Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
quailstorm #85 üzenetére
Tudom 😀 de ez a mostani teszt ,igen csak megfogott a poenjai miatt , anno Bog-nak volt hasonloan elvezetes kacagtato remek muve ...
-
-
válasz
janeszgol #72 üzenetére
Lenyegeben nalunk csak ceges dolgokra van hasznalva , facebookot kevesen eroltetik rajta , telefonalni nagyjabol eleg lenne , de meg igy is bele lehet futni indolotlan lassulasokba ,kepernyo nem old fel , de ami legnagyobb gond az kis kapacitasu akksi , illetve nem tudom miert de a toucpanel erzekeles pontossagaval is gondok vannak neha . Igaz nalunk nem power userek hasznaljak , es ugy kell rajuk szolni hogy egy rebootot nyomjanak mar ...nalam kettes ala jo indulattal a k4 . Amugy minimumnak kene lenni a cegeknel is a 2 giga rammal szerelt telefonok hasznalatanak(nalunk meg vegkepp,azert az eon nem egy utszeli csoro kkv)
Amugy az a rohely hogy vagyunk kb egy helyen 15-en es ebbol 3 ha hasznaljak az lg-t ,a tobbieknel a fiokban kikapcsolva pihen.A pocket neo ,galaxy y az a telefongyartas szegyene ,tervezo asztalra se lett volna szabad kerulnie (anyosnak olyan van , szopik is vele rendesen , ezert nem gyozok eleg halas lenni a samsungnak
)
-
válasz
vilmose33 #66 üzenetére
Nalunk lg k4-et osztogatnak ,hat az se kulonb a kollegak nagy resze inkabb sajat telefont hasznal ...
Ezek az ipari hulladekok csak arra jok ,hogy igy legyartva ,osszeszerelve kesobb kerulnek a szemetbanyaba ...
Amugy nem azzal van a gond hogy legyartjak , hanem azzal hogy a cegek megveszik mert relativ olcso .. -
-
válasz
SkyLine3000 #35 üzenetére
Az anyosnak lassu halalt kell halnia ,arra ez a telefon TOKELETES valasztas (kicsit olcsobb lenne mar mennek erte a boltba
)..
Bone
Koszi a tesztet ,reg kacagtam ennyit egy telefon bemutatasan... az irasod nagyon jo a telefon ellenben nagyon rossz ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest