- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Bár nálam a rendszer (meg a TotalCommander is) külön meghajtóként kezeli az sd kártyát, ám az alkalmazások áthelyezése "nem támogatott" ezen a készüléken...
A rendszer részét képező CleanMaster viszont már kimondottan egy tárhelyként kezeli az összes memóriát és folyton ugat, hogy töröljem le a (sd-n tárolt!!!) képeimet, videóimat helymegtakarítás miatt... Pedig pont azért tartom ott, hogy ne a tablet belső memóriáját terhelje, viszont ha kell, meg tudjam azokat nézni.
A másik, hogy hiába jelölöm ki az SD-t mentési helynek, mindent a belsőre rak. Ilyenkor úgy kell mindent manuálisan áthelyezni a külsőre... -
zeno79
őstag
Én is swiftkey-el használom. Play-ből telepíthető. Egy kis idő míg hozzám-tanul a szótára, de tanul és használható, fiókhoz köthető és menthető az adatbázisa, úgyhogy nézd meg ha gondolod.
Az okoskodást is ki tudod kapcsolni ha nem akarod hogy okoskodjon. Gyakran én is falra mászom tőle - kikapcsolható a javítás meg miegyéb.
Amúgy én is "gépelésre" vettem, éppen ezért a billentyűzetes változatot, de nyilván 1-2 szóért nem kapcsolom rá. -
KubanitoS
veterán
Most nincs a közelemben a készülék, de valószínűleg a beviteli beállításoknál kell lennie. Amúgy lehet nincs rá lehetőség, mert sajna egy butított 5.1 van a gépen.
Ha nem megy, esetleg próbálj meg leszedni valami más billentyűzetprogramot playről. Azok egészen biztosan részletesen személyre szabhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest