- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Akinek kell a teljesítmény ott az i5, jön a jaguár, jön az Y szériás ivy, haswell, stb. Ez egy első generációs megoldás. Ennél csak jobb lesz. Nem az atomhulladékkal tedd egyenlővé az x86-os táblákat.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Én a laptopomat is egérrel kezelem meg xbox kontorollerrel. Jó a billentyűzetét használom, de arra ennek is van dokkoló. Amikor utazol és filmet nézel vagy bármi amihez nem kell egér, akkor jó az érintés. Hosszú vonatútom meg úgyis viszed magaddal az egeret dokkolót esetleg kontrollert is. A kijelző sztem is kicsi de léteznek 10-11 colosak, ami már bőven elég. A 8 colosat pont azért adják ki, mert ez a piaci igény. Lást az ipad mini sikerét, és a 7 colos androidos tabletek térhódítását.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #7 üzenetére
Egy atomon nem megy el egy office, vagy más munkára való program? SD kártyára nem lehet telepíteni programokat? Szted mindenki 20-30 GB-os játékokat akar erre a gépre telepíteni? Játékokat leszámítva minden program elfut rajta, szóval munkára jó. Aki játszani akar az vehet a6 1650-es amd procival tabletet.
-
satz18
őstag
Már azt hittem, hogy ez már jaguár procival jön. 110k ért az atom is vállalható, bár erre rájön még a 128 GB-os memóriakártya ára, ami azért egy 20-assal megdobja a költségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest