- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhncsa
csendes tag
szabadban, napsütésben próbáltad esetleg? én nem sokat akarok gépelni rajta, de pl. versenyeredményeket nem papírra írnám, majd a laptopomon táblázatba, hanem előre elkészítek egy excel táblát, rá a tabletre, a versenyen meg már csak az eredményeket írom be, majd a táblát vissza a laptopra és ott majd megformázom kényelmesen.
a kérdés inkább az, hogy tűző napon, napszemüvegben olvasható marad e a tartalom pl. egy fehér hátterű excel tábla esetén? -
senki11
aktív tag
Szóval akkor a tablet mégiscsak egy pici plusz szerinted. Htc desire-on már olvasgattam ezt azt, de úgy tűnt, hogy nem terheli annyira a szemem mint a monitor. Ezért gondoltam, hogy megérné venni egy jobb kijelzős tabot. De most már nagyon nem tudom, hogy mi legyen. 2 hete jött meg az új kindle paperwhite 2-m. Szóval olvasni van min és nem is terveztem, most egy darabig 100-200 eurót elverni egy másik kütyüre. Meglesem, hogy a külföldi fórumok mit írnak az olvasási élményről....
-
Delerium
senior tag
-
psq
tag
No kérem, addig sikerült barmolni a gépet, hogy teljesen instabillá tettem. Az tettestársam ebben a FlashFox nevezetű böngésző volt. A telepítése után a tablet-en elindított alkalmazások véletlenszerű időközönként kikapcsoltak. A szomorú az, hogy a törlése után is... Ezért aztán egyszerűbbnek láttam újra rakni a rendszert, 4.1.1 helyett immáron 4.2-es androiddal.
A tapasztalataim:
-hangerő most már megközelíti a sokol rádió színvonalát, határozottanerősödött. (Nem jó lett, csak jobb...)
-wifi kicsit talán jobb, de hibahatáron belül van, úgyhogy inkább maradt jó mint ahogy eddig is.
-Antutu: 17945ez bizony visszaesésnek tűnik a 19k-hoz képest. Érdekes ugyanakkor, számomra úgy tűnik, hogy normál használat során mintha mégis gyorsabb lenne mint volt, lehet csak a friss rendszer miatt ?!
-Elérhető memória: 1.60 GB mint korábban is.(Gplay frissítések lefutása után előtte 1.8GB volt)
-Előre telepített programok közül kimaradt a Wifi Finder, ezt amúgy azóta telepítettem, minden androidos kütyümön rajta van a célnak megfelelő, szükséges és elegendő app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest