- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JMarty
tag
Nagyon áll a topic. Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán 230 usd szállítással együtt.
-
tom956ster
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #113 üzenetére
Kedves kolléga!
Én ikább erre a [link]-re mondanám azt, hogy az a téma szerinti Alcatel. Az általad belinkelt oldalon az OT-986 AK-47 típus jön be, ami most épp akciós: $240 INGYEN POSTÁVAL (must have az is), de a téma szerinti az én linkemen: $350 + posta akciósan és OT-986 Pro a neve.
Majdnem végigolvastam az összes hsz-t. Sokat vitáztatok a kamerával.... Nekem fontos a kamera, havi 1000-2000 képet lövök + havi 1-2 óra HD videót. (a család a legfontosabb és megörökíteni minden megismételhetetlen pillanatot!). Mivel gyakorlatilag sosincs kéznél a DSLR, de mindig ott a telóm, nekem ez kézenfekvő Igényem, hogy normális fotók legyenek.
Túl vagyok már az 50. telefonomon, teszteltem eleget. Jelen pillanatban egy N8-at "nyúzok" és ez folyamatosan elkápráztat azzal, amit készít. Kinyomtatva, monitoron, mindenhol hozza azt a szintet, ami nekem kell. Ez gyakorlatilag majd egy kompakt minősége, csak telefonba oltva. A kis kitérő végére azt mondanám, volt 995-öm 1 napig, az a fotó miatt nem maradhatott. Ezt azért bepróbálnám, hátha.. (nem várom tőle, hogy hozza az N8 szintjét), ellenben megy rajta egy munkámhoz nagyon fontos progi és baromi erősnek tűnik. Ráadásul az AK-47 $250-ért??? ajándék! Kell és kész! -
airmax_2.0
tag
Ezen a linken [link] 330 dolcsiért árulják.. Nem is rossz ár...
-
airmax_2.0
tag
No úgy látom, ha valamelyik szolgáltató végre lépni fog , akkor ezt a készüléket célzom meg..
-
Barbarics
tag
Ezért egy nagy Piros pont az Alcatel-nek!Pont most kezdtem el nézegetni a telefonjaikat
És most már tuti,hogy lesz egy Alcatel telóm
-
Pantal
senior tag
válasz
feketepeti #108 üzenetére
Szerintem mondjuk egy SGS2 már egész jó képeket csinál.
Itt előttem is írták már, egy Samsung Innov8 is nagyon szép képeket tud letenni, szóval van értelme, csak jó optika kell hozzá. Meg szerintem a drivernek is nagy szerepe van a dologban. Ha jól tudom Iphone 4S, SGS3, ugyan az a kameramodul, mégis az Iphone sokkal szebb képeket lő.
-
feketepeti
aktív tag
Csak nekem mindig olyan muhaha ez a sok marketing pixel, a marha nagy zajjal, meg a szűrése miatt szétcseszett képekkel.
Majd ha látok egy jó 5MP-es cuccot, talán elkezdek vágyni nagyobbra, de tök felesleges, csak a számítási igény, meg a méret nő, a minőség sajnos nem.
A mai mezőnyben gyakorlatilag mindegyik szar.
-
Pantal
senior tag
válasz
feketepeti #92 üzenetére
Mindig ezzel jön mindenki, mintha senki se tudná, hogy nem csak a pixel szám a lényeg...ennek ellenére is akarhat valaki 8mp-es kamerát, vagy akár nagyobbat is. Ne higgyük már azt, hogy a másik tök suta.
-
Badboys
őstag
Szerinted ebben mi az user hiba? Etetésre, hogyan lehet rosszul tenni? Csengőhangot hogyan kell szerinted be állítani nem ez az első ilyen telefonom és ilyen malőrökkel sosem találkoztam. Ha utána olvasol nem egyedi a hiba. Csak Én be ismerem és le írom,hogy van ilyen jelenség.
-
Hatvan9
senior tag
Keret teljesen atomstabil, ha az gázos gariban egyből cserélik.
A bevilágítás igaz, de még mindig jobb mint a pixelhiba vagy porosodó kijelző,(lásd htc -k, samsungok) minden készüléknek vannak kisebb betegségei, ha ezek zavarnak semmilyen oktelefont nem ajánlok.Egyébként ez sem minden készüléket érint.
Viszont összegzésben így is sokkal jobb a koreaiaknál, nem csillogó műanyagból hanem gumi és fém szerű anyagokból van, minőségi érzetre sokkal jobb.
"Elmászó csengőhang,töltésre dugva kikapcsol és egyéb finomságok"
Ez user error, vagy vidd gariba, nálam és ismerőseimnek soha nem csinált ilyesmit. -
Badboys
őstag
Sajnos nem tévesztem össze tudom miről írtam.1 hónap alatt ez a 3 . Sajnos sza... a szerelés. Mozog a keret,a kijelző körben kivilágít van ahol szinte zavaró. Azért írtam nem unalomból. Elmászó csengőhang,töltésre dugva kikapcsol és egyéb finomságok. Alig várom,hogy a feleségemé legyen,de az sajnos még 2 hónap és 17 000 km.
-
master90
aktív tag
Kéne egy ilyen.
Édesanyámnak nemrég vettünk egy OT995 -őt, nekem Nexus S -van, hát megdöbbentő(tett) a különbség, az Alca sokkal gyorsabb mindenhol, nagyobb a kijelző és sokkal szebb, színteltebb is, jobb fogása van, jobb az egész minősége mint a Samsungomnak.
Másik: Amikor megláttam az alján a HDMI -t.
Meg Wifi Direct is van benne szerintem ennyi pénzért amennyiben most kerül szerintem vicc.(50k, dominoba)
Csodálkozom is hogy alig pár embernek van.Próbáltam elcserélni vele de nem akarja, már majdnem könyörögtem is neki.
(Azt mondja szerinte csúnya a Nexus S, az Alca meg tetszik neki) -
Heidy92
csendes tag
Érdekes, én a 995 -nél ezt pont ellenkezőleg tapasztaltam, összeszerelés minőségben fényéveget ver az sgs1 -re és hasonló samsung testvéreire.
Hátlap gumis, keret fém érzettet keltő stb..Mobilarena tesztben is épp az ellenkezőjét állítják mind amit Te mondsz.
Nem keverted véletlen össze egy másikkal? -
Enci1983
senior tag
Nahát, ez figyelemre méltó. Az ára is, és aki nagy tapitelót szeretne annak tökéletes, nekem már túl nagy, de le a kalappal az Alcatel előtt, még ilyenek jöhetnének tőlük
-
Demens
tag
Tök jól néz ki ez a teló és még az ára is csábító. Hmm...
-
sheep
addikt
ezzel nem értek egyet, az sgs2-es telefonom kamerájával tökéletesen meg vagyok elégedve
mint mondtam ÉN vagyok megelégedve vele, az ÉN igényeimnek tökéletes, nem érdekel hogy a tesztek szerint jó vagy rossz, vagy szerinted, vagy józsipisti szerint, és az sem érdekel hogy az xy telefon 2mp-es kamerája 1000x jobb, nekem eddig ez a legjobb.
Szóval abszolút nem formálok túl nagy igényeket...
peace -
Badboys
őstag
Szsz.túl nagy igényeket formálsz meg egy telefontól nem szabad elvárni,hogy igényes fotókat készítsen. Bármelyik mostanság kiadott készüléknél mindenütt a kamera csak tizedrangú kérdés. Nem a kameráért vannak oda a vevők. Sajnos tesznek rá,hogy neked milyen igényeid vannak. Ezért hardveresen és szoftveresen is szarok a készülékek.
-
sheep
addikt
igen mert számomra fontos a kamera, és nem veszek olyan telefont amiben ez nem üt meg egy szintet. Mindenki nagyon jót tudja hogy egy telefon nem és fel egy kompakt fényképezőgéppel de azért van egy határ ami alá nem megyek. Ezért adtam el pl a defy-t, annak pocsék a kamerája.
És hiába tetszik ez a telefon is, sajnos egy alcatelt sem tudok mondani aminek a kamerája megütné az átlag szintet. De ne legyen igazam, remélem ebben a telefonban ezen is javítanak. -
Badboys
őstag
+ az összeszerelést mint a 995 nél mert az rém ramatyra sikeredett.
-
spawn21
veterán
De most komolyan azon vitatkoztok, hogy milyen kamera van benne? Ez csak egy telefon!
Van benne kamera, oké, lehet vele képeket csinálni és ennyi.Viszont, nagyon szép kis telefon, egyszerű, remélem az optimalizálást nem cseszik el.
-
spoy
tag
-
Flash86
tag
-
desigo
senior tag
Ilyen HD IPS kijelző milyen készülékekben van még?
-
kolosanyi
veterán
A marketing. Az megmondja, hogy ha nagyobb szám van a dobozon, akkor az biztosan jobb...
(#77) Flash86
Nem, azóta visszafejlődünk, mert az idióta vékonyítás a mániája minden barom gyártónak. Valamelyik idióta marketinges kitalálta, hogy ez jó, és ennek oltárán feláldoznak mindent... -
eboostr
aktív tag
Zsír alig várom hogy megjelenjen a t-mobile nál, főleg h a tmobil árul néhány alcatel telót, amcsiban 76 ezerért adják listaáron, jó készülék lesz!
-
Pantal
senior tag
Igen, pontosan azért. Rakjanak bele kicsit jobb képérzékelőt, mert az idők során valamennyit azok is fejlődtek, és igenis legyen 8mpes. Ennyi erővel megállhattunk volna az Iphone 3g szintjén is, mert minek 300mhznél erősebb proci, ha azon is elfut az Iphone OS.. Meg minek 2mpnél nagyobb kamera..Hát azért, mert a technika fejlődik.
-
Balázs1621
senior tag
Hmm, ígéretes, kíváncsi leszek az árára!
-
spawn21
veterán
amikor ez megjelenik azonnal rácsapok egyre!
Jó lesz valamire
-
GeryFlash
veterán
Kíváncsi lennék 3év használat után milyen lesz egy ilyen teló, én ugyanis keményen ráb*sztam a move by t-mobile-lal.... szellemképernyő, töltő bemenet silány minősége (fél óra mire el kezdi tölteni a telót, mert még a forrasztáson is spóroltak), lassú, ki-be kapcsol, az sms-eket nem tárolja, szóval egyszóval egy rakás szar.... Ez ennyiért nagyon olcsó, de sztem olyan is, és személy szerint soha nem fogok még egyszer befürödni az alcatellel...
-
-
sheep
addikt
lehet hogy szarok a mai telefon kamerák, én mégis meg vagyok elégedve az sgs2 8mp-s érzékelőjével.
Szerintem jobb bármelyik 5mp-s nél, bár ez nyilván szubjektív
Tudom hogy van 8mp-s ből is rosszabb és jobb, és hogy 5-ös ből is lehet jót csinálni, de én mégis a nyolcasra szavaznék...bár ahogy az alcatelt ismerem tök mindegy mit raknak bele, nem lesz az erőssége -
NoMagix
addikt
nem ide tartozik, de itt egy másik batár telefon!
-
rolywrx
tag
A 995 épp itt van a kezemben és van összehasonlítási alapom olyan készülékekkel amiben azonos chipset van. Értelmes módon nem hagyták magára a terméket, már a 3. szoftver jön ki a függetlenre, a T-Mobile szoftver is frissítve lett már. 3800-4000 Antutu pontot hoz, szépen javítják a bugokat. Az első szoftverben található akadásoknak már alig van nyoma. Ez az első komoly készülékük, ennél nagyobb baklövésekkel találkoztam Xperia és Galaxy modellek esetén is már.
Nem, nem vagyok a telefon fanatikus rajongója, hanem egyszerűen tényleg jó termék.A tapasztalat nélküli tetű lassú kijelentés erősen alaptalan.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Brutális eb #47 üzenetére
Tudod mikor vard az Alcateltol a One V vagy One X minoseget..
-
randras
veterán
Hihetetlen, még az akksija is jó (ha olyan lesz benne mint a képen). Miért van az hogy egy Alcatel telefon megfog, a legújabb HTC-k meg Samsung-ok olyan fostalicskák, hogy csak nevetni tudok rajtuk?
-
Pantal
senior tag
Azért ha már lúd, akkor 8mpes kamera mehetett volna bele..
-
MaxTorque
tag
Tök jó
-
butyek
senior tag
Ha lesz a T-nél jó áron, lehet beneveznék rá. Ot-995 sem csalódás.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha itt is megfelelő árral dobnák piacra üthetne. Elég szimpatikus darabnak tűnik.
-
rolii21
aktív tag
Hmm. Remek. Ha nem szurjak el a szoftvert akkor lehet meg van az uj telom.
-
Wajk
addikt
-
andris1602
aktív tag
pofás, és ahhoz képest ami benne van nagyon olcsó. ha nem szúrták el az optimalizálást, kellemes telefon lesz ez
-
Wajk
addikt
1800-as akksi lesz benne ha minden igaz, kicsit egyszerű, de nem rossz a design.
az élő képeket én jobban preferálom -
Devergo7
tag
Nem semmi masina.
-
märchenPrinz
csendes tag
A számozása számomra egy rejtély. Ha hardveresen erősebb, mint a 995, akkor miért nem 996 a neve? Jöhetne belőle egy kistestvér. Ugyanilyen felszereltség, jobb cam, kisebb kijelző, alacsonyabb ár...
-
a.sebi
őstag
kártyásan 95 ezerért naggyon állat lenne.......
-
gzbotii
nagyúr
Alcatel is belep a csucshardverek vilagaba
-
draco31
veterán
Nem hiába szerettem én mindíg az Alcatelt. Egyre jobb gépeket csinálnak. Csak így tovább!!!!!
-
onetri
tag
hmm...jónak tűnik..!
-
onetri
tag
hmm...jónak tűnik..!
-
ricsi0307
senior tag
Erre a készülékre várok mióta
Tökéletes kijelző bár tényleg inkább lettek volna fizikai gombok de sebaj, jó proci, a support meg remélem rendben lesz.Ja és a legfontosabb hogy legyen benne normális hangchip (habár Nexus S után nehéz lesz ezt a szintet megütni)
-
scyllarus
veterán
Mert az ICS direkt úgy lett tervezve, hogy nem kellenek hozzá fizikai gombok. Azért "soft" buttons, mert a kijelzőn helyezkednek el, máshová nyilván nem rajzolhatja őket a szoftver
Nem a kijelzőből "csíptek le", ott a helyük alapból.
Mondjuk ettől még valóban lehetséges lenne fizikai gombok használata, csak ha eleve ezzel a rendszerrel tervezték kiadni, nyilván nem fognak belerakni plusz "felesleges" alkatrészeket. (Pont azért ilyen a Nexus is, a referenciamodellel demonstrálták, hogy nem kellenek gombok) -
batai15
félisten
Az ot 995 is jó telefon. De egy bajom van velük maga a neve alcatel. Ha ennyire törekednek valami újj hangzatosabb fogyaszthatóbb név kellene.
-
Epsylon
aktív tag
Az Alcatel ezzel a készülékkel asszem hátbarúgta régi önmagát. Valahogy olyan túl jó lett.
72ezerért meg pláne.
-
Alwares
aktív tag
Ronda és jellegtelen, de elég ütős hardvert pakoltak bele igenolcsón. Furcsa, pár éve még azt hittem az Alcatel teljesen megszűnt.
-
Rhino666
addikt
Retteghet a Samsung, pár év és az Alcatel beelőzi...
-
B1T3
addikt
Jöhetne több ilyen jellegű (jó ár-érték arányú) készülék.
-
Angel1981
veterán
Szép darab!
-
H-ger
tag
te jó ég ez durva. a többi gyártónak lehet lelkiismeretfurdalása.
-
Apika
addikt
válasz
callmeakos #12 üzenetére
Az utóbbi időben nagyon megemberelték magukat. Figyelni kell rájuk is...
-
callmeakos
veterán
Az Alcatel sem viccel már...
-
PeetR
aktív tag
Na ez durva, kíváncsi vagyok az mennyibe fog ez kerülni nálunk..
-
hito
nagyúr
Ha jól látom sajnos a menügombok a kijelző méretének kárára lettek elhelyezve, ugyanúgy mint a Galaxy Nexus-nál
-
FET-MEN
veterán
lehet belőle valami
-
lacix76
őstag
Ez a hír mintha már lett volna nem is olyan régen.
-
Syl
nagyúr
Az Alcatel jön föl, mint a talajvíz. Lassan újra képesek lesznek olyan tökéletes készüléket összehozni, mint anno a 715 volt.
-
pronyo
tag
Lehet ilyen áron is kihozni telefont... Ha tényleg ennyi lesz, akkor az a többi elszállt agyú gyártónak is feladja a leckét...
-
sheep
addikt
hűha
bár az 5mp-s kameráért kár...jó lenne egy 8-as -
NoMagix
addikt
kezdenek bedurvulni az Alcatelnél!
-
Beri78
őstag
nagyon jó és szép kis masina lett
és az ára....wow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest