- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Q933RS verzióra, Windows 8.1 alól szeretném telepíteni az Akcor oldalról elérhető 4.4 firmware-t. Az általuk leírt módon próbáltam frissíteni, az ottani hozzászólásokban javasolt megoldásokat is kipróbáltam de nekem nem működik.
A Switch gomb megnyomása után a tablet kikapcsol. Az eszközkezelőben mint ismeretlen eszköz látható, ha telepíteni akarom a hozzátartozó drivert a rendszer azt mondja, hogy már telepítve van a legfrissebb driver.Valakinek ötlet, mi lehet a megoldás?
-
mr.nagy
tag
Azt hittem két Q933RS-t hasonlítunk össze.
Nagyon sok múlik a processzoron, memórián, wifi chip-en és azon, hogy mennyire optimalizált a rom. A telefonomon tök jól elvagyok én is a Chrome böngészővel, míg a tableten borzasztó lassú nekem is.
A tableten én a Next Browser-t használom, ég és föld a sebessége a Chrome-hoz viszonyítva. Így még az is felmerül, hogy az egyes alkalmazások más-más sebességet mutatnak más-más vason.Javaslom, hogy próbáld ki az Alcor-on te is a Next Browser-t! Meg fogsz lepődni mennyivel gyorsabban és szebben jeleníti meg a honlapokat mint a Chrome.
-
mr.nagy
tag
Nekem is ugyanez a model van és nekem sincs meg a felasználó hozzáadás lehetősége. A tesztben egy nem a Q933RS szerepel hanem a Q933R. Jó lennne ha akinek R modelje van megnézné, hogy nála meg van e ez az opció?! Ha ott meg van akkor a rom eltérésből adódik és lehetne esetleg az ALCOR oldalán reklamálni az opció hiánya miatt.
Egyébként valószínűleg csak a beállítási eltérés okozza. Ha rootolva lenne meg lehetne változtatni, de anélkül nem és csak ezért nem akarom rootolni a készüléket. -
mr.nagy
tag
Akit esetleg érdekel itt található a rootolás menete: LINK
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó tokot ajánlani, ami megfizethető árban van? Ti mit használtok?
Kaptam hozzá gyári tokot amivel az a bajom, hogy az egyik irányból ki tud csúszni a készülék. Már egy párszor majdnem elejtettem e miatt. -
mr.nagy
tag
Pár napja vettem egy ilyen készüléket az edigital.hu-ról, 5% kedvezményes kuponnal 56.990.- ért. Eleve 4.2.2-es android van rajta (Q933RS), így nem kell a frissítéssel bajlódni.
Az elsőt másnap vissza vittem a debreceni üzletbe, mert bár originál csomag volt mégis több hibája volt. Idegen fájlokat találtam rajta (képek, videók), a kijelző üvegje alatt piszok és a sarka karmolódott. Az eladó esküdött, hogy ennél a készüléknél nincs refurbised csomagolás, de ezek szerint mégis. Természetesen a hibák miatt szó nélkül cserélték és ugyancsak egy fóliázott origánál csomagot hoztak ki. Ennél a fenti hibák nincsenek. Némi beszűrődés látható a bekapcsoló gomb átellenes sarkában, de nem vészesés csak a sötét képernyőknél észrevehető. Ha nem rosszabodik ezzel együtt tudok élni! Ajándékba adtak hozzá egy gyári tokot.
A képernyőre nem lehet panasz valóban gyönyörű. A tablet masszív, nem nyikorog, jól egyben van. A wifivel nekem nincs gondom, bár egy kicsit gyengébb mint az előző Nexus 7-esen volt, de nem dobja el a jelet és jó a sebesség is. A külső hangszóró hangereje valóban gyenge és a hangzása sem jó, de film nézéshez, weboldalak videóihoz elég. Megfelelő fülessel tökéletes a zene halgatás is. Az akkuval nincs gondom birja azt amit a leírásokban mondanak.
Ez a képarány jobb internetezéshez, könyv olvasáshoz, World, Excel, PDF megjelenítéshez, mint a 16:9-es. A videók, filmekhez persze jobb a másik de ezzel is tökéletesen nézhetők. Kipróbáltam, a nagyfelbontású avi és mkv fájlokat is rezzenéstelenül lejátsza. A PC-re kötve semmi gond nem volt, a Windows 8.1 rögtön felismerte.
A torrentezés és a letöltés tapasztalatom szerint amik nagyon megfogják a gépet, ilyenkor eszméletelnül belassul. Feltettem a Skype és a Facebook alkalmazásokat is, de mindkettőt le is szedtem mert tragikusan lassúak és fogják a tabot. Bár ez nem a gép hibája, hanem az appok ilyen gagyik! Skype helyett az Imo-t használom, a facebookot pedig böngészőn keresztül nézem.
Játékokat eddig nem nagyon próbáltam, egyedül az NFS Most Wanted-et tettem fel, ez simán röccenés nélkül fut.
Kb. feltettem rá 40 alkalmazást, 1,5Gb zenét és 1,5Gb képet, 1Gb egyéb dokumentumot. Ezek észrevehető lassulást nem eredményeztek, hely is van még bőven alkalmazások telepítésére is és az egyéb saját fájloknak. SD kártyát az előzőek miatt még nem tettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest