- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
"...de root-olva és kigyomlálva egész jól használható..."
Na ez az. Rootolva. Én szeretnék vásárolni egy olyan eszközt, amit ha megveszek, akkor az használható és nem kell rootolni, meg szarakodni vele ahhoz, hogy ki lehessen belőle hozni valamit. Ez a gyártó dolga, hogy helyből olyan készüléket dobjon a piacra, ami jó. Annyit kéne tudnia, hogy a WPS Office, a stopper óra és a böngésző megfelelően működjön és értelmes memóriakezelése legyen. Úgy gondolom, hogy ez egy fapados telefonnál és egy fapados tabletnél egyaránt alapelvárás. Ezek nem olyan hatalmas igények, pusztán azt várom el, amivel hirdetik.
janeszgol
+1 az egészre.
-
.Szaki.
addikt
Ez a telefon is egy tipikus Alcatel. A teszt alapján pontosan azt hozza, mint a tabeletem, ami szintén vicc kategória. (Pixi 3 (10")) Ugyanúgy tele van mindenféle teljesen szükségtelen és egyébként is használhatatlan előre feltelepített szarokkal és a 8GB-ból ugyancsak kb 2GB marad szabadon helyből! A kedvencem, hogy a gyári stoppert nem tudja megnyitni!
Ja, és persze nem látja a 16GB-os SD kártyát, ha arra szeretnék menteni. Gépről rá tudok tenni bármit, zenét, képet, filmet, amit csak akarok, le is játssza a tab, de ha egy WPS Office dokumentumot, amit a tabon készítettem az SD-re akarom menteni azt már nem tudom. Ugyanígy az appokkal, azokat sem hajlandó. Gyanítom ennél a vacaknál sincs ez másképp. Arról nem is beszélve, hogy maga a felület is botrányosan szar, bármilyen más UI jobb lenne. Tényleg nem értem minek erőltetik az ilyen hulladékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest