- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elodorel
csendes tag
Szia nekem a névjegyek szerencsére csak egyszer fagytak be 5 hónapos használat alatt. A telefon random újra indulás nálam is volt aztán rájöttem mi okozta mikor beteszem a zsebembe és pl lehajolok vagy leülök benyomódik a telefon tetején a kikapcsoló gomb,és ugye ha 10mp aszem míg nyomva marad akkor biza újra indul lehet nálad is hasonló a probléma. Wifi gondom még nem volt az tökéletes. a tenyeres cucc nálam sem az igazi 10 próbából 3 szór működik de ezt én egyébként sem használom és nem is használnám. Egyébként az én telefonom 1 frissítést kijelzett le is frissítem és nekem szerencsére minden szépen működik. aksi sajnos kicsi mármint a kapacitás de ha nem gyilkolom nap közben akkor estig simán kibírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged