- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Segítek. Mint írtam engem nem érdekel a kijelző, mert ha Acer nem képes erre, akkor veszek pl egy ilyet-mondjuk +5-10k HUF-ért. Tudom hogy nem natív felbontásban romlik a képminőség. Én nem a saját fejemmel próbálok gondolkodni, hanem Acer-éval. Nem érte volna meg nekik mondjuk egy ilyen 1600*900as kijelző? Ezzel könnyebb eladni, de a jelenlegi felbontású kijelző, amivel árulják egyértelműen hátránya, sőt a leggyengébb pontja a masinának. tehát nem a fullhd-n van a hangsúly, hanem a nagyobb felbontáson. Nekem nagyon tetszik ez a timeline széria 2-3 éve még elég is volt ez a felbontás, amellé a grafikus teljesítmény mellé amit tudtak, mostanra viszont már kezd kevés lenni, a konkurencia lép, ők pedig megragadnak ezen a "szinten", így hátrányt szenvednek.
IPS panel felára még mindig túl magas, azok most fognak csökkenni remélhetőleg, de még nem éri meg alkalmazni őket ebben az árkategóriában. Pláne egy ilyen gyártónak, akinek az árérzékeny vevők a célpiaca. -
joergie
őstag
Amikor te fórumozol zacskót húzol a fejedre, és úgy gépelsz? mert nem olvasod amit írtam az fix(másfelől nem tudom kinek válaszoltál, az IPS panelnak semmi köze ahhoz, hogy full hd a kijelző, vagy sem). Ezért engedd meg, hogy ne válaszoljak. De amúgy megválaszoltad a kérdésedet, és magadnak mondtál ellent, szóval gratulálok! Annyi értelme volt a hsz-ednek, mint ennek(szvsz kevesebb).
-
joergie
őstag
Ha valakinek nincs agya visszavenni a felbontást, ha nem viszi olyan beállításokkal, mint szeretné...én simán visszaveszem/venném, ha nem viszi fullhd-ban. a fullhd kijelző egy opció, amit lehet butítani, nem azt jelenti, hogy csak azon a felbontáson lehet vele játszani(ugye itt a játék a szűk keresztmetszet)
jézus
Szóval szerinted nem tudnák jobban eladni mondjuk egy opciónálisan 5-10k HUF-ért választhat fullhd kijelzőt? Szerinted hányan választanák?
Kíváncsi lennék az eladási statisztikákra. -
joergie
őstag
Tényleg vicc bakker, hogy egy 15.6colos monitornak HD ready felbontása van, mikor 1-2 tabletnek(asus transformer, ipad3) 10 col körül már full HD fölötti felbontásuk van, és nem dobja meg nagyon az árukat. Nem hiszem hogy az az 10-30 dollár kiadás ne érné meg nekik full HD kijelzőket beépíteni, biztos jobban vinnék a gépeket, és nem gyengesége, hanem erőssége lenne ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged