- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
ezzel nem értek egyet, az sgs2-es telefonom kamerájával tökéletesen meg vagyok elégedve
mint mondtam ÉN vagyok megelégedve vele, az ÉN igényeimnek tökéletes, nem érdekel hogy a tesztek szerint jó vagy rossz, vagy szerinted, vagy józsipisti szerint, és az sem érdekel hogy az xy telefon 2mp-es kamerája 1000x jobb, nekem eddig ez a legjobb.
Szóval abszolút nem formálok túl nagy igényeket...
peace -
sheep
addikt
igen mert számomra fontos a kamera, és nem veszek olyan telefont amiben ez nem üt meg egy szintet. Mindenki nagyon jót tudja hogy egy telefon nem és fel egy kompakt fényképezőgéppel de azért van egy határ ami alá nem megyek. Ezért adtam el pl a defy-t, annak pocsék a kamerája.
És hiába tetszik ez a telefon is, sajnos egy alcatelt sem tudok mondani aminek a kamerája megütné az átlag szintet. De ne legyen igazam, remélem ebben a telefonban ezen is javítanak. -
sheep
addikt
lehet hogy szarok a mai telefon kamerák, én mégis meg vagyok elégedve az sgs2 8mp-s érzékelőjével.
Szerintem jobb bármelyik 5mp-s nél, bár ez nyilván szubjektív
Tudom hogy van 8mp-s ből is rosszabb és jobb, és hogy 5-ös ből is lehet jót csinálni, de én mégis a nyolcasra szavaznék...bár ahogy az alcatelt ismerem tök mindegy mit raknak bele, nem lesz az erőssége -
sheep
addikt
hűha
bár az 5mp-s kameráért kár...jó lenne egy 8-as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest