- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy hogyan működik a tab tárhely kezelése? Van benne egy 16GB-os kártya, látja is, de olyan mintha egyként kezelné a belsőt és a külsőt. Nem látni, hogy mi van az egyiken és a másikon, valamint áthelyezni sem lehetséges alkalmazásokat. Magával a tabbal nagyon elégedett vagyok, de az Alcatel féle átszabás ilyen pontokon nevetségesen amatőr lett.
Köszi előre is a választ.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen csodát, tudatosan, gépelésre, ezért kellett a 10", a célnak tökéletesen megfelel, nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont egy dologtól a falra mászok. Minden billentyűzete, ami gyárilag rajta van okoskodik. Ami ha okos lenne, mint anno a WP-s mobilomon, akkor még nagy baj nem is lenne, nert annak hatalmas szókincse volt, ez viszont idegesítően buta. Nem lehet valahol ezt kikapcsolni? Egyelőre sajnos seholsem találtam ilyen lehetőséget.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest