- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
rolcsibácsi #100 üzenetére
-
Dyingsoul
veterán
válasz
rolcsibácsi #97 üzenetére
"hát, ezek itt nekem inkább a gpu összehasonlításának tűnnek nem a procinak a teljesítményei"
Szerintem olvasd el még egyszer azt a 96-os hozzászólást...
-
XtremLor
őstag
válasz
rolcsibácsi #47 üzenetére
Nem tudom te milyen tesztet neztel, az ivy eseten maga a cpu nem lesz nagy elorelepes ,csak kevesebbet fog fogyasztani ami hordozhato gep eseten nem hatrany, de a benne talalhato igp nem 15-20 lesz erosebb, joval tobb az.
Az Acer lapotop tetszik nagyon bar a mondo vagyok en is, hogy most megeri varni par honapot a vasarlassal, annak akinek nem surgos.
-
Gusztáv
addikt
válasz
rolcsibácsi #93 üzenetére
Szia, azért lehet, hogy egy telefont megérne az ügyfélszolgálat (szerviz) felé, hogy tudnak-e adni egy factory image-t? Abból fullosan vissza lehetne rakni az eredeti rendszert. 20 GB-ra egy Win 7-et össze lehet sűríteni, de bizonyos idő eltelte után szűkös lehet (ha nem takarítod rendszeresen a ideiglenes fájlokat).
-
Krike
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #91 üzenetére
Az sajnos nem volt egy szerencsés ötlet
Tippeim szerint WIN7 install a merevlemezre, és az összes acer driver feltelepítése, elsőként chipset, AHCI, AMT, IRST.
De lehet azzal járnál a legjobban, bár fizetni kell érte, hogy a merevlemezedet állítsák az eredeti állapotba vissza, az összes driverrel egyetemben, bár ez fizetős dolog lesz. Itthon az EC-CO Kft szerintem megcsinálja, az árakról viszont őket kellene kérdezni. Ha Londonban vagy, akkor Acer ügyfélszoli. Jó lett volna telepítés előtt kérdezni, mert akkor könnyebben megúsztad volna -
Krike
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #88 üzenetére
Szia,
A merevlemezen van a telepítő rejtett partíción. Bármikor tudsz az Acer hozzáadott prograjábal 5 dvd-re backupot készíteni róla, és akkor arról is tudod telepíteni. Driverek benne vannak a telepítőben, újratelepítés bekapcsolás után Alt + F10 kombinációval lehetséges, ezért nem értem, milyen drivereket kerestél, mert felrak mindent, ha újratelepíted onnan. Viszont ha felraktál egy lemezes normál Win7-est, és törölted a rejtett partíciót, akkor sajna már előbbiek nem lehetségesek.
Az SSD nem telepítésre van benne, hanem azért, ha készenléti állapotba kerül, oda rakja az aktuális állapotot, és onnan éled fel gyorsabban, mint ha mereevlemezről tenné ugyanezt. -
Gusztáv
addikt
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Azért az elég necces, nagyon sok mindennek kell stimmelnie.
A Windows élményindexre meg nem sok mindent alapoznék, mert elég megbízhatatlan.
-
Reggie0
félisten
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Az mar realis megoldas. A szervizesek ugysem veszik eszre, ha szetszeded a gepet, ugyhogy a gari sem fog ugrani.
-
Reggie0
félisten
válasz
rolcsibácsi #46 üzenetére
Hat szerintem acernel ne probalkoz kijelzo cserevel. A szervizuk az egyik leggazabb a vilagon.
-
Daywalker
addikt
válasz
rolcsibácsi #44 üzenetére
Mert az ebben elérhető i7 is ULV-s, ami a normál i3-i5 procikkal van nagyjából pariban. Ultrabookokba ULV-s procit raknak. Teljesen személyes vélemény, de bőven elég a teljesítménye ennek is az átlagos embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest