- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Jim Tonic #131 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy 30 év tapasztalattal a háta mögött bármit kicserél, beültet és még nagyjából tudja is, hogy mi az! Bár hogy mire való, esetleg mivel helyettesíthető, azt már nem igazán.
Mod: egy ilyen "betanított" munkásnak egyébként nincs egyszerűbb meló, mint pár furatszerelt kondit gyönyörűen kicserélni.
-
válasz
Jim Tonic #131 üzenetére
Attól még, ha tud forrasztani, valszeg tud furatszerelt alkatrészt is cserélni.
Illetve, mi a szakszerű? Ilyen döglött, ~0 értékű cuccoknál általában elég a tulajnak, ha működik utána, és nem került sokba a műtét.
A 30 éves Weller pákámmal, pl. szakszerűen cserélek otthon kondikat? -
Rive
veterán
válasz
Jim Tonic #131 üzenetére
Háááááát... Azért tizen-valahány év alatt még egy betanitott munkásnak is átmegy annyi variáció a keze között, hogy 'belejön'.
Pláne, hogy pl. a gépről leszedett paneleken az alap meo és a javitás is hasonló munkások kezei között megy át.
Legalábbis ott, ahol mi gyártatunk.Szóval az emlegetett esetben szerintem is meg tudnák csinálni.
Az egyszeri Józsi/Mari, felvéve egy-két batch idejére, persze valószinűleg tényleg nem. -
törölt tag
válasz
Jim Tonic #94 üzenetére
- Használt kondenzátort nem teszünk be sehová. Valóban nem igazán ajánlott megoldás, de lehet kényszerítő körülmény (korrekt mérést követően). Nem kell félni a használt kapacitás használatától, ha kifogástalan állapotú, és megfelelő értékű ; kapacitás, üzemi feszültség.
-
-
válasz
Jim Tonic #95 üzenetére
Az a baj, hogy pl. a HEstore csomagként küld - 1000Ft? Amikor a lap ér annyit? Vagy max. kettőt?
ESD, még soha nem volt belőle problémám. Szerintem nagyon túl van misztifikálva.Ónszippantás, én már leszoktam róla. Harisnyával megoldható, de szippantás nagyon nehezen szedi ki a vastag (sokrétegű) nyákban a galvánlyukból az ónt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest