Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondom, hogy az Atom processzor a csúcs és a király, de azért ez az atom már nem az az atom, ami annak idején olyan mélyre vitte a nevet, nem érdemes annyira lenézni.
-
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy "Maga a tablet, mint olyan alkalmatlan a munkára."
Tudom, hogy ez a készülék önmagában nem alkalmas kiváltani a HP 2560p-t nálam, de nem is erre a célra kellene. A tabletet váltaná ki, de tegyenek bele HSPA modemet is. (Nyárig elég, ha kijön USA-ban modemmel, csak ne hagyják ezt ki belőle.)
Én nem is arról beszéltem, hogy nekem ez lenne a fő gép, vagy hogy innentől csak ezt használnám, mivel értelemszerűen nem váltaná ki. Bár ismerek olyat, aki megvett egy HP Elitebook 8440p-t, aztán ezt lecserélte egy iPad-re, de ő amúgy is csak tartalomfogyasztó volt, csak amikor gépet vett, akkor az Elitebook "menő" volt. Amikor a tablet lett "menő", akkor aztán azt vett. Persze dolgozni még sohasem láttam az illetőt, bármilyen gépe is volt.
Akkor lenne esélye a Microsoft-nak a W8 és utódaival táblagépek esetén, ha jó fajta marketingkampányba kezd.Bár tetszetős az ilyen reklám is, de emiatt biztosan nem venném meg ezt a táblát, kell más is mögé, mellé. Az Apple elég magasra rakta a mércét ahhoz, hogy a picipuha név már ne legyen elég önmagában még egy alapvetően jó W8 esetén sem.
-
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Ugye nem túl sokféle munkát tudsz elképzelni...
Szombaton egy egész napot fogok végigtanítani (vasárnap csak két órát). Közben egyfelől szükségem van a sok jegyzetemre, amit évek óta tabletről használok, másfelől pedig jegyzetelek is ez alatt (gondolatokat, reakciókat, lehetséges következő anyagok ötleteit). Régen HP 2730p, Thinkpad X201t és Latitude XT-t meg ezek utódait használtam, mostanában androidos tabletet. Nekem nagyon jól jönne egy ilyen. Munkára.
-
HSPA modemmel szerelt változatról hallott valaki?
-
Nekem nagyon tetszik..
Már csak két dolog érdekelne:
súly és üzemidő.MOD
A mérete: 219x135x11.4mm
2MP-es a hátlapi kamerája (nem mintha érdekelne), egy USB port van rajta (pl pendrive-nak vagy USB hub-hoz), 64MB-os grafikus memória
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest