Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
counterbill #875 üzenetére
S9 -ről még nem nagyon van infó. Én is néztem, mert unokaöcsémnek tökéletes lenne karácsonyi ajándéknak. Nekem az már egy kicsit nagy. A gsmarena -n egyébként megint nem jó infók vannak fent róla (szerintem), sajnos... Szerintem az év végén várható, én úgy gondolom, hogy karácsony előtti akciókban akarnak vele variálni, tehát október vége, november eleje. Aztán majd elválik.
Visszatérve a POP C7 -re. Fagyásokra, akadásra nem nagyon kell számítani nála, mert ez a hardver röhögve hajtja a készüléket, rendszert. Igazából nekem custom ROM -ok hiányoznak, illetve a Kitkat (eredeti). Utána már talán bohóckodnék valami MIUI custom ROM -val is.
A legutóbbi frissítés viszont sok embernél nem igazán sikerült jól. Lekopogom, nálam minden rendben. Egyébként én sem vagyok nagy játékos, de kipróbáltam a FIFA 14 -et és az Asphalt -ot, meg pár játékot és teljesen jól futottak rajta. Lenne egy kis időm, akkor futtatnék rajta egy PS emulátort, ahol látom az FPS -t is (ROOT nélkül), mert szerintem azért az elég alacsony lehet. Kijelző és a kamera lehet a gyenge pontja, de utóbbi sokat javult a legutóbbi frissítés óta is. Persze csodákat nem fog eredményezni, de vállalható fotókat készít, főleg ezen az áron.
Egyébként lassú programindítások sincsenek. Én nem igazán vagyok türelmes ember, tehát droid alatt nem mindegy mit használok. Fagyások, akadások, lassulások nálam = azonnali váltás. Erre nem volt szükség, pedig be van lakva a telefon. Szerintem TCL óta nagyon sokat változott az Alcatel minősége, jó irányba.
Alapvetően EMUI és MIUI felületeken élek, esetleg még a Sense, amit el tudok képzelni droidon. Szerintem nélkülük csak hosszú mókolásokkal életképes az OS. Szerencsére erre a típusra ez pont nem érvényes és az One Touch saját UI -ja mellett is stabilan tud futni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest