Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDreams
csendes tag
Nos mivel eloszor irok ide bemutatkoznek. DjDreams vagyok.
Gyorsan a lenyegre is ternek.. Regen rengeteg telcsim volt es ha elakadtam mindig a mobilarenara jottem. En a symbianos Nokedliket kedveltem, mondhatom hogy guruja voltam a temanak. Szinte az osszes szimbicimbi Nokia megfordult nalam. De hat egyszer minden kiralysag megbukik alapon kenytelen voltam valtani droidra. Na most olyat mondok ami hihetetlen, ez az Alcatel Pop C7 (7041X) az elso androidos, sot az elso erintokijelzos mobilom. Na mondom eljott az ido hogy a regi E52-em a kukaba hajintsam es vegyek egyet. Mivel mar kb 10eve Vodafonos vagyok, bementem egy szakuzletbe es kertem toluk arlistat es prospektusokat. 3 telcsi jott szoba nalam, LG L70, HTC Desire 310, es persze ez. Kb 50-szer hivtam az ugyfelszolgalatotes erdeklodtem melyiket vegyem. A voda ugyintezoirol csak annyit, hogy 10-bol 10 mast mondott, ja es nem csak a velemenyuk volt kulonbozo hanem a keszulekek parametereikre is mast mondtak.. Mondom nincs mese, nekem kell dontenem az ossze gyult adatok alapjan. LG L70 koztuk a legdragabb, a HTC-n nincs autofokusz se vaku, ez meg Alcatel, viszont ez a legolcsobb. Ennek a legnagyobb a kijelzoje, a proci negymagos, a ram ebben a tipusban 1gb. Mit veszithetek, megveszem. Az elso dolog miutan megvettem az volt hogy elolvastam a mobilarena tesztjet. A kijelzot erte a legtobb kritika, na meg a kamerat. A szomszedomnakegy LG G3-a van, osszehasonlitottuk a kettot(hat ez olyan mintha egy Ferrarit osszehadonlitanank egy Ladaval). A kijelzo tenyleg vicces egy G3-hoz kepest de a gyorsasaga meglepte a szomszedom. Teszteltuk a kamerat is, de ugy hogy amit en fotoztam az o telijan neztuk vissza. Mobilarena ide vagy oda, jo volt kulonbseg de nem elkepeszto. A videot nem volt ertelme kiprobalni. Mivel nekem volt Nokia N82-om is, ezert inkabb az o videoival hasonlitgattam. Kivort lemezre irva jopar kep es video, laptopon nezegettem vissza a muveket amit csinaltam anno vele es amiket csinaltam ezzel. A Nokiat csunyan elverte, pedig annak idejen az verte a mezonyt. A lenyeg es egyben a zarszo, ez a Alcatel a szarak kozt szerintem a legjobb. Egyebkent nem 41 hanem 40ezer, de Maxal csak 33ezer+3ezerrel tolteni kell a kartyat. Kis matek, 36000Ft. Ennyi meg egy bambi. A helyesirasi hibakert elnezest, szokatlan meg a qwerty bill. Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest