Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Csocsesz75 #556 üzenetére
Rendeld meg NetShopon keresztül. 24.990 helyett 23.785 ingyenes (és tapasztalataim szerint) gyors kiszállítással!
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #556 üzenetére
No mi történt?
-
válasz
Csocsesz75 #548 üzenetére
Ma lőttem őket
A fehér sokszor beég, de vállalható.
Ha nincs nálam fényképező, tartalék "turista" fotóknak elmegy.Nappal szemben nem szereti, még ha csak fátyolfelhős az ég akkor sem.
Látni a fotókon, hogy picit sötétebbek a képek, mint a valóságban.Nokia Nokia 6303-nál jobb, de szerintem a SE k880i-t még nem érte utol.
Éjszakai képek között is akad pár meglepően jól sikerült,
de 50/50 hogy jó lesz-e a kép.
Kézből kitartva necces, inkább le kell támasztani valami fixre. -
válasz
Csocsesz75 #486 üzenetére
Nekem is első androidos telefonom.
Féltem tőle, de már megvétele másnapján azt mondtam,
hogy hülye voltam, hogy nem vettem már előbb.Úgy voltam vele, hogy ha nem jön be, akkor buktam 25e-t.
De bejött. Nagyon is -
kaller1
veterán
válasz
Csocsesz75 #501 üzenetére
Ez meg itt a negyedik, sok tesztfotóval és képpel. Bár nem magyar, de ez nem von le az értékéből.
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #501 üzenetére
Passz jó kérdés. Szerintem nem, aztán a fene se tudja
Személy szerint bejön ez a szín
Egyetemen ma csoptársak kérdezték h ez most akkor egy hátécé?
Mert szerintük eléggé jól össze van rakva. Aztán meglepődtek h "csak egy alcatel"
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #497 üzenetére
Hali! Bocsi de sajnos most nem tudom lefotózni a telót
Viszont jó pár tesztben van sok sok kép a készülékről!
Remélem tudtam segíteni ennyivel is! Elnézést!
paffi: neked az app2sd program kell, marketről letölthető és free! Pár hozzászólással feljebb volt is szó róla!
guyver: Hű, az komoly dolog, valóban netes rendeléskor érdemes átnézni a dobozt, telót stb, de a legtisztább az ha személyesen veszi meg az ember és úgy ott helyben csekkolja! Annyi töltés mindig van az akksiban!
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #495 üzenetére
Nosza rajta irany a bolt akkor
Vagy lesd meg megint es aludj ra egyet
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #493 üzenetére
1 ev garancia van ra. Papiron. Ez van sajnos. Akkor is megéri az árát
-
joelke HU
őstag
válasz
Csocsesz75 #489 üzenetére
Hmm... Ez érdekes. Én Székesfehérváron vettem és ott a csaj azt mondta, hogy két év gari van rá.
-
szp1
addikt
válasz
Csocsesz75 #486 üzenetére
Van mindenféle telefon itthon, de ez a cucc bőven megéri az árát, még nem tepsi de már nem is mini, rootolni, bűvészkedni nem muszáj vele mert alapból 2.2 droid van rajta és nagyon masszívnak tűnik így pár nap után. Én a lányomnak vettem bónuszban kemény 5000-ért, de még a kártyás árát is bőven éri. Ő is kezdő droidos, de pillanatok alatt beletanult pár megakadástól eltekintve. Jobb vétel mint a Samu mini és gio, szerintem még az ace sem tud többet a procitól eltekintve, kétszer ennyiért.
-
Kari915
tag
válasz
Csocsesz75 #479 üzenetére
Szia!
Szerintem,ha tetszik nyugodtan megveheted.
Én Galaxy Miniről váltottam, erre és idáig nem bántam meg.
Nehogy azt hidd, ha veszel egy drága "Márka" nevet jobb készüléket kapsz.
Én eddig annyi pénzt elb....tam drága telfonokra, eladásnál szinte alig kaptam érte valamit, és a minőség, a nagy profit verseny miatt minden készüléken egyre silányabb, olvasok jó pár készülék fórumot, mind tele van hardveres és szoftveres buggal.Az öcsém agyon ajnározott Iphone- ja, 2 éves kipurcant a Wifi-je (nem egyedi eset a fórumon tele van hasonlóan járt tulajokkal), csak chip csere segít, kb 30 eFt, a hátlapja össze-vissza van repedezve, pedig nem ejtette le. 150-200 eFt-ért adják, pedig ezt is Távol-keleten gyártatják egy marék rizsért.
Ezért döntöttem úgy, ha kapok olcsón megfelelő tudású készüléket azt veszem és inkább veszek akár hármat ha kell, a más drágább típus árán.ui.: Ot990-ra is 1+1 év garit adnak, és utána úgyis másikat veszek, ahogy ismerem magam, eddig is így volt.
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #398 üzenetére
Ha jol remlik azt jelenti gyári
tehat ami van benne live wallpaper az, amit az android 2.2 tartalmaz. De lehet letölteni is hozza
Tovabbra is all a kerdesem: task manager, (tehat nem a killer) is szivja az akkut erosen?
-
zedok
őstag
válasz
Csocsesz75 #383 üzenetére
1. van hatter vilagitas, föleg ha megnyomod öket. bár még nem tapasztaltam ki h pl. meddig vilagitanak de gondolom energiatakarékos világunkban elöbb-utóbb lekapcsol
2. vannak a stock live wallpaperek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest