- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy "Maga a tablet, mint olyan alkalmatlan a munkára."
Tudom, hogy ez a készülék önmagában nem alkalmas kiváltani a HP 2560p-t nálam, de nem is erre a célra kellene. A tabletet váltaná ki, de tegyenek bele HSPA modemet is. (Nyárig elég, ha kijön USA-ban modemmel, csak ne hagyják ezt ki belőle.)
Én nem is arról beszéltem, hogy nekem ez lenne a fő gép, vagy hogy innentől csak ezt használnám, mivel értelemszerűen nem váltaná ki. Bár ismerek olyat, aki megvett egy HP Elitebook 8440p-t, aztán ezt lecserélte egy iPad-re, de ő amúgy is csak tartalomfogyasztó volt, csak amikor gépet vett, akkor az Elitebook "menő" volt. Amikor a tablet lett "menő", akkor aztán azt vett. Persze dolgozni még sohasem láttam az illetőt, bármilyen gépe is volt.
Akkor lenne esélye a Microsoft-nak a W8 és utódaival táblagépek esetén, ha jó fajta marketingkampányba kezd.Bár tetszetős az ilyen reklám is, de emiatt biztosan nem venném meg ezt a táblát, kell más is mögé, mellé. Az Apple elég magasra rakta a mércét ahhoz, hogy a picipuha név már ne legyen elég önmagában még egy alapvetően jó W8 esetén sem.
-
Tanya-
tag
válasz
dreamdancer #21 üzenetére
Egyszerű, olyan programokat használsz amihez kell a full windows. De nem akarsz 2+ kg gépet, mindent magaddal vinni. És az egész munkádat le szeretnéd hozni a Duna parton ülve limonádét szürcsölve. Ilyenkor ha 1 sec alatt tölt be valami vagy 5 sec alatt szerintem tök mindegy.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Akinek kell a teljesítmény ott az i5, jön a jaguár, jön az Y szériás ivy, haswell, stb. Ez egy első generációs megoldás. Ennél csak jobb lesz. Nem az atomhulladékkal tedd egyenlővé az x86-os táblákat.
-
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Ugye nem túl sokféle munkát tudsz elképzelni...
Szombaton egy egész napot fogok végigtanítani (vasárnap csak két órát). Közben egyfelől szükségem van a sok jegyzetemre, amit évek óta tabletről használok, másfelől pedig jegyzetelek is ez alatt (gondolatokat, reakciókat, lehetséges következő anyagok ötleteit). Régen HP 2730p, Thinkpad X201t és Latitude XT-t meg ezek utódait használtam, mostanában androidos tabletet. Nekem nagyon jól jönne egy ilyen. Munkára.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Én a laptopomat is egérrel kezelem meg xbox kontorollerrel. Jó a billentyűzetét használom, de arra ennek is van dokkoló. Amikor utazol és filmet nézel vagy bármi amihez nem kell egér, akkor jó az érintés. Hosszú vonatútom meg úgyis viszed magaddal az egeret dokkolót esetleg kontrollert is. A kijelző sztem is kicsi de léteznek 10-11 colosak, ami már bőven elég. A 8 colosat pont azért adják ki, mert ez a piaci igény. Lást az ipad mini sikerét, és a 7 colos androidos tabletek térhódítását.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #7 üzenetére
Egy atomon nem megy el egy office, vagy más munkára való program? SD kártyára nem lehet telepíteni programokat? Szted mindenki 20-30 GB-os játékokat akar erre a gépre telepíteni? Játékokat leszámítva minden program elfut rajta, szóval munkára jó. Aki játszani akar az vehet a6 1650-es amd procival tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest