- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#74018560 #156 üzenetére
Én maximálisan megértem az eltérő igényekre eltérő célhardver fogalmát (ezt szoktam felhozni ellenérvként apple fikázó topicokban), a gamer laptopok esetében viszont az igény nem teljesen világos.
Erősen kompromisszumos gépek minden szempontból: hordozhatóság limitált, aksiidő limitált, teljesítmény limitált, de legalább zajos és drága.
Repülőn a 17" gamer laptopot sem tudod előkapni, mert már a kézipoggyász méretből is kilóg, de minek is vennéd elő arra a kb. 1 órára, amíg bírja az aksija. Innentől viszont semmi értelme a laptop kategóriát erőltetni.
Ha csak annak kell gép, aki sokat utazik, és nem akar lemondani a lehető legjobb teljesítményről, ellenben nem használná menet közben, csak irodai környezetben, szállodában, stb. annak valami "táska számítógépet" kellene fejleszteni, amolyan military-design stílusban: kinyitod a bőröndöt és ott a 24" UHD monitor + a fullextrás pc rendes hűtéssel. -
Pocok256
veterán
válasz
#74018560 #156 üzenetére
Minden egyes gamer noti tesztnél el van ez játszva, hogy fele ennyiért dupla ilyen erős asztalit veszek mindenki suta csak én vagyok helikopter. Aztán mikor megkéri az ember, hogy csináljon már egy videot ahogy minden nap elviszi melóhelyére buszon meg vissza akkor nem akarodzanak jönni ezek a tartalmak
-
rudi
nagyúr
válasz
#74018560 #92 üzenetére
Mert BF1-et az a három ember játszik, aki itt a fórumban állandóan kéregeti a multis tesztjét. Nem is értem, hogy jöttök ti össze a szerveren 16-an
Viccet félretéve. Nem konzisztens a BF1 multi terhelése. Igen, nagyon látványos meg minden, de ha kijön egy szerencsétlen körben, hogy az Asus gépén 50%-ot droppol az Aceren meg 20%-ot, akkor onnantól kezdve minden fórumtémában erre a nem kellően pontos adatra lesz alapozva az összes vita. Mindenesetre átgondoljuk, mit lehet ezzel kezdeni.
-
UnknownNoob
tag
válasz
#74018560 #38 üzenetére
Minőség ellenőrzés címén húznak egy határt, hogy mi az elfogadható stabilitású processzor. Alatta kuka, felette megy a boltokba. Feszültséget a legvacakabbra állítják be, mert nem fogják egyenként kalibrálni. Vagy nyersz a szilikon lottón vagy beszoptad, mert a te példányod, épp, hogy nem kuka.
Szóval nem, azért nem így működik, hogy megveszed leviszed a feszültséget, oszt' 40 fokon megy terhelés alatt.
-
Pocok256
veterán
válasz
#74018560 #38 üzenetére
Mi a gond ? Az, hogy gamer pisti aki megveszi, nem fogja az intel Xtrem tuningot feltenni, és guide ot olvasni, hogy miért esik be 50 alá az fps random Bf1 multiba 10 perc játék után, hanem fogja és kidobja a kukába és soha többet nem vesz acert. Vagy a helyében én visszaküldeném gyártónak addig amíg ezt nem fixálják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged