- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissbill
tag
Ha telefonról megosztod, menni fog a net a tableten, semmi külső eszköz nem kell hozzá (tesztelve ! ) .
A headset pedig arra vonatkozik szerintem, hogy irányító gombos , vagyis lehet a hangerőt, a számokat léptetni zene hallgatás közben anélkül , hogy a tablethet kéne nyúlni, a headseten található szabályozóval
-
zsolosz
tag
szia!
a fent említett problémák nem azok...,
a wifi bármelyik átlagos routerrel működni fog, sőt még a "free wifi" helyeken, üzletekben, kávézókban, benzinkutakon is...azokra a dolgokra tökéletesen megfelel, amit szeretnél, net, fac, film, ppt, különböző könyvek olvasása a hatalmas felbontással gyönyörű, és könnyen olvasható.
a 3G nem arra vonatkozik, amire gondolsz...
ez mobil internet, amit a T-mobil-tól, Telenortól, Vodafontól vásárolsz, egy SIM kártyás dolog, független a wifitől.én is néztem ASUST, LG-t, meg a többi komolyabb cuccot, de azokon nincs HDMI kimenet, hogy tv-re, projektorra "lökjem" a képet...
s nekem ez is fontos volt
+ a 4/3-as képarány .pdf dokumentumokhoz + powerpoint-hoz jobb.
a "nem működik headsettel" részt nem értettem...
-
Hkriszt
csendes tag
Sziasztok!
Tipikus átlagfelhasználó vagyok, de lehetőségeimhez mérten megpróbálok utánajárni a dolgoknak.
Nagyon varázsolni nem tudok a gépen, telepíteni még igen, de a többi extra nem nagyon megy.a8 lehetséges változat közül ők maradtak:
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Alcor_Zest_Q933R_16GB_tablet_%28Android%29_+_ajandek_vedotok-p363641.html
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Asus_MeMoPad_HD_7_ME173X-1F007A/1F062A_tablet_zold_%20_Android_4.2-p363685.html?bid=&partner=10007
ezekre van pénzem.
De a fentebb leírt dolgokat tényleg nem értem, totál hülye vagyok hozzá.
Az alcor szimpatikus, de még mindig nem győzött meg. Nem vagyok pesti, így, ha probléma van, nagyon nehézkes a csere. -
Hkriszt
csendes tag
Már nem tudom szerkeszteni:
"Ahhoz hogy 3G mobilhálózaton keresztül is használható legyen, venni kell valamelyik mobilszolgáltatótól egy 3G USB modemet, és a készülékhez csatlakoztatni, amihez a gyártó egy USB kimenetű kábelt biztosít."
Honnan tudom, hogy "hány G-s" a netem?
"nem működik headsettel"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest