- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Miert van az hogy egy viszonylag friss, ujkeletu OS pl. Android alatt tokeletesen sikerult megcsinalni a flash plugint?
Ezt tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Első dolgom volt kikapcsolni androidos készüléken is, mivel szaggatott az oldal, és az egész böngésző lelassult... -
joey04
titán
válasz
eladoiphone #48 üzenetére
2x annyi ram...
szerk: meg tán az a spéci bevonat a kijelzőn.
na meg 2x akkora háttértár (8-16ról 16-32) -
joey04
titán
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
jó, ezzel teljesen egyetértek.
de én arra gondoltam, hogy most, pillanatnyilag azért kellene, mert pár oldalt nem lehet megnézni. az lenne persze a legjobb, ha ez a szutyok kikopna mindenhonnan. és ehhez adott egy lökést az apple, ami globálisan és hosszútávon jó, de rövidtávon mi szívunk vele. Ennek ellenére támogatom.én jobban is örülök egy natív alkalmazásnak, mint egy böngészőben futattott flashes cuccnak.
én ezt nem is értem ettől miért fél az apple (ha fél) ki a fene akarna olyan gagyi szarokkal játszani, amikor storeban sokkal jobbak vannak. hiába van ingyen, ha gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest