- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
-
tpeti78
senior tag
A Blade is megfontolandó szerintem! Nem csak a kijelző miatt, hanem a főzött romok tömkelege és a fantasztikus magyar support miatt. Annyiféle CM és más hazai készítők romjai közül lehet válogatni, hogy az már túlzás is....
Az aksi és az üzemidő szempontjából szerintem nem beszélhetünk nagy különbségekről, mindkettőt lehet a nap végén töltőre akasztani, ha használod is. Pár óra differencia pedig nem mérvadó.....
Ami még nagyon sokat dob a latba, hogy a rendelkezésre álló memóriát át lehet particionálni, hála a Mestereknek! Például indokolatlanul nagy a system-nek fenntartott hely, vagy a cache-nek is. Így kb. 300MB. áll rendelkezésre az appoknak. Nincs hosszas szenvedés az app2sd-vel vagy más hasonló appokkal.... A root egy gombnyomás ( lásd például vitruvius szenvedését....), minden művelethez érthető, szájbarágós magyar leírás, stb.... Ne értsetek félre, az OT jó kis telefon, teszteltem én is, de ilyen támogatottsága valószínűleg nem lesz. Ha valakinek az általam leírtak fontosak, az ZTE-t vegyen.
Nem akarok vitát kezdeményezni, és nem leszólni akarom az Alcatelt, mert ennyi pénzért ajándék! Csak a véleményemet írtam le!
-
joelke HU
őstag
Szia!
Háát... jól átolvashattad a topicot, ha pont az a hozzászólás kerülte el a figyelmedet, amit neked szánt mjocika. De talán az segít, ha én is megírom neked, amit ő: ezt tööööcsd le
-
mjocika
aktív tag
Én ezt használom a csúszka helyett, nagyon korrekt cucc s ráadást stefi68 fórumtárs jóvoltából teljesen magyarra van fordítva: Advanced Telephone, hívásfogadás egyszerűen (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged