- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Szamomra nem vilagos, hogy ez a kiegeszito ssd hogy mukodik. Ha telepitek ra egy uj w8-at akor is automatikusan atemelgeti a gyakori dolgokat az ssd-re?
-
CreMindES
csendes tag
Csak jelenteném, hogy most vásároltam egyet már Ivy Bridge APU-val és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Pár hétnyi nyúzás után részletesebben is írok, ha érdekel valakit
-
joergie
őstag
Segítek. Mint írtam engem nem érdekel a kijelző, mert ha Acer nem képes erre, akkor veszek pl egy ilyet-mondjuk +5-10k HUF-ért. Tudom hogy nem natív felbontásban romlik a képminőség. Én nem a saját fejemmel próbálok gondolkodni, hanem Acer-éval. Nem érte volna meg nekik mondjuk egy ilyen 1600*900as kijelző? Ezzel könnyebb eladni, de a jelenlegi felbontású kijelző, amivel árulják egyértelműen hátránya, sőt a leggyengébb pontja a masinának. tehát nem a fullhd-n van a hangsúly, hanem a nagyobb felbontáson. Nekem nagyon tetszik ez a timeline széria 2-3 éve még elég is volt ez a felbontás, amellé a grafikus teljesítmény mellé amit tudtak, mostanra viszont már kezd kevés lenni, a konkurencia lép, ők pedig megragadnak ezen a "szinten", így hátrányt szenvednek.
IPS panel felára még mindig túl magas, azok most fognak csökkenni remélhetőleg, de még nem éri meg alkalmazni őket ebben az árkategóriában. Pláne egy ilyen gyártónak, akinek az árérzékeny vevők a célpiaca. -
rolcsibácsi
őstag
jelentem, ma feltettek az acer support oldalara afrissitve a drivereket es hal istennek minden mukodik mostmar. remelem visszaadjak azt az 50 fontot, elvegre nem kaptam meg semmit, es a formanyomtatvanyukat sem kuldtem vissza kitoltve..
lenyeg hogy mukodik a gep es minden fasza, eddig csak a mafia2-t probaltam ki, full grafikan megy sima, de bavallom vannak pillanatok hogy megakadgat, de csak nagyon halvanyan, szinte eszrevehetetlen, siman jatszhato ugyis.. lejjebb veve meg semmi gondja. -
rolcsibácsi
őstag
hat egyelore nem all fenyesen a gep nalam, sajnos az en hibambol kifolyolag mert ahogy megkaptam ujraraktam az egeszet, es azota sincs hozza driver, konkretan a dedikalt videokartyahoz igy elvezhetetlen vele barmi jatek, amire vettem..
se az acer oldalan nincs fent, matol, eddig fentvolt legalabb, de nem mukodott, ma viszont neztem de az osszeset leszedtek.. (se az nvidia oldalan nincs hozza semmi)
meg a drivert magat meg is talaltam, de kene hozza az nvidia control panel is amivel beizzadna az optimus meg a tobbi finomsag, igy azonban nem valt at ra sehogy..
beszeltem az acerrel meg tegnap hogy ilyenkor mivan, de erre nem vallalnak se garanciat, se segitseget nem tudnak nyujtani.. egy dolgot tudok tehat tenni, hogy 51fontert rendelek egy olyan cd-t ami visszaallitja a rendszert a gyari allapotra... ejjen (kb 20000ft plusz) -
Dyingsoul
veterán
válasz
rolcsibácsi #100 üzenetére
-
Dyingsoul
veterán
válasz
rolcsibácsi #97 üzenetére
"hát, ezek itt nekem inkább a gpu összehasonlításának tűnnek nem a procinak a teljesítményei"
Szerintem olvasd el még egyszer azt a 96-os hozzászólást...
-
rolcsibácsi
őstag
ja, meg tul koran volt, igen azt tudom hogy a 4000 sokkal jobb mint a 3000 az integralt videokartyakat tekintve, de mivel van egy gt 640em is igy nem is nagyon izgat ez a resze
-
XtremLor
őstag
válasz
rolcsibácsi #47 üzenetére
Nem tudom te milyen tesztet neztel, az ivy eseten maga a cpu nem lesz nagy elorelepes ,csak kevesebbet fog fogyasztani ami hordozhato gep eseten nem hatrany, de a benne talalhato igp nem 15-20 lesz erosebb, joval tobb az.
Az Acer lapotop tetszik nagyon bar a mondo vagyok en is, hogy most megeri varni par honapot a vasarlassal, annak akinek nem surgos.
-
Gusztáv
addikt
válasz
rolcsibácsi #93 üzenetére
Szia, azért lehet, hogy egy telefont megérne az ügyfélszolgálat (szerviz) felé, hogy tudnak-e adni egy factory image-t? Abból fullosan vissza lehetne rakni az eredeti rendszert. 20 GB-ra egy Win 7-et össze lehet sűríteni, de bizonyos idő eltelte után szűkös lehet (ha nem takarítod rendszeresen a ideiglenes fájlokat).
-
rolcsibácsi
őstag
hat mindegy akkor, megprobalom belesuriteni a windowst az ssd re, a driverekkel, a progikat meg egy kulon meghajtora, szerencsere nem hasznalok tul sokat igy talan elfernek majd.. amint egyenesbe jon majd a rendszerem, meg kijatszottam magam rajta akkor irok valami velemenyt rola, amugy eddig nagyon tetszik, jo a minosege, kijelzovel sincs semmi bajom azonkivul persze hogy tn panel leven nem tud rendesen fekete lenni az egesz kepernyo, kicsit szoknom kell az angol billentyuzetet, amugy rohadt gyors, de tul sok osszehasonlitasi alapom nincsen a 7 eves acer aspire 5112 utan
majd kivancsi leszek hogy megy rajta a battlefield meg a tobbi.
gondolom azert mert nincs fent egyelore nagyon semmi, de a windows az akkus mukodesre annyit ir hogy 3 oram van kb egy fullra toltes utan.(egyebkent londonban vagyok, arra meg lusta hogy keressek ilyen helyet ahol visszacsinalnak, meg nem is nagyon fizetnek ilyenert, majd osszeguglizom mit hogy kell
, vagy varom a segitsegedet privatban ha vagod a temat. )
-
Krike
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #91 üzenetére
Az sajnos nem volt egy szerencsés ötlet
Tippeim szerint WIN7 install a merevlemezre, és az összes acer driver feltelepítése, elsőként chipset, AHCI, AMT, IRST.
De lehet azzal járnál a legjobban, bár fizetni kell érte, hogy a merevlemezedet állítsák az eredeti állapotba vissza, az összes driverrel egyetemben, bár ez fizetős dolog lesz. Itthon az EC-CO Kft szerintem megcsinálja, az árakról viszont őket kellene kérdezni. Ha Londonban vagy, akkor Acer ügyfélszoli. Jó lett volna telepítés előtt kérdezni, mert akkor könnyebben megúsztad volna -
joergie
őstag
Amikor te fórumozol zacskót húzol a fejedre, és úgy gépelsz? mert nem olvasod amit írtam az fix(másfelől nem tudom kinek válaszoltál, az IPS panelnak semmi köze ahhoz, hogy full hd a kijelző, vagy sem). Ezért engedd meg, hogy ne válaszoljak. De amúgy megválaszoltad a kérdésedet, és magadnak mondtál ellent, szóval gratulálok! Annyi értelme volt a hsz-ednek, mint ennek(szvsz kevesebb).
-
Krike
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #88 üzenetére
Szia,
A merevlemezen van a telepítő rejtett partíción. Bármikor tudsz az Acer hozzáadott prograjábal 5 dvd-re backupot készíteni róla, és akkor arról is tudod telepíteni. Driverek benne vannak a telepítőben, újratelepítés bekapcsolás után Alt + F10 kombinációval lehetséges, ezért nem értem, milyen drivereket kerestél, mert felrak mindent, ha újratelepíted onnan. Viszont ha felraktál egy lemezes normál Win7-est, és törölted a rejtett partíciót, akkor sajna már előbbiek nem lehetségesek.
Az SSD nem telepítésre van benne, hanem azért, ha készenléti állapotba kerül, oda rakja az aktuális állapotot, és onnan éled fel gyorsabban, mint ha mereevlemezről tenné ugyanezt. -
rolcsibácsi
őstag
na szerk: most talaltam meg az acer support oldalan hogy ottvannak a driverek csak eleg nehezen talaltam meg a gepem: acer-m3-581tg...
egyebkent nem kene a gephez kapni windows cd-t is ha mar megvettem a windowst is?ok hogy telepitve volt, de mi van ha gazol van.. egyebkent az a 20as ssd nemtudom miafrancra jo.. egy tiszta install is majdnem pont annyi...
-
rolcsibácsi
őstag
megvettem, csak kicsit szopok vele mert ujraraktam a windowst csak nem talalok par cuccot hozza, mint pl a gt640 drivere
ha valaki tudna ebben segiteni azt megkoszonnem. amugy a gep kurvajo
-
Gusztáv
addikt
LCD monitort nem natív felbontáson használni elég buta dolog, erősen a képminőség rovására megy. De ha nem akar az ember játszani, akkor minek a diszkrét vga?
15.6"-on a fhd-vel nekem nincs gondom, de sok embernek ott már kicsik a betűk. Persze lehet DPI-t állítani, de azt nem minden program támogatja, meg többmonitoros használatnál is problémás.
Persze ettől még lehetne opcionálissá tenni, de ezt meg valószínűleg felmérik, hogy az ezzel szerezhető plusz bevétel fedezi-e a felmerülő extra költségeket.
-
darvak
senior tag
Részben igazad van, kéne már az IPS. Nem néztem milyen TN panelről beszélgettek. A betekintési szög sose lesz tökéletes, de azér van különbsgé TN és TN panel között. Pl legalja 120-150-es kontrasztot "produkál", de vannak 600-700-as kontrasztú TN kijelzők legalább 700-800 NIT fényerővel. Azér az kicsit más képet jelent.
De attól még elmehetnek a ... a TN panelekkel
-
Kornel
veterán
-
joergie
őstag
Ha valakinek nincs agya visszavenni a felbontást, ha nem viszi olyan beállításokkal, mint szeretné...én simán visszaveszem/venném, ha nem viszi fullhd-ban. a fullhd kijelző egy opció, amit lehet butítani, nem azt jelenti, hogy csak azon a felbontáson lehet vele játszani(ugye itt a játék a szűk keresztmetszet)
jézus
Szóval szerinted nem tudnák jobban eladni mondjuk egy opciónálisan 5-10k HUF-ért választhat fullhd kijelzőt? Szerinted hányan választanák?
Kíváncsi lennék az eladási statisztikákra. -
Krike
aktív tag
Nem az a baj, hogy a kijelző lenne drága bakker, hanem az, hogy az ilyen kijelző mellé prezentálj egy jó diszkrét VGA-t , ezt kellene megérteni. Mert egy GT540/630 full HD-n meg fog halni. Ha meg a gép egy GTX560-al van szerelve, akkor már egekben az ára, és akkor arról nem beszéltünk, hogy a melegedés/hűtés miatt vastag lesz mint állat. Itt a kompromisszumot kellene értékelni, nem véletlen a konfiguráció.
-
joergie
őstag
Tényleg vicc bakker, hogy egy 15.6colos monitornak HD ready felbontása van, mikor 1-2 tabletnek(asus transformer, ipad3) 10 col körül már full HD fölötti felbontásuk van, és nem dobja meg nagyon az árukat. Nem hiszem hogy az az 10-30 dollár kiadás ne érné meg nekik full HD kijelzőket beépíteni, biztos jobban vinnék a gépeket, és nem gyengesége, hanem erőssége lenne ez is.
-
rolcsibácsi
őstag
arra nincs valami hack hogy akkuról is fullosan menjen?
-
rolcsibácsi
őstag
na megrendeltem egy i7est, 500gigas vinyoval, remelem hogy ebben is van egy 20as ssd legalabb, meg hogy nem olyan gaz a kikelzoje. elvileg holnap delutan 1ig meg kell jonnie
mar tukon ulok..
-
Gusztáv
addikt
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Azért az elég necces, nagyon sok mindennek kell stimmelnie.
A Windows élményindexre meg nem sok mindent alapoznék, mert elég megbízhatatlan.
-
Neurotoxin
őstag
Tetszik, de még mindig nagyon drága. Bár ha úgy nézem sulinet-60-al 6-7 éve egy nx6110-es HP is 240-be(eredeti ár) fájt...
-
Atom_Anti
senior tag
A hagyományokkal ellentétben a GT 640M-et nem másik vezérlőhöz hasonlítanánk, ugyanis a korábbi tesztekben használt játékok egy részét vagy lecseréltük, vagy a beállításokat változtattuk meg, igazodva a kor igényeihez.
Szomorúnak tartom PH-s teszteknek soha sincs viszonyítási alapja, pedig teszteknek pont ez lenne lényege. Csupán egy 3DMark11 pontszámot kéne bepréselni valahová és mindenki hasonlíthatná saját hardveréhez vagy régebben tesztelt termékekhez.
-
törölt tag
Nem rossz.Nekem tetszik.
-
Reggie0
félisten
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Az mar realis megoldas. A szervizesek ugysem veszik eszre, ha szetszeded a gepet, ugyhogy a gari sem fog ugrani.
-
_Atesz
addikt
Végre felhagytak az 1 év garanciás blamával...
-
40-el lehetne olcsóbb.
-
Reggie0
félisten
válasz
rolcsibácsi #46 üzenetére
Hat szerintem acernel ne probalkoz kijelzo cserevel. A szervizuk az egyik leggazabb a vilagon.
-
X Factor
addikt
Banyek, lenne pénzem, le is csapnék rá. Suliban ellehet netezni, jegyzetelni, akár egész nap, de akár játszani is lehet rajta bármivel, ha meg kell a kraft.
-
Expulso
tag
átfogó jó kis olvasmány volt, köszönöm
-
Matthu
aktív tag
Nagyon jó kis gép. Erősen gondolkozom a megvételén.
-
{Zodiac}
senior tag
A CUDA és a Directcompute miért nincs bekapcsolva?
-
rolcsibácsi
őstag
nem lehet jobb egy dell xps 15z?
már hetek óta nézegetem őket, mármint laptopokat, de mindegyiknek van valami baja ami nem tetszik. abban meg csak gt 525 van ami nem egy izom kártyaviszont a windows élményindexe jobb átlagban, vid karira is 6.6 ot kapott ez az acer a hiperszuper 640es is csak 6.9et
-
rolcsibácsi
őstag
bocs lejárt..
az mekkora gáz már ezekre az angolokra nézve hogy itt még nincs fent az acer honlapján a gép, a magyaron meg ott virít
lehet haza kéne mennem érte
-
rolcsibácsi
őstag
a hangerőszabályzásra ugylátom nincs külön gomb, a nyilakon lévőket meg gondolom csak az fn-el lehet vezérelni?
az ivy bridgre érdemes várni, néztem pár tesztet és 15-20°kal lesznek gyorsabbak, az meg nemsok ahhoz képest hogy be vagyok zsongva már a laptopkereséstől -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Daywalker #45 üzenetére
hat en mint atlagfelhasznalo, nekem speciel a jatekokon kivul mindenre eleg a 7eves dual coreom is
csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet
ugyhogy egyelore marad ez.
egyebkent lesz ra szerintetek lehetoseg hogy kicsereljem/tessem a kijelzot valami jobbra?kicsit amugy lama vagyok ehhez, inkabb csak hasznalom a gepet, de gondolom ez az ulv valami vekonyitott verzio hogy beleferjen, a turbo az hogy megy? mert alapbol 1.7gigahertz, ez eleg kevesnek tunik mas hasonlo arban levo gepekhez, de a turbo segit rajta, ez tulmelegedesseljar esetleg vagy hogy megy ez? tok automata az egesz? tulajdonkeppen vehetem ugy is hogy 2.5on megy folyamatosan ha epp arra van szuksegem? vagy azt azert nem birja huzamosabb ideig? ebben a gepben ket kulon hely van a winyoknak? ha vennek bele ket ssd-t azt is lehet? koszi.
-
Daywalker
addikt
válasz
rolcsibácsi #44 üzenetére
Mert az ebben elérhető i7 is ULV-s, ami a normál i3-i5 procikkal van nagyjából pariban. Ultrabookokba ULV-s procit raknak. Teljesen személyes vélemény, de bőven elég a teljesítménye ennek is az átlagos embernek.
-
rolcsibácsi
őstag
tervezem hogy rendelek egy ilyet az amazonrol csak akar egy honapot is kell ra varni. i7es kell de notebookchecken azt irjak hogy az is kb egy i3-i5 teljesitmenye kozott van.. mer huzzak le ugy ott?.. kar hogy nem negy magos meg nem megy kicsivel tobb hertzen de ha jatszani lehet vele akkor massal se lehet tul sok gondja.. egyedul a kijelzot olvasom mindenhol hogy kurvaszar a kis felbontas miatt stb, de a mostani 15.4esem helyett ami 1280x800as meg mindig jobb es ezzel sincs bajom.. mer meg nemsok full hd-t lattam, de lenyeg hogy vekony legyen a gep, csini mint ez, de megis izmos..
mivel erre is varnom kell (otthon lattam acer bolt honlapjan hogy mar lehet kapni, de itt londonban nincs egy normalis szamtek bolt..) igy nemtudom hogy erdemes e varni az uj N szerias asusokra amik szinten vekonyak, csak epp full aluminium ha jol emlekszem, szinten fasza videokartyakkal es normalis kijelzovel jonnek nemsokara.. olyan 1000fontot szannek most gepre, es ez tunik legjobbnak.. a samsung chronos 7ben gyengebb joval a videokartya, es hiaba matt a kijelzoje de tavolrol se tud egy rendes fekete szintpedig az is tetszett.. egyelore ez van a fejemben, de lehet varok az asusokra vagy az uj macbook prora (bar ha Air-esitik akkor nemsok remeny van dgpu-ra, igy jatekokra, ezert asus marad ha addig meg nem rendelem ezt.
-
lujó55
addikt
...és sokkal sérülékenyebb és sokkal többször felkeresheted a szervízt a kijelző sérülése miatt, stb. Tényleg megtanultak valamit a gyártók.
Ezt verheted. -
baliii
senior tag
Kellett ez az ultrabook "őrület", hogy a gyártók újra megtanuljanak horodzható gépeket készíteni. E nélkül még mindig ott tartanánk, hogy kijönnek a nehéz és vastag ronda gépek a teljesen felesleges optikai meghajtóval... De ez már egészenj úgy néz ki, amire azt mondom, hogy 15,6"-os de máégis hordozható!
-
lujó55
addikt
Tetszetősen öszerakott cucc, de miért kell a tapipadot balra tolni?
-
Daywalker
addikt
válasz
Ben Wayne #35 üzenetére
Hát nem tom...pár óra Vantage futtatás után tudom csak elképzelni, és azt is egy ponton (a cpu-vga alatt). Az általunk közölt eredménynél a vga nincs kihajtva, mert masszív játék alatt nem bírja sokáig a konfig akkus üzemidővel, át sem melegszik úgy igazán. Ha meg töltőn van, akkor valószínűleg asztali használatról van szó az esetek többségében, ott pedig senkit sem zavar, ha meleg az alja. (de később lehet, hogy változtatunk ezen a tesztmódszeren). A billentyűzet felől akkor sem forrósodik át vészesen.
Mi nem futtatunk sem Prime-ot, sem Furmarkot, mert nem életszerű. Ugyanakkor inkább azt vizsgáljuk minden tesztben, hogy normál felhasználás alatt mennyire melegedhet fel.
Jah és Core i7 volt az ő gépükben. -
Napfénysüti
nagyúr
Egész kellemes benyomást tett a cikk alapján ez a gép. Korrekt végeredmény az Acertől.
-
Daywalker
addikt
Abban a gépben is ULV proci volt, míg a tied Turbo órajelen 3 GHz fölé megy. Szerintem a WoT eléggé eszi a procit, így el tudom képzelni, hogy kevés volt neki. Konkrétan ugyan akkor nem mértem az 540M-et, de akadt, nem lehetett finoman célozni
Még meg is lepődtem rajta, hogy az nem csoda, hogy a HD 3000-rel nem megy, de hogy még az 540M se bírjon el vele normálisan. Nyilván driverfüggő is.
Ben Wayne: milyen melegedés?
-
Ben Wayne
csendes tag
Itt vannak további eredmények a kis Keplerről. Durván ~40% gyorsabb nála a GTX560M.
AMDtől meg nevetséges, hogy semmilyen normális konkurenciát nem állít ennek a kártyának. A 7690M is a 6750M átnevezése... Pedig milyen jó lenne, egy erős verseny a mobil középosztályban! Tudom, majd..
Jó kis notesz lenne ez az ACER, de a melegedés és a vacak kijelző teljesen lehúzza..
-
Radványi
aktív tag
Ha nagyobb lenne a kijelzo felbontasa nem is keresgelnek tovabb.
-
Gusztáv
addikt
Jó kis gép, mondjuk nálam 15.6" kizáró tényező, bármennyire is vékony. Viszont 14"-ba látok benne fantáziát. Az ára sincs túlságosan elszállva.
-
FET-MEN
veterán
hi all. olvastam hogy a videókártyát ,,már kielemeztétek" hol találom meg?
-
kekegsm
őstag
Mondjuk azt érdekesnek tartottam, hogy natív felbontáson a GT540-el a WoT játszhatatlan...
Én egy 1366x768 képernyőn, natívban persze, i5-430M+Ati5650 párossal játszok, minden maxon, kivétel AA (2x) és AniFiltering (2x), és tökéletesen megy. Azon a GT540-en valami más gond lesz szerintem...
-
Ringman
félisten
hát fontos, hogy egy 375 x 251 alapterületű laptop 2cm-nél vékonyabb lehet
várom a 17"-es 2cm vastag notebook-ot, szintén hulladék felbontással
vicc.szerk:
3 cellás – 56 Wh akku -ez tuti, mert 6 cellás akkuk tudnak ennyit? -
darvak
senior tag
Intel Core i3-2367M változat megfelelően megkergeti a GT640M-met?? Elég hozzá?
-
-
M3Ny3'T
senior tag
Nagyon megtetszett ez a ketyere, köszönet a cikkért!
-
Daywalker
addikt
Az Aspire M3 Ultrabook, megfelel a követelményeknek. 14"-es méret és felette 21 mm lehet a max vastagság, ezt pedig teljesíti, unibody-nak sem kell lennie ezen a ponton. Ugyanakkor sem a dGPU, sem az MXM modul, sem pedig az ODD beépítésének lehetősége nincs kizárva. Vannak megkötések persze, de ettől még az M3 Ultrabook hivatalosan is. Chief River platformra más vonatkozik, mint a Huron Riverre.
-
sdombi
tag
A videó alatt szóló zenének mi a címe/előadója?
-
Angel1981
veterán
Jó kis vas, és én kifejezetten örülök ennek a kijelzőfelbontásnak!
-
Cyberpunk
félisten
Ez nem is vékony, tehát nem is Ultrabook.
-
Daywalker
addikt
A zsanérral kapcsolatban: nem lendületből csukódik, hanem van egy pont, amíg szorosan fog, majd az utolsó pár cm-en után direkt behúzza magát (tehát összecsukódik). Jellemzően kinyitáskor is ez a pár cm megy könnyebben (hogy picit be tudj nyúlni a kijelző és az alsó rész közé a kinyitáskor), utána meg szorosabb, hogy ne csukódjon be vagy nyíljon ki a rázkódástól.
Szerintem is GT555M és GTX 560M közé lehet tenni valahova. -
darvak
senior tag
Kb nekem is azok a dolgok nem tetszenek, amiket felsoroltál a cikkben. Pont ezért volt jó olvasni, grat
Tudom, h milyen merevséget várhat el az ember egy lapos lapostól, de én valahogy nem tudok megbarátkozni az ilyen "felépítménnyel".
Jól látom a zsanér annyit fog, h lendületből magától lecsukódik a kijelző? Bár modik pillantásra ez inkább szándékosnak tűnik.
A GT640M tulajdonképpen kicsit túlszárnyalja a GT555M-met, nemde?
üdv
-
shteer
titán
tetszetős nagyon. digitális hangkimenete nincs?
-
Zeratul
addikt
A WoT is bekerült a tesztelendő programok közé, nagyon derék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest