- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriver
tag
Ezt fizikai fájdalom volt elolvasni. Nem az írás miatt, hanem hogy megint mekkora szemetet próbálnak eladni. Volt szerencsém a Vodás Smart mini 7-hez. Na ez annak a felfújt változata +512MB RAM-mal. Ezt max telefonálásra tudja használni az ember, arra pedig fölöslegesen drága. Ha valaki nagyszülőnek veszi (mint én a mini 7-et), akkor pedig a folyamatos szaggatás, a béna menü fogja lebeszélni a hosszútávú használatról. Én 4 hónap után feladtam. Egyszerűen sem önálló brandként, sem szolgáltatói változatban nem életképes az Alcatel. Gyenge és megbízhatatlan telefonokat adnak ki drágán. Nem találkoztam még olyan ismerőssel, aki egy Alcatel készülékkel másfél évnél többet kibírt volna. (A 80e fölötti típusokat hagyjuk)
A kamera csak dísznek van (a LED adja el a készüléket), a töltőfej vicc (0.55 A). Sem fiatal, sem idős számára nem jó választás. Maximálisan kimeríti az ipari hulladék fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest