Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
#79335424 #552 üzenetére
Ha manuálisan indítom a DS-t, utána kell aktiválni az üzemmódot. Azért gondoltam, hogy esetleg lehet vele valamit kezdeni, mert widget-ként is ki lehet rakni és onnan kapcsolgatni.
(#551) vadkörte
Ránézek az Elixírre, kösz.Új kérdés:
Létezik egy I'm sleeping nevű alkalmazás, ami sajnos az új firmware-en valamiért nem működik. A lényege, hogy néma üzemmódban a megadott telefonszámokról érkező hívások mégis hangosan kicsörögnek.
Sajnos e-robottal ezt nem tudtam megoldani olyan művelet sorral, hogy Némítás ki / csengőhang lejátszás / némítás be, az Esemény az adott telefonszám+csörgés.Végül részmegoldásként készítettem egy csendet tartalmazó mp3-at, és este ezt állítom be alapértelmezett csengőhangnak, reggel pedig vissza. Egy kapcsolat csoportnál egyedi csengőhangot adtam meg, szóval azok kicsörögnek normálisan.
Meg lehet ezt oldani valahogy, hogy néma üzemmódban kicsörögjenek a kivételezett telefonszámok (neadjisten kapcsolat csoport)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest