- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uckz
tag
válasz
lamikari #783 üzenetére
Szépen letöltöd az 1.8-as framarootot ([link]), készülékre juttatod, feltelepíted.
Az alkalmazást elindítod, ha minden jól megy, akkor nem ír ki semmi olyat amit nem kéne. Felső opciónál kiválaszthatod, hogy melyik root alkalmazást (?) akarod feltelepíteni, én SuperSU-t használok, de amúgy a kettő szinte ugyan az. Alatta van két exploit módszer, megnyomod a Boromirt, ha működik, akkor kiírja, hogy sikerült neki. Utána újraindítod a telefont, és készen is van a Rootod.
Ha unrootolni akarod, akkor a felső opciónál az unroot opciót választod, és utána talán már egyértelmű. Sok sikert.
-
hahopihe
csendes tag
válasz
lamikari #779 üzenetére
Bukod a garit...de ha leveszed róla a root-ot, akkor meg senki nem fogja észrevenni, hogy valaha is rootolva volt!
Ha root joggal garázdálkodsz a telefonon és olyat törölsz, amit nem kéne, akkor lehetnek problémák a működéssel! ....vagy nem fog működni!Én is szeretnék kérdezni!
Mi a legutolsó frissítés a telefonra? Gyári oldalt nézem és még csak kitallózni sem tudom a telefont...
Gyári frissítő szoftver működik?Még nincs nálam a telefon, egy ismerősöm kérte meg, hogy tegyek vele valamit, mert szoftveresen problémák vannak vele!
-
iscsu
tag
válasz
lamikari #776 üzenetére
Jut eszembe erről a képernyőlezárás-témáról:
Ugyebár 5 ponton érzékel érintést max. a telefon. Már nem emlékszem miért, de letöltöttem egy multitouch-test programot, ami az agyamra ment azzal, hogy 5 fölötti érintésnél az esetek 60-70%-ban lezárt (a maradék esetben belezavarodott, hogy hány pont is van, és elkezdett 2-3-akat érzékelni). Nincs összefüggés? (Azaz esetleg szoftveresen lenne 5-re korlátozva az érzékelt pontok száma, és a több érintéshez lenne rendelve a lezárás funkció? Ráadásul ez a 60-70% megbízhatósági arány is kb. stimmel azzal, amit itt olvasni lehet.)Persze csak spekulálok.
-
Habell
tag
válasz
lamikari #754 üzenetére
6030D
Nekem se jó a tenyeres dolog. Az első volt amit ki akartam próbálni de azóta se sikerült sehogy se. Tartok tőle, hogy van valami abban, hogy ki honnét szerezte be... vagy mikori gyártás hasonló... nem tudom.
Túl élem azért ennek a funkciónak a hiányát.
Csak, hogy időnként újra és újra leírjam: A kamera továbbra sem az igazi ez a 8 megapixel nem ér fel a volt nokiám 5 megapixeljéhez.
Akármit csinálok, a névjegyek állandóan befagynak és leáll, természetesen hívás indításkor vagy amikor használni kell főleg akkor. Ennek se találtam meg az ellenszerét...
Most már több mint 4 hónapja meg van a telefon, ezalatt kétszer háromszor produkált olyat, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy kéri a pin-t. gondol egyet kikapcsol újra indul, aztán amíg a pin kódokat nem írom be addig csak van a telefon, nem vagyok elérhető... ez sem jó ha nem veszem észre időben.
A wifi állandóan bekapcsolva van, pár hónap alatt, kétszer háromszor ez is befagyott, csak az újraindítás menti meg ilyenkor, mint azt is ha az adatforgalom a kártyáról fagy be.Netezgetek rajta, nem túl sokat, de nagyon eszi az aksit. ( a filmezés is pikk pakk leszívja ) Naponta töltöm a telefont, mert biztosra megyek, ettől lehet még, hogy két napot kihúzna...
Amúgy nem tántorít el a "sok" hiba, ettől még tetszik a telefon és mivel nekem ez sem volt olcsó telefon, nem váltok jobbra drágábbra...
-
xfannix
csendes tag
válasz
lamikari #756 üzenetére
A híváslistánál jobb alsó sarokban a 3 pöttyre rámész, beállítások-->további beállítások-->hívásazonosító (kicsit el van dugva, én is nagyon nehezen találtam meg
)
Nekem működik a kézrátételes dolog, pedig T-mobilnál vettem a készüléket. Szerintem ne nagyon bánjátok ha nem működik, sokszor nem használnátok (én legalábbis nem szoktam). Egyébként nekem eddig minden működik rajta, nagyon tetszik a mobil, már kezdem a méretét is megszokni. A tok is megérkezett 10 nap alatt
Egyedül a kamerájával nem vagyok megelégedve, de nem ez az elsődleges szempont.
-
GuruZone
őstag
válasz
lamikari #750 üzenetére
Ez már régóta téma, az enyém németországi készülék és működik a tenyeres varázslat.
Az itthon vásároltakkal van ez a gond általában.
Szerk: az enyém eladóvá válik januárban, ha érdekel, privizz!
(Alcatel Idol IMAK tokkal, garanciával)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged