- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hkriszt
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett...totálisan elégedett vagyok vele!
Gyönyörű felbontás, elég gyors is, minden oké vele!
4.2verzió van rajta, és van gps is, azért írom, mert a korábbi hozzászólásokba ezek hiányáról lehetett olvasni.
Köszi a segítséget, úgy néz ki, jól döntöttem! -
Hkriszt
csendes tag
Szia Zsolosz!
Köszi, nagyon sokat segítettél!
A haedsetes dolgot bemásoltam az egyik tesztből.
Mgyarul ha a mobilról akarom megosztani vele a netet, az csak a modemmel fog menni. Na ezt még kibírom.
A rossz hangon és a gyenge kamerán kívü (amik engem nem zavarnak)l van más negatívuma?
-
Hkriszt
csendes tag
Sziasztok!
Tipikus átlagfelhasználó vagyok, de lehetőségeimhez mérten megpróbálok utánajárni a dolgoknak.
Nagyon varázsolni nem tudok a gépen, telepíteni még igen, de a többi extra nem nagyon megy.a8 lehetséges változat közül ők maradtak:
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Alcor_Zest_Q933R_16GB_tablet_%28Android%29_+_ajandek_vedotok-p363641.html
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Asus_MeMoPad_HD_7_ME173X-1F007A/1F062A_tablet_zold_%20_Android_4.2-p363685.html?bid=&partner=10007
ezekre van pénzem.
De a fentebb leírt dolgokat tényleg nem értem, totál hülye vagyok hozzá.
Az alcor szimpatikus, de még mindig nem győzött meg. Nem vagyok pesti, így, ha probléma van, nagyon nehézkes a csere. -
Hkriszt
csendes tag
Már nem tudom szerkeszteni:
"Ahhoz hogy 3G mobilhálózaton keresztül is használható legyen, venni kell valamelyik mobilszolgáltatótól egy 3G USB modemet, és a készülékhez csatlakoztatni, amihez a gyártó egy USB kimenetű kábelt biztosít."
Honnan tudom, hogy "hány G-s" a netem?
"nem működik headsettel"
-
Hkriszt
csendes tag
Sziasztok!
Feltűnt nekem ez,amikor olvastam a leírást:
"Az internetre való csatlakozáshoz a beépített Wi-Fi lesz segítségünkre, amely a "b", "g" és "n" szabványokat támogatja."
Természetesen utánanéztem, de a leírás kissé meghaladja tudásomat. Valaki emberi nyelven le tudja nekem írni, hogy ez mit jelent?
A routeremen kell valamit megnéznem, hogy lecsekkoljam, jó-e? Vagy mit? Köszi a válaszokat előre is!Nagyon szimpatikus dolgokat írtatok a gépről, nekem netezésre, facebook-ra (nagyon sokszor, sokáig!!!) kell elsősorban, később lehet, hogy az e-maileket is erről nézném, pár egyszerű játék és néha filmnézés lenne rajta. Persze,ahogy belejövök úgy bővíteném a lehetőségeket, de addig ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air - 16 GB
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest