, ha van térerő, működik ez is. -
Macika66
őstag
-
törölt tag
válasz
Headless #5818 üzenetére
Nem értem a módszert. Addig OK, hogy a parancsikonra bökés után a Robot először behívja a VPN aktiváló felületet. Auto input nélkül az ott várakozik a felhasználói beavatkozásra. Rábök az aktiválásra. De, hogy lesz ebből automatikus alkalmazásindítás?
Szerintem jó volt az eredeti elgondolása, csak feltételként hozzá kéne adni a VPN inaktív állapotát, és akkor nem kerülne ciklusba a parancs. Én úgy emlékszem, hogy az aktív VPN -nek van állandó ikonja a notibaron. Ezt esetleg lehetne használni feltételként. Vagyis, csak akkor futna le a parancs, ha nincs értesítés, azaz nem kapcsolta be a VPN -t. -
Tuomas
addikt
válasz
Headless #5818 üzenetére
Na megpróbálom, köszi.
Nem fókuszba kerülés, az esemény, hanem alkalmazás csoport indítása, ezért is érdekes.
Ja és nem is az alkalmazás parancsikonja hívja meg (mert nem találtam a parancsikont), hanem maga az activity, ez a hivatkozás arra a beállítások menüre, amibe el szeretnék jutni. -
Tuomas
addikt
válasz
Headless #5816 üzenetére
Shell parancs nálam játszik, ha nincs root?
Nekem most a hiányzó láncszem az az, hogy vpn hálózati kapcsolatot is tudjon ellenőrizni, mert feltételeknél csak be kellene raknom, és szerintem máris nem lenne körkörös a parancs, mivel ugye ha még egyszer le akarna futni, akkor már fennakadna azon, hogy van vpn kapcsolat. -
-Maci-
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
Headless #5680 üzenetére
Szépeket!
Ígértem, hogy jelentkezem, miként működik a parancs. Mivel ma volt a fordulónap és természetesen lenullázta az eddigi fogyasztást és mindig az elvártaknak megfelelően tette a dolgát (mobilnet be- és kikapcsolásánál jelezte a fogyasztást), így kijelenthetem, hogy tökéletes!
Köszönöm, újfent!
-
HoTaZo
addikt
-
Headless
őstag
válasz
Headless #5676 üzenetére
Átírtam majdnem teljes egészében robot parancsokra, így biztosan jó lesz minden telefonon, ha valakit érdekel. Az elérés változatlan, de belinkelem mégegyszer. [link]
HoTaZo: ha te is kicseréled, akkor ne felejtsd el átírni a current fájlban az értéket MB-ra mert ez úgy menti le. Tizedes vessző pedig pont.
#stat, #mobil, #net
barta_tamas: csak egy kérdés, ha olvasod. A parancs futtatás hogy történik? Élőben (minden futtatáskor) fordítja javara, vagy mentéskor csinál egy java programot, és azt futtatja amikor kell? Utóbbi energiahatékonyabb lenne és gyorsabb
-
HoTaZo
addikt
válasz
Headless #5669 üzenetére
& Somatom
Megértelek benneteket, valószínűleg a ti helyetekben én se tartanám logikusnak egy kevés erőforrást igénylő alkalmazás kizárását.
De most még ezen az oldalon vagyok és nagyon ritkán kapcsolok mobilnetet s akkor is mindig elfelejtem bekapcsolni az eddig használt (MobilCounter) alkalmazást. Most kíváncsi lettem a WD-re, de valójában amire szükségem van az csak a fogyasztás számláló dátumra beállítható része, amit kivettek a gyáriból. Ha ez is megoldható a Robottal, nekem az is teljesen megfelel. Az legalább fut állandóan.
Tehát nem azért nem futtatom állandóan a WD, mert tartok a fogyasztásától, hanem mert ha kikapcsolom a telót vagy nyomok hébe-hóba egy kukát az alkalmazás váltóban akkor tuti elfelejtem visszakapcsolni. Ismerem már magam. Így meg a Robot cselekszik helyettem.
Még tisztába kell tennem magamban a fókuszba kerülés értelmezését is meg jó pár dolgot a Robottal kapcsolatban.
Remélem egyszer eljön az ideje, hogy kíváncsibb legyek a Robot vagy a Tasker és hasonlók lelkivilágára, de egyelőre csak úgy eszembe jutnak dolgok, amiket nem a ti szinteteken oldok meg. Aztán csak lesek, amikor ismeretlen terepre vezettek. -
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Headless #5607 üzenetére
Nem 0-24-ben menne, mert a szerver sem megy egész nap, viszont mobilneten nem szoktam használni nagyon ezeket az alkalmazásokat (egy synology szerver van, otthoni használatra), mobilneten fájlokat mozgatni lassú lenne, meg hamar elfogyna a keret
Az eseményen még gondolkozom, milyen feltételt adjak meg neki.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Headless #5572 üzenetére
Szerintem a kijelző timeout nem uaz mint az AoD. Mármint az ha a kijelző kikapcsol, vagy sem az egy dolog. Az AoD ugye épp a kikapcsolt kijelzőnél működik, azaz olyankor mutatja az értesítéseket egyfajta energiatakarékos módon, viszont én azt szeretném, hogy ezt se mutassa mondjuk este 10 után amikor már jó eséllyel alszom esetleg, mert ugye nincs rá szükség.
De lehet én nem értem csak amit írsz
-
-
-
mzso
veterán
válasz
Headless #5432 üzenetére
"kuka, hardveres gombbal kapcsolok"
Én meg nem mert nincs időm minden hekkeléssel hetekig tákolni."100%-ban biztos vagyok többre képes mint bármelyik másik alkalmazás... és a teljesítmény igénye is tuti a töredéke..."
Vallásos maszlag tuti nem érdekel. Egy raklapnyi olyan funkció amit soha nem használok meg tuti nem kell. Napokig konfigurálgatni meg végképp nem."tudod vannak ám ntp szerverek, ha rendesen be van állítva, akkor az jól működik..."
Igen ahhoz szinkronizál az alkalmazás... De csak ha el van indítva. A beépített hálózati mizériával meg folyton több órával elállította magát..."Csak ügye szolgáltatás indításához utána kell járnod rendesen, melyik szolgáltatást is akarod elindítani... ehhez az alkalmazás manifest.xml-jét kell megnézned."
Na ilyenre pont nincs fölös időm.
Ha érdekel valakit, ez egy jól működő indító.
-
-
törölt tag
-
Headless
őstag
válasz
Headless #5135 üzenetére
ÁÁÁ többedjére is neki futottam a mai nap eme problémána (4g/3g) kapcsolás, és sikerrel jártam...
)
A megoldás a gravitybox intent volt, annyi különbséggel, hogy nem stringként kelllett beküldeni, hanem integerként... vagyis --ei kapcsolóval így már magában robotban is megadható....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest