- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Grigorisz #71 üzenetére
Igaza van a többieknek, egy ilyen kis 4 centis vacak nem ér semmit. Ráadásul ahogy látom, ez éppen a mellette levő modulra fújja a meleg levegőt, csodás!
Döntsék el már, kell-e hűteni. Ha nem kell, akkor ne hűtsék, ha kell, akkor találjanak valami normális megoldást. Ez nem normális megoldás, ez gagyi.
-
törölt tag
Az "alap" DDR3-ak beérik 1.5 V-tal is, a tuninghoz pedig mindig is kellett a plusz fesz, nincs semmi új a nap alatt. A DDR3 még így is kevésbé melegszik, mint egy túlhajtott DDR vagy DDR2.
A DDR-nél igencsak kellett a ventilátor is, főleg a 3 V fölötti BH-5-ökhöz... A "borda" pedig nem azért terjedt el a DDR2-nél, mert az olyan nagyon hűtene - pusztán design elemként szolgált. Valaki megnézte nélküle, úgy még egy kicsit hűvösebbek is voltak a modulok.
A DDR3-ról azt mondják, túlhajtva is kb. kézmeleg, míg a DDR2-t nem bírtam megfogni, mert égetett, olyan forró volt.Az igaz, hogy ritka igénytelen ez a megoldás, adják oda csupaszon a RAM-ot, hadd gondoskodjon a tuner a megfelelő hűtésről. Részemről az új RAM-nál az volt a folyamat, hogy miután megnéztem, működik-e, elő a szike, majd nitrohigító, lecsaptam róla a bordát, aztán ráraktam egy ilyet.
Loretto:
Úgy emlékszem, az OCZ terepmintás RAM-ja is kapott anno bőven, hogy "miezmááá"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest