Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabok512
csendes tag
Hali,
Adva van egy Alcatel U5-ös okostelefonom android 7.0-val.
A probléma az, hogy nem lehet beállítani a külső sd-kártyát
mentésre az atorrentben. Mindig nem írható üzenetet küldi.
Mi lehet a probléma, valaki tudja?Üdv, Chris
-
FireFox1996
őstag
Tescoban most 17e ft-ért lehet kapni Telekom simmel.
-
bebe159
aktív tag
Na, és még fel is akarják dobni. Spotify itt reklámozza nekem, ha ilyet veszek a telekomnál, akkor efott napijegyet adnak. Végül is, fesztiválos telónak talán megfelel.
-
Richoo44
aktív tag
válasz
FireFox1996 #9 üzenetére
Igen, én is láttam, a gond az volt, hogy a kiállított telókat adták ennyiért már csak....
(ez csak én gondolom, 4 boltban voltam, mindenhol ez volt a helyzet.)De a témához, megértem, hogy van egy Alcatel, aki régi nevéhez mérten a piacon akar maradni.
Azt is megértem, hogy bizony az alacsonyabb árszegmensben is van Magyarországon pl. mit keresni.
Viszont ezt a készüléket mi a fenének gyártották le, na ezt már nem értem meg.Jó, tegyük fel megszorulsz, kell sürgősben egy okos telefon, akkor is körbe röhögném ezt a szart, már elnézést.
Teszem hozzá, pont a fent említett helyzetben voltam, kettétört a telefonom, és kellett gyorsan valami olcsó okos telefon.
Telenor-os kártyával találtam egy Navon T503 készüléket.17,990 Ft. HD kijelző, 13 megapixeles kamera (amitől semmit ne várjunk nyilván, de ezen az árszinten kb. hibátlan), Glonass műholdakat is lát stb.
Na most, Abból majdnem kettőt veszek, ennek az áráért.Mondom ezt úgy, hogy hibátlanul fut a mai napig!!
Aki ezt az Alcatelt ennyiért megveszi, de még ha a feléért is az hülye! -
dutrás
őstag
Ez a gyártó pont olyan mint a készülék.
-
RedSwallow
tag
Ha 10e Ft lenne egy előre telepített Senior Launcher-rel, nagymamának jó lenne, máshogy nem tartom használhatónak.
-
-
.DLL
veterán
Ennek a telónek 15 évvel ezelőtt lenne a helye, a lassú, vastag palmtopok világában, ott talán elmenne, sőt egész futurisztikusnak hatna (hiszen akkor, ez a mai sztenderd okostelefon kinézet még nem jött mindenhol szembe veled). Gondoltam magamban, legalább egy előnye van, támogatja a B20-at is, aztán ki is javítottam magam, hogy de minek...?
-
mikej95
aktív tag
És ebből legyártottak x ezer darabot.
-
-
pomorski
őstag
Köszi a tesztet. Sohasem kacérkodtam a gondolattal, hogy Alcatel telefont vegyek..., de ezután a cikk után meg pláne eszembe sem fog jutni, hogy ilyet vegyek...
-
-
fattyu
veterán
ugyan már. legalább olcsó.
htc ezt kiadná kétszer ennyiért
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Ez a telefon olyan mint a cikk. Poén. 😁
Persze csak addig amig nem veszel egyet belőle te magad.😁 -
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #89 üzenetére
Ez!
A végén ár-érték arány: -100 pont. xD
-
-
no more
veterán
válasz
this is life #86 üzenetére
A legjobb az iPhone klón teszt volt azzal a pillangóval!
D
-
quailstorm
nagyúr
válasz
this is life #86 üzenetére
Én is élvezettel olvastam, egyúttal öröm, hogy nem csak Bogtól lehet erre számítani. Az ő írásai mindig ütnek.
-
válasz
quailstorm #85 üzenetére
Tudom 😀 de ez a mostani teszt ,igen csak megfogott a poenjai miatt , anno Bog-nak volt hasonloan elvezetes kacagtato remek muve ...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
this is life #84 üzenetére
Régen is a rossz telefonok adták a szórakoztató teszteket.
-
-
tybsen
addikt
"Sajnáltuk odakint, hogy semmit nem láttunk a TFT kijelzőből fényképezéskor, bent viszont már azt kívántuk, bárcsak valami elvakítaná a monitort is, mert az eredmények annyira siralmasak."
"némi alapzúgás mellett egész sokat hallani abból, amit ugyebár alig látni."
Imádtam a cikket
nagyon szórakoztató volt
-
Rodi 4.80
senior tag
Azt hittem, hogy visszamentünk vagy 5 évet az időben.
-
szami777
addikt
Ez a legjobb, főleg az utolsó mondat.
"Gyönyörűen texturált dizájnjával, mutatós keretével és széles, 5"-es kijelzőjével az Alcatel U5 (5044D) Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon egy belépő szintű minőségi okostelefon, mely kényelmes vizuális élményt nyújt. A verhetetlen áron kínált készülék a felhasználót szórakoztató és kreatív kamerázási élményben részesíti továbbfejlesztett szelfi alkalmazásainak és fejlett funkcióinak (pl. Egyszerű mód, Telefonőr) köszönhetően. Tökéletes választás első felhasználóknak vagy érték-generáló cserebeszerzésekhez."
-
tibaimp
nagyúr
"Így nem csoda, hogy a felület szaggat, mint homloklebeny a disznótor után" --
ezen becsokiztam...
A telefon valóban egy vicc. Nem is igazán értem, hogy ilyenkor a gyártó mit akart, mert ezzel csak elidegeníti az esetleges vásárlókat a saját márkanevétől. Én a céges Sony E1-el jártam így, azóta Sony telefon közelében se megyek....
-
no more
veterán
Ez a cég miért nem tűnik már el a süllyesztőbe? Mindig is egy szar volt, szar telefonokkal, adják el magukat valamelyik nagy cégnek és csá. Van olyan hülye egyáltalán, aki vesz még ezektől bármit is?
-
vilmose33
őstag
válasz
this is life #73 üzenetére
Sajnos igazad van nálunk is anno lumia 525-t osztogattak ,mondjuk ennél az Alcatelnél jobban használható. Feleségem LG L9II-t használ és face-messenger-hirdetési oldalak-hírolvasás- teljesen jól működik. Mondjuk hetente egyszer szólok ,hogy jó lenne kikapcsolni -aztán másnap kikapcsolom
. Vettem neki Lg V10-et ,de nagynak találta aztán próbálkoztam Samu A5-tel ,de azt is hárította, hogy az LG-t szereti. Lényeg hogy 1gb ram és azt hiszem 8gb rom van benne és teljesen jól használható. Érdekes ,hogy a K4 vacakul működik pedig az szerintem erősebb vas.
-
blackman01
csendes tag
Szánalmas... Ezeknél a képeknél még a nokia c2-m is jobbat csinál. Pedig az Alcatel is tud jó telókat csinálni, ha akar.
-
válasz
janeszgol #72 üzenetére
Lenyegeben nalunk csak ceges dolgokra van hasznalva , facebookot kevesen eroltetik rajta , telefonalni nagyjabol eleg lenne , de meg igy is bele lehet futni indolotlan lassulasokba ,kepernyo nem old fel , de ami legnagyobb gond az kis kapacitasu akksi , illetve nem tudom miert de a toucpanel erzekeles pontossagaval is gondok vannak neha . Igaz nalunk nem power userek hasznaljak , es ugy kell rajuk szolni hogy egy rebootot nyomjanak mar ...nalam kettes ala jo indulattal a k4 . Amugy minimumnak kene lenni a cegeknel is a 2 giga rammal szerelt telefonok hasznalatanak(nalunk meg vegkepp,azert az eon nem egy utszeli csoro kkv)
Amugy az a rohely hogy vagyunk kb egy helyen 15-en es ebbol 3 ha hasznaljak az lg-t ,a tobbieknel a fiokban kikapcsolva pihen.A pocket neo ,galaxy y az a telefongyartas szegyene ,tervezo asztalra se lett volna szabad kerulnie (anyosnak olyan van , szopik is vele rendesen , ezert nem gyozok eleg halas lenni a samsungnak
)
-
janeszgol
félisten
válasz
this is life #69 üzenetére
Ezt már a WP-s topicba is szerettem volna megírni neked, de nem küldtem el. Azért egy K4 ehhez képest más dimenzió. Az érintő jó, a kijelző nem vészes (a fényerő nagyon kevés kintre), az SoC rendben van, mint alsós. A beszédhangszóró alulról súrolja a közepest, a kamera viszont meglepően használható. A kettest simán kiosztom rá.
Az viszont fix, hogy cégesnek kevés a K4 is. Gondolom a céges nem csak hívást, internetet, levelezést jelent nálatok, hanem FB/Messenger, Maps és társait is, egyszerre akár. Aki közepes intenzitással használ egy okostelefont, annak a K4 is kevés, de a K8 is az lenne. Oda kell minimum 2 giga ram, bár ez rom függő.
seniman, nana! Le merem fogadni, hogy a Pocket Neo-n pontosabban lehet gépelni, mint ezen.
-
seniman
veterán
Alcatelék kiadták a Pocket Neo méltó szellemi utódját.
-
válasz
vilmose33 #66 üzenetére
Nalunk lg k4-et osztogatnak ,hat az se kulonb a kollegak nagy resze inkabb sajat telefont hasznal ...
Ezek az ipari hulladekok csak arra jok ,hogy igy legyartva ,osszeszerelve kesobb kerulnek a szemetbanyaba ...
Amugy nem azzal van a gond hogy legyartjak , hanem azzal hogy a cegek megveszik mert relativ olcso .. -
quailstorm
nagyúr
Aztaku!!!
Ez a videó. Tényleg FWVGA felskálázva. MT6572-es telóm van, még az is 720p-t vesz fel ehhez képest. Csak alacsony bitrátával és mosott, de ez? Ez még a Nokia N95 nyomába se ér...
Egyéb területeken is rémes, de leírtátok. Phone Guard és vírusosított Facebook nélkül, 20k-ért mehetne.
-
vilmose33
őstag
válasz
this is life #65 üzenetére
Huhh ne adj tippeket, szegény megörűl kapp ingyen céges telefon,aztán...jaj
-
-
vilmose33
őstag
Teljesen egyetértek ,viszont van az a réteg is-nekem is van kollégáim között- akik csak telefonálásra,sms-re és kész, mondjuk ezt a trémekművet nekik sem ajánlanám. Aztán van a ló túloldala rokonom szintén telefonálás-sms-face-hírdetési oldalak-viber - és kapott egy s8-at. Mutogattam miket tud ,nevetett illetve mondta nehogy töltsek valamit,biztos nem fogja használni.
-
bebe159
aktív tag
Megint úgy tűnik, mintha felhalmozódott volna sok cucc és inkább csináltak egy telefont belőle. De a gyártó csak saját magával szúr ki. A mezei felhasználó megveszi a készüléket, természetesen agy...t kap tőle, és elkönyveli rossznak az egész céget. Nem túl jó taktika.
-
dpinyo
csendes tag
Ez egy drága sporteszköz, a mobiltelefon dobó világbajnokságra.
-
vilmose33
őstag
Jó kis eldobható telefon, biztos ennek is van piaca
-
-
Yasuo
aktív tag
Jajj istenem... Azok a fotók...
-
szami777
addikt
válasz
SkyLine3000 #35 üzenetére
Van benne valami
-
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
Támogatom az ötletet, bár a "Vicc" kategória sokkal kedvesebb lenne.
-
H.Istvan25
senior tag
Nem tudom mi van az Alcatellel, mert tavalyig remek telókat csináltak. De idén mi történik.... Ez az egy új telefonjuk van, az Idol 5 sehol. Nagyon sajnálom ezt
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
DonaldJames #53 üzenetére
Nem a legélesebb kés a fiókban ez tény. Hulladék.
-
balazs0102
senior tag
Nem gyártottak ehhez az előlapi meg hátlapi műanyagon kívül semmit. Polcon maradt szarokat így próbálják pénzre váltani.
-
DonaldJames
tag
Telefon jól néz ki,de a kijelző felbontása egy vicc 480 x 854 pixel (196 ppi)
-
atike
nagyúr
Ez viccnek egy kicsit erősre sikerült.
-
válasz
SkyLine3000 #35 üzenetére
Az anyosnak lassu halalt kell halnia ,arra ez a telefon TOKELETES valasztas (kicsit olcsobb lenne mar mennek erte a boltba
)..
Bone
Koszi a tesztet ,reg kacagtam ennyit egy telefon bemutatasan... az irasod nagyon jo a telefon ellenben nagyon rossz ... -
shifty!
senior tag
Újra csak ismételni tudom magamat. Ki a jó frász ad az ilyenekre engedélyt? Ki mondja azt hogy oké, gyártsunk ilyet, biztos jó lesz... Nincs valaki döntéshozatali helyzetben, valamilyen engedélyeztető, mobilkommunikációs hatóságnál aki azt mondaná hogy ezt nem engedem hogy erre erőforrásokat, alapanyagokat pazaroljatok ezzel a szarral?
Könyörgöm....ne már... -
-
cezarlacrone
aktív tag
Ez agyonveri a telefonfülkéket!!!
-
Kampó
senior tag
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Igen tudom milyen készülékek vannak szolgáltatóknál
Csak a Kinai márkákat mint pl XIAOMI akár mennyire király is
felesleges említeni mint alternatíva mert
AZOK NEM MEGVÁSÁROLHATÓK SZOLGÁLTATÓKNÁL:
Mivel sokan bemennek vodahoz, T-hez. Telekomhoz. azt ami van abból válogatnak pénztárcájuk határain belül.
Erre céloztam semmi másra.
. -
Matada2.3
veterán
Nem elég, hogy mostanság el van tűnve az alcatel (hol vannak már az idol 5-ök?), de amikor feltűnik, akkor is csak ezzel. Gyász.
-
janeszgol
félisten
Azok számára írtam párat. De ott az Xperia E5, előfizuhoz fillérekért. Milliószor jobb, mint ez. Gyakorlatilag bármit, csak ezt ne. Ma már hál égnek ritka az ennyire tré cucc.
Vodánál meg ugye a J5 2015-öt is el lehet hozni 10 ezerért a legkisebb előfizuhoz (plusz havi egy ezres). -
Bass
addikt
Az alcatelnek is megérett már a Judgement Day 😝😝😝
-
darvinya
titán
HomTom HT16/17Pro szintjét sem üti meg, pedig azok 30eFt alatt vannak.
Akkor ennek szolgáltatói kínálat occo kategóriája, amivel majd demostrálják CsúCs okosfont kell vinniuzsorakamatra. -
.Szaki.
addikt
"...de root-olva és kigyomlálva egész jól használható..."
Na ez az. Rootolva. Én szeretnék vásárolni egy olyan eszközt, amit ha megveszek, akkor az használható és nem kell rootolni, meg szarakodni vele ahhoz, hogy ki lehessen belőle hozni valamit. Ez a gyártó dolga, hogy helyből olyan készüléket dobjon a piacra, ami jó. Annyit kéne tudnia, hogy a WPS Office, a stopper óra és a böngésző megfelelően működjön és értelmes memóriakezelése legyen. Úgy gondolom, hogy ez egy fapados telefonnál és egy fapados tabletnél egyaránt alapelvárás. Ezek nem olyan hatalmas igények, pusztán azt várom el, amivel hirdetik.
janeszgol
+1 az egészre.
-
janeszgol
félisten
Hát ez egy sz*r. Még házon belül is talál jobbat. Aki olcsón szeretne egy használható telefont egy ismertebb márkától, inkább az LG K4-et vegye meg (az első vagy a 2017-es, mindegy). Vagy még jobban jár a Huawei Y3_2 vagy Y5_2-vel, de sokkal jobb alig többért az Y6_2 Compact. Egyértelműen az utóbbi a kategória legjobb vétele.
Ha meg nem kell ismertebb márkának lenni, széles a tárház. -
szami777
addikt
Ezt a telefont max anyósnak
-
zeno79
őstag
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
Teljesen egyetértek, veled is, és azzal, hogy teljesen felesleges legyártani ilyen hulladékot. Az a cél, hogy egy-két hozzá nem értő megveszi, majd rájön mit vett, és kénytelen lesz másikat venni mert annyira pocsék? Ezzel elveszi az emberek kedvét a márkától, többet árt a cég saját magának...
.Szaki.: Nekem is van Pixi 3 (10) tabletem. Nem akarom dicsérni, tényleg ratyi, de root-olva és kigyomlálva egész jól használható gép lett belőle számomra (billentyűzettel) főleg böngészésre és "irodai" munkára.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
Pl lehetne olyan is hogy
idegbetegeknek nem ajánlott vagy ellenségednek sem ajánlod.
-
Be kéne vezetni a NEM TETSZETT és a NEM AJÁNLOTT minősítést már végre a PH!-n
Ez a telefon lehetne az első NEM AJÁNLOTT minősítésű készülék
-
kriver
tag
Ezt fizikai fájdalom volt elolvasni. Nem az írás miatt, hanem hogy megint mekkora szemetet próbálnak eladni. Volt szerencsém a Vodás Smart mini 7-hez. Na ez annak a felfújt változata +512MB RAM-mal. Ezt max telefonálásra tudja használni az ember, arra pedig fölöslegesen drága. Ha valaki nagyszülőnek veszi (mint én a mini 7-et), akkor pedig a folyamatos szaggatás, a béna menü fogja lebeszélni a hosszútávú használatról. Én 4 hónap után feladtam. Egyszerűen sem önálló brandként, sem szolgáltatói változatban nem életképes az Alcatel. Gyenge és megbízhatatlan telefonokat adnak ki drágán. Nem találkoztam még olyan ismerőssel, aki egy Alcatel készülékkel másfél évnél többet kibírt volna. (A 80e fölötti típusokat hagyjuk)
A kamera csak dísznek van (a LED adja el a készüléket), a töltőfej vicc (0.55 A). Sem fiatal, sem idős számára nem jó választás. Maximálisan kimeríti az ipari hulladék fogalmát. -
Ferike81
senior tag
Na ezért a telefonért kár volt hallatni magukról.
Ha egy nullával kevesebb lenne, akkor elsüthetnék játékboltokban gyerekeknek. Már ha ftalátmentes pvc-ből fröccsöntötték, és nem mérgező.
Mondjuk tuti lesz olyan aki szereti a kihívásokat, és befektet a technika eme csodásan csillogó példányára.
-
-
Fejvadi
nagyúr
Mostanában, nem túl sokat hallani róluk.
-
.Szaki.
addikt
Ez a telefon is egy tipikus Alcatel. A teszt alapján pontosan azt hozza, mint a tabeletem, ami szintén vicc kategória. (Pixi 3 (10")) Ugyanúgy tele van mindenféle teljesen szükségtelen és egyébként is használhatatlan előre feltelepített szarokkal és a 8GB-ból ugyancsak kb 2GB marad szabadon helyből! A kedvencem, hogy a gyári stoppert nem tudja megnyitni!
Ja, és persze nem látja a 16GB-os SD kártyát, ha arra szeretnék menteni. Gépről rá tudok tenni bármit, zenét, képet, filmet, amit csak akarok, le is játssza a tab, de ha egy WPS Office dokumentumot, amit a tabon készítettem az SD-re akarom menteni azt már nem tudom. Ugyanígy az appokkal, azokat sem hajlandó. Gyanítom ennél a vacaknál sincs ez másképp. Arról nem is beszélve, hogy maga a felület is botrányosan szar, bármilyen más UI jobb lenne. Tényleg nem értem minek erőltetik az ilyen hulladékokat.
-
csongi
veterán
Mikor lesz vegre buntetes a szandekos hulladek gyartasert? Rohadas egyszeru a dolog. Ha az autoknal van emuzius meres, meg a porszivoknal van limit, akkor legyen egy minimum pontrendszer a telefonoknal is, es ha nem eri el a szintet, vagy tiltas, vagy olyan kornyezetvedelmi therrel terhelni be a keszuleket, hogy elmenejen a kedve a piacra dobasanak.
Ezzel a tempoval, 10 ev es kipusztulunk. Egy ora alatt ossze lehet tenni ezt a pontrendszert.
-
rdt89
addikt
Ez de jó teszt lett, a telefon környezet szennyezésnek minősül ez tény, de maga a leíráson jókat mosolyogtam.
Egy dologgal nem értek csak egyet. A beszédhangszóró maradjon külön a külső hangszórótól, ha nem muszáj ne kapjon dupla feladatot, mert így ha elhalálozik, még kihangosítva se lehet beszélni. Én nem díjaznám ha ez lenne az új vonal.
-
jacis
nagyúr
Mocsok egy valami...
-
bollokcs80
Korrektor
Ez egész egyszerűen méltatlan az Alcatelhez. Ennyiért meg főleg.
Nem elég a kevés tárhely, az ócska kijelző, még megfejeli olyanokkal is, mint a 0,55 amperes töltő....
-
aprokaroka87
nagyúr
Vegyük sorra.
Chipset
em értem hogy miért nem a 6737 került bele az ugye picivel erősebb.
Ram:Ilyen árkategóriában már illene minimum 2gb.
Tárhely:8gb nem sok, de itt valami nagyon el van cseszve (az én telefonomban is 8gb a tárhely, de itt kb 5.6 gb szabad alapból).
De 16gb jó lenne.Kijelző
a ez vicc, illene minimum 720p-s ips lcd..lehetőleg normális érintés érzékenységgel.
Kamera
yilván nem érdemel szót.
Ami viszont pozitivum az ac3 hang támogatás, ami ugye sok drágább készülékben sincs.
Kb 15-16 ezer forintot ér max,persze ha valaki kinlódni akar.
-
habolcs
csendes tag
A kávás rész miatt képtelen vagyok kihagyni, szazalekaiban legyuri bármelyik iphone-t
bocsi az offert
-
SkyLine3000
addikt
Ezt biztos direkt akarták elrontani. Bár, hogy miért, azt nem tudom? Jobban jártak volna, ha nem adják ki és helyette tökön rúgják saját magukat...
-
FireFox1996
őstag
Telenornál az Xperia XA nem rég 30-32e ft volt. Az már sokkal jobb. (igaz, most már nem lehet kapni, kifutott)
-
hajbel
addikt
Jò cikk! Vicces volt.
-
blagolf
senior tag
Ha azt nézzük hogy az új Nokia 3310 20e-be kerül, akkor nem is olyan rossz.
-
davidsone
addikt
Ritka nagy hulladék...
-
Csapoati
nagyúr
Szóra sem érdemes, még a gabonapehely mellé ingyen is húznám a számat rá.
-
Wesder
titán
Ez mi?
-
A 2. Vesztes
senior tag
A telefon vicc, a teszt pedig vicces, és ezért köszi Bone!
Vuffli!
-
Hülye aki ilyet vesz...
Redmi 4A hülyére veri ezen az ársávon az összes konkurensét...
-
b0bcat
addikt
Ez egy vicc. Ennyiért meg pláne. Már 2017 van, basszus!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha ez az okostelefonok belépőszintje, akkor jobb nem belépni. Amit az U5 2017-ben nyújt, semmire nem elég, ám szerencsére van erős ajánlat az árszintjén.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- Nokia G10 okostelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest