- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ez a telefon is egy tipikus Alcatel. A teszt alapján pontosan azt hozza, mint a tabeletem, ami szintén vicc kategória. (Pixi 3 (10")) Ugyanúgy tele van mindenféle teljesen szükségtelen és egyébként is használhatatlan előre feltelepített szarokkal és a 8GB-ból ugyancsak kb 2GB marad szabadon helyből! A kedvencem, hogy a gyári stoppert nem tudja megnyitni!
Ja, és persze nem látja a 16GB-os SD kártyát, ha arra szeretnék menteni. Gépről rá tudok tenni bármit, zenét, képet, filmet, amit csak akarok, le is játssza a tab, de ha egy WPS Office dokumentumot, amit a tabon készítettem az SD-re akarom menteni azt már nem tudom. Ugyanígy az appokkal, azokat sem hajlandó. Gyanítom ennél a vacaknál sincs ez másképp. Arról nem is beszélve, hogy maga a felület is botrányosan szar, bármilyen más UI jobb lenne. Tényleg nem értem minek erőltetik az ilyen hulladékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha ez az okostelefonok belépőszintje, akkor jobb nem belépni. Amit az U5 2017-ben nyújt, semmire nem elég, ám szerencsére van erős ajánlat az árszintjén.
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest