- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
UnknownNoob #180 üzenetére
te idegbajt kapsz, nem te vagy a célközönség, ennyi
mivel több mrd ember él a világon, valószínűleg akad köztük aki megvásárolja ezeket is
-
Chaser
legenda
válasz
#54625216 #165 üzenetére
felettébb érdekes lenne ágyból ezzel netezni ( :
vagy elővenni bárhol:d
szerk: Pocok256 valószínűleg tényleg komolyan gondolja
nem tudom megérteni, mért nem képesek egyesek feldolgozni, hogy van igény 15, 17-es méretű gamer vagy ws gépekre, egy ilyen doboz jópofa az tény, olyan mint az első mobil telefonok ( :
-
Chaser
legenda
válasz
#54625216 #163 üzenetére
iskolásoknák is népszerű, akik hét közben koleszban vannak, után meg mennek haza
repülőn lehet nem veszed elő a 17-.es gépet, de ha kimész pár hétre dolgozni és szeretsz játszani azzal megoldod, asztali az úgy érdekes lenne, még ha valami itx gép is, monitort nehéz hajtogatni
hsa csak uk-t nézzük ott sűrűn költöznek az emberek munka függvényében és nem mindenkinek van kocsija, sőt, szóval elég sok körülmény van amihez ideális egy ilyen gép -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
2 év kötelező eu-ban, de 3 év sztem ilyen gépnél kicsit megnyugtatóbb
kíváncsi vagyok, annyian hőbörögtek itt milyen drága, csak a vga meg cpu 300k felett van benne ( : , szóval 600k-ért tényleg jó vétel - lenne -szerk: destop 1080 230k-tól kb itthon, mobil drágább, cpu-ra nem láttam intelnél árat de 100k biztos van, szóval 350-400k magában a vga és cpu
szerk: rudi igen, ez reálisabb sajnos és drága is, ssd és ram ár azért nem jelent 100k-t
linux mellett 820k-s ár azért vicces ( : -
Chaser
legenda
műanyaggal egyébként nincs ha korrekt minőségű, volt régen műanyag gépem, bc gépek közt is sok elsírhatná magát mennyire masszív volt, billzet se süppedt, majdnem olyan masszív volt mint most a 8540-esé, régi inspiron, akkor még nem a tejfölös pohár alapanyag volt a trendi ( :
3 év garral 600k-ért 1080-nal simán
az mondjuk nem derült ki a cikkből mennyi a gar, pedig elég fontos
régen egyes modellekre adtak 3 év gart -
Chaser
legenda
válasz
#54625216 #98 üzenetére
sokan elfelejtik, hogy kis országunk a piac részére is kicsi, leginkább elhanyagolható, max 1%-ot tehet ki, más országokban van pénz is, nem csak lehúzás ( :
azoknak tűnik annak, akik _csak_ a saját igényeikből indulnak ki
idejét nem tudom mióta notebookom van csak, mégse szajkózom hogy deminekazasztali' : )
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #86 üzenetére
régen talán így volt, ma már sajnos nem úgy néz ki
p és w ua. volt, w-ben vga talán erősebb és volt fhd ips verzió, enyémben hd+ tn van de ips közeli és pwm free, ez volt a fő oka amiért választottam sok évnyi és sok tp használat utántecsu továbbra sem érdemes általánosítani, lenovo szervize pedig köztudottan csapnivaló lett mióta itthon történik
személy szerint alsóbb kategóriában egyiket se venném ( :láttam egy 14-es acer ub-ot fhd ips-sel, alu házban, az viszont elég korrekt, régi timeline-x szériára emlékeztet kicsit, azok elég jók voltak
-
Chaser
legenda
pont a lenovo ami elég trágya lett minden téren
acerekből is voltak nagyon jók
dellből is volt olyan hogy 100k-s acer körberöhögte
mindig adott modellt kell nézni, nem a gyártót, magában az kevésvan tesco brandjük, felvásárolták a packard bellt már elég rég, és az emachine csodák is acerek ( :
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #81 üzenetére
diszkrét vga-nál még mindig sokkal nagyobb az esély hogy meghibásodik, mint intelnél
desktop fronton is van vga hullás, notebookban még jobban
ws-ek sem halhatatlanok sajnos
én gépemben is cserélhető a vga, nem ws, csak bc, 8540p, meg is lepett, a kortársaiban nem volt cserélhető a vga, 5-6 éves, nem mai gyerek, de minőségben odaver a mai bc vonalnak
ezt amennyit lerúgtam már szegényt az ágyról...:d -
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #78 üzenetére
igazi gamer gépnél nincs intel vga, ha benne van a körben ront a diszkrét teljesítményén, cikkben talán írja is, freesync miatt nincs intel, de egyébként sem szokták gamerben aktiválni a teljesítmény miatt
ha cserélhető oké, akkor csak 100k körül lehet bele a lap, de ha a vga hal meg az is csúnya
lövésem nincs, meg kell nézni, sok gépben már cpu-t is integrálják
gar lejárta után ilyenekbe alaplapot venni anyagi csőd, használtan leginkább nincs, újan meg horror ára van -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #76 üzenetére
sok éve nincs már asztalim csak notebook ( :
ágy, fotel...nem is fáj a hátam
mivel nem játszom így nem drága -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
ezekkel egy gond van, ha bedöglik a lap kb lehet kukázni a gépet, ha forrasztott rajta a vga maga a lap lehet gar után 250-300k körül, jobban tartja egy asztali az árát és ott könnyű alkatrészt cserélni, itt meg nem úgy megy, ha vennék ilyet úgy terveznék gar előtt pár hónappal eladom, viszik amennyiért viszik, aztán jöhet a következő
-
Chaser
legenda
mutatsz ilyen gépet ennyiért?
egy modell meg semmit nem jelent, a legnagyobb butaság általánosítani, aki egy modell alapján lehúz egy gyártót csak a hozzá-nemértését mutatja meg
egyedül kb az apple aki csak minőségi felső kategóriás terméket árul, horror áron, és még ők is hibáznak
általában van az acernél jobb választás adott áron, de nem mindig -
Chaser
legenda
mutass ilyen hw-rel rendelkezőt
acerben is vannak jó modellek, ahogy dellben, hp-ban, lenovoban, asusban is hitványakkenwood nem tudhatod mennyit adnak el belőle és mekkora a haszon rajta
nem hiszem, h csilliárdokba kerül a kifejlesztése, mikor már 3d nyomtatóval megtervezhetnek gazdaságosan kb mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest