- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissbill
tag
válasz
alextheboss #348 üzenetére
Innen letöltöd a zipet, van benne egy usb_driver mappa, abból kell az eszköz kezelőben lévő, nem felismert eszközhöz hozzárendelni a drivert, utána menni fog
http://www.slatedroid.com/topic/88850-rooting-rk3188-tablets/
-
kissbill
tag
válasz
kissbill #343 üzenetére
Teljes siker, aki esetleg megakarná ezt cselekedni, az kövesse a leírást, semmi extra , egy plusz drivert kell csak felrakni, amikor az USB hibakeresési módban nem ismeri fel a windows a kis tabletünket.
Én nekem speciel egy régi psx-es jostick-hoz kellett a root, hogy tudjam használni, jelentem szépen lehet játszani vele : )
-
kissbill
tag
Esetleg valaki már root-olta készülékét ? vagy tud róla valamit ? én itt találtam róla elég jó leírást
http://android-forum.hu/viewtopic.php?t=1610
alul a 4.2.2 re is van
-
kissbill
tag
válasz
Christianes1 #339 üzenetére
Királyság ! Ez nagy segítség volt, végre így szépen mennek a dolgok most már tényleg
-
kissbill
tag
válasz
thommypl #336 üzenetére
Amúgy a megmerevedet képernyő nekem akkor jött elő amikor hdmi-re kötöm a tabletet és a monitoron meg fagy a kép, én úgy orvosoltam, hogy a fejlesztői lehetőségek közt bekapcsoltam a CPU muutatását, és akkor fent a jobb sarokban mindig változó értékeket mutat, ami miattt frissití folyamatosan a képet, hátha a játékra is jó
-
kissbill
tag
Ti tudjátok használni USB HUB-bal ? Egér és billentyűzet kombóra gondolok , egyenként megy mindkettő, de együtt nem akar .
-
kissbill
tag
válasz
csemberlen #306 üzenetére
lag-gos az érzékelése ? vagy mi a gond vele ? az alcor fórumján valaki írt stylusról hogy használ , két fajtát is kipróbált és az egyik azt mondta szépen működik neki, keress rá (ctrl + f )
Amúgy nem moon reader ?
-
kissbill
tag
Hali ! ti használjátok a HDMI-t ? Mert én amikor a gépre kötöm akkor a monitoron nem frissül a kép folyamatosan, hanem egy fagyott állókép van , a fejlesztői lehetőségek között kell bekapcsolni a CPU mutatását, ekkor fent a sarokban folyamatosan CPU működést ír, így a monitoron is friss a kép, de gondolom nem így kéne mennie !
Amúgy HDMI-DVI átlakítót használok, lehet ez a baja ? o.o
-
kissbill
tag
válasz
csemberlen #224 üzenetére
Köszi a választ, ez azért elég szarvas hiba , írtam nekik az oldalon, kíváncsi vagyok átjavítják e , mert a pdf-ben is a mini van . . . .
-
kissbill
tag
Hm, most hogy még mindig ninsc nálam a készülék , nem tudom megállapítani, hogy MINI vagy MICRO hdmi van a készüléken, szerintem micro , de az alcor hivatalos honlapján MINI-t ír : O , melyik igaz akkor ?
-
kissbill
tag
Garanciában, aki már járatta a gépét , mennyi volt a dolgok kifutási ideje kb. ? És milyen jellegű hiba volt ?
Nekem most 01.31 én lett elküldve a gép szervizbe , érintőképernyő hiba miatt
-
kissbill
tag
válasz
csemberlen #181 üzenetére
Arra gondoltam, amikor a géped a bekapcsoló gombbal hosszan nyomva (rákérdezés után) kikapcsolod, és ezután kapcsolodbe . Megjelenik az Alcor logó és utána az Android felírat fénylik
-
kissbill
tag
Nektek mennyi idő amíg feláll a rendszer mély kikapcsolásból ? Nekem 2:30 perc, ami szerintem kissé sok, sőt valamkor 3:10-re is felugrik
-
kissbill
tag
szépen mennek rajta a gammák maxon, kivéve a GTA San Andreas , de közepes grafon az is szépen fut
!!!!!!!!!!AMÚGY TIPP !!!!
a Nova launcher-t érdemes telepíteni , sokat gyorsít a rendszeren, sokkal simulékonyabb lesz a menü, a váltások, az indítások , stb és szépen állítható milyen legyen, ami még plusz
-
kissbill
tag
Ha telefonról megosztod, menni fog a net a tableten, semmi külső eszköz nem kell hozzá (tesztelve ! ) .
A headset pedig arra vonatkozik szerintem, hogy irányító gombos , vagyis lehet a hangerőt, a számokat léptetni zene hallgatás közben anélkül , hogy a tablethet kéne nyúlni, a headseten található szabályozóval
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest