- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keckix
tag
Én is váltottam telefont (nexus 5)-re, így feleslegessé vált a 997d-m! Akit érdekel pm-ben jelezze, biztos vagyok benne hogy megtudunk egyezni! Kiváló állapotban jövő márciusig garanciás, + szilikon tok (fekete) és fólia,és persze a gyári tartozékok.
-
Keckix
tag
És ezt próbálta már valaki? [Kitkat ROM]
Még egy kérdés. Van e valaki aki vissza rakta e ICS-t, mert nem tetszett neki a JB-n? És van e használható ICS ROM-ja?
-
Keckix
tag
válasz
viperabácsi #6434 üzenetére
Hello!
Én a Kingston-ban, még sosem csalódtam! A többit nem ismerem.
-
Keckix
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már felvarázsolni ezt: Upgrade/Update Alcatel OT-997D to 4.3 Jelly Bean
-
Keckix
tag
Sajnos a TWRP-s backup sem segített a mac címen......
Valaki segítsen, mert megőrülök!!!
Vagy végső megoldás egyszerűen fogom és az otu frissítés során kiveszem az akksit és garanciális javítást kérek rá!
-
Keckix
tag
válasz
grafnet #5762 üzenetére
Igen használom egy hálózatban, asszonyé a másik (német) készülék.
Nézegettem mac cím cserélő appokat de mind root jogot kér, és ez pont szeretném elkerülni a gari vesztés miatt!
Viszont ha nem lesz más megoldás csak TWRP, akkor arra kellene egy magyar pontos leírás. Sajnos nem értem angolt -
Keckix
tag
Kardhal akció (megtévesztés) avagy hogyan tegyünk JB a magyar készülékre is!
Bevált de mégsem?!
A történet:
Adott egy német készülék 02001->02002-re OTU frissítés során, mielőtt az upgrade-re nyomtam kicseréltem egy magyar készülékre, rá nyomtam az upgrde-ra, és láss csodát a magyar készülékre is felkerült a JB legfrissebb verziója!
A gond az hogy a wifi mac cím u.a lett mint a német készüléké!!!
MAC címet szeretnék cserélni a telefonon( de úgy is mondhatnám szeretném vissza állítani a gyári mac címét a telefonnak).
Ötleteket várok!
-
Keckix
tag
válasz
Scuderiafam #5754 üzenetére
Amit linkeltem az a gyári legfrissebb verzió!
-
Keckix
tag
válasz
Scuderiafam #5750 üzenetére
-
Keckix
tag
Sziasztok!
Kinél jelentkezett ma reggel 6-12h között nagy akkumulátor kapacitás csökkenés?!
6-kor húztam le a töltőről 100%, és 12h-kor már csak 18% nafta volt csak az aksiban!
Napi szokásos átlagos használat, és u.e a jelenség tapasztalható volt az asszony telefonján, és a haveromén is!
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest