- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvFord
csendes tag
válasz
nyikolaj73 #26 üzenetére
Akkor Te sem Magyarországon vetted?
Nekem is ugyanez a helyzet ezért felhívtam a magyar Acer-t, hogy hogyan lehetne magyar nyelvű rom-ot rátölteni. Azt mondták, hogy sehogy, persze van az a lehetőség, hogy valaki magánakcióban rátölt egy rom-ot, de az azonnali garanciavesztéssel jár. Szerintem nem érdemes ezzel rizikózni, mert ahhoz elég drága masina.
Hogy az Acer miért áll így ehhez a kérdéshez azt nem tudom. Nem értem miért nem tehet fel egy Németországban vásárolt tabletre egy magyar hivatalos Acer képviselet/szerviz egy magyar rom-ot. Az ember szívesen kifizetné azt a pár ezer Ft-ot, és ezért felkerülne egy hivatalos eredeti magyar JB rom amit a cég szervizese saját kezűleg végez, tehát teljesen hivatalos lenne a dolog, nem indokolná ez a beavatkozás a garancia vesztést, mintha ezt magánúton tenné az ember. De nem, ez a dolog nem működik..
Igy szól a hivatalosan:
A nemzetközi garancia International Travelers Warranty (ITW)
Amikor ACER notebook-ot vagy netbook-ot vásárolunk, a magyar nyelvű ACER jótállási jegy mellett a csomagolásban találunk egy nemzetközi garanciát képviselő, úgynevezett Passport kiskönyvet, amelyben megtalálható a termék típusa, gyártási száma és a vásárlás dátuma. Ezt a vásárláskor a kollégák kitöltik és bélyegzővel látják el. Ez az „útlevél” feljogosítja a vásárlót arra, hogy a világ bármely országában tartózkodva, a számítógép meghibásodásakor garanciális javítást kérhet. Ehhez annyit kell tenni, hogy felkeres egy ACER márkaboltot, vagy ACER viszonteladó partnert, ahol a javítást elvégzik.
ITW információk:
http://www.acer.com/worldwide/support/itw.htm
Akkor meg miért nem mindegy, hogy milyen nyelvű rendszer van rajta, ha a garancia nemzetközi?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest