- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazdriver
csendes tag
válasz
kissbill #374 üzenetére
Üdv. Még nem próbáltam mert be kell vinnem garanciába javítani addig nem akarom módosítani. Utána kipróbálom de az már csak jövőre lesz. Van egy angol és egy német nyelvű leírás a letöltött csomagban. Ne felejtsd kicserélni a letöltött pack-ban a kernelt a q933rs-ére az is letölthető az oldalról.
Instructions (be aware: it is your own risk!)
1. copy format_NAND fix to external sd card and put the card in
2. connect your Odys Iron to the power supply and to the PC via USB cable
=========
first install only
3. boot your Oyds Iron and set storage mode to MTP and debugging to USB
4. run DriverInstall.exe
=========
5. run RKAndroidTool.exe with admin rights
6. press power button and volume up button and hold for 12 sec
7. release the power button
8. release volume up button 2 sec after "Found ..." is shown
9. select EraseIDB
10. select Run
11. Iron will boot into CWM
12. run format_NAND fix (install zip from ext_sdcard)
13. select full format
14. go back, reboot system (do not fix su)
15. wait 4 minHave fun!
-
kissbill
tag
válasz
kissbill #343 üzenetére
Teljes siker, aki esetleg megakarná ezt cselekedni, az kövesse a leírást, semmi extra , egy plusz drivert kell csak felrakni, amikor az USB hibakeresési módban nem ismeri fel a windows a kis tabletünket.
Én nekem speciel egy régi psx-es jostick-hoz kellett a root, hogy tudjam használni, jelentem szépen lehet játszani vele : )
-
VigO
tag
válasz
kissbill #282 üzenetére
Hát ugybár csak a 4.2.2-n volt, elindítottam a progit, aztán asszem csak host nevet lehet állítani. Ezután már rögtön lehet hozzá csatlakozni a kliens készülékkel. Ami biztosan működött, az a közismerten dlna volt (samsung-ul asszem allshare cast). A Samsung S4 Zoom-omon akár videó, akár zene, akár kép lejátszóban egy kis keret karikával sugárzás jellel. Megnyomása után keresi wifi-n az eszközöket. Megtalálja a tabletet, és hajrá.
Nagyon instabil volt, ezért is frissítettem 4.4-re a tabletet. Itt ugyebár meg nincs meg ez a wifi display progi. Szóval majd válogatnom kell valamit. Ha már telepítek, szeretek utánanézni, hogy mit.
Arra nem emlékszem, hogy a samsung-ul screen mirroring-ra mit reagált (közismerten miracast).
Ha fogalmakat kevertem, bocsi. Asszem ez a nevük.
Itten van. Ugyanígy:
http://blog.laptopmag.com/miracast-android-mini-pc -
Arween
senior tag
válasz
kissbill #153 üzenetére
Tegnap megjött a tablet de ez fel van osztva
2GB van a belső tárhelyen 27,97 az egyéb .Nagyon remélem elég lesz a 2gb....
4.1-van rajta gy állok is neki frissíteni.Egyébként nekem meglepően nehéz a tablet de meg lehet szokni.Szép a kijelző igényes a hátlap nem látok beszűrődést,szép a kijelző.Majd még írok a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest