Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grigorisz

aktív tag

válasz BRinyo #70 üzenetére

erről beszélek... nekem sincs róla fogalmam neked sincs fogalmad.... most csak az itteni hsz-ekre alapozva ennek elég lenne hűtés gyanánt mint ami egy hyperx kingstonon van (Húzás nélkül).
    tehát ezen van egy kb 3-4x akkora alu? darab ami önmagában is elég lenne. ha ésszel tették (amit én sem hiszek) akkor ráraktak egy max 500-at forgó ventit aminek viszont nem lesz vonyító hangja mint az átlag 4 cm-eseknek de arra elég, hogy valamennyi meleget lenyomjon a bordáról.

nem védem a cumót a technikai hozzáértésemet te már másodikként kritizálod holott nem tecnikailag volt kifogásom a hsz-ekkel ugyanis javarészt egyetértek a bennük írtakkal de nem jelentem ki, hogy hangos mert nem tudhatom (guglin rákeresve 4 oldal találatot átnézve sehol nem írtak db értéket rá) én azokról beszéltem és ezt már leírtam 2x akik kép alapján "tudják", hogy hangos mégha az átlag 4 cm-es ventik tényleg azok is.

az hogy a teáltalad linkelt ram milyen szerintem sokakkal egyetemben fogalmam sincs mintahogy erről a ramról se (szintén sokunknak) és szvsz te sem tesztelted még őket (apacerre gondolok). hogy az árából mennyi olyat lehet venni az nem igazán érdekel mint ahogy az sem, hogy a szomszéd mergájának árából hány suzukit tudnék én venni.

remélem sikerült érthetően megírnom a mondókám elejét véve a további "te egy gyökér hozzánemértő láma vagy ne szólj bele" tipusú hozzászólásoknak.

Új hozzászólás Aktív témák