- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
rolcsibácsi #44 üzenetére
Mert az ebben elérhető i7 is ULV-s, ami a normál i3-i5 procikkal van nagyjából pariban. Ultrabookokba ULV-s procit raknak. Teljesen személyes vélemény, de bőven elég a teljesítménye ennek is az átlagos embernek.
-
Daywalker
addikt
válasz
Ben Wayne #35 üzenetére
Hát nem tom...pár óra Vantage futtatás után tudom csak elképzelni, és azt is egy ponton (a cpu-vga alatt). Az általunk közölt eredménynél a vga nincs kihajtva, mert masszív játék alatt nem bírja sokáig a konfig akkus üzemidővel, át sem melegszik úgy igazán. Ha meg töltőn van, akkor valószínűleg asztali használatról van szó az esetek többségében, ott pedig senkit sem zavar, ha meleg az alja. (de később lehet, hogy változtatunk ezen a tesztmódszeren). A billentyűzet felől akkor sem forrósodik át vészesen.
Mi nem futtatunk sem Prime-ot, sem Furmarkot, mert nem életszerű. Ugyanakkor inkább azt vizsgáljuk minden tesztben, hogy normál felhasználás alatt mennyire melegedhet fel.
Jah és Core i7 volt az ő gépükben. -
Daywalker
addikt
Abban a gépben is ULV proci volt, míg a tied Turbo órajelen 3 GHz fölé megy. Szerintem a WoT eléggé eszi a procit, így el tudom képzelni, hogy kevés volt neki. Konkrétan ugyan akkor nem mértem az 540M-et, de akadt, nem lehetett finoman célozni
Még meg is lepődtem rajta, hogy az nem csoda, hogy a HD 3000-rel nem megy, de hogy még az 540M se bírjon el vele normálisan. Nyilván driverfüggő is.
Ben Wayne: milyen melegedés?
-
Daywalker
addikt
Az Aspire M3 Ultrabook, megfelel a követelményeknek. 14"-es méret és felette 21 mm lehet a max vastagság, ezt pedig teljesíti, unibody-nak sem kell lennie ezen a ponton. Ugyanakkor sem a dGPU, sem az MXM modul, sem pedig az ODD beépítésének lehetősége nincs kizárva. Vannak megkötések persze, de ettől még az M3 Ultrabook hivatalosan is. Chief River platformra más vonatkozik, mint a Huron Riverre.
-
Daywalker
addikt
A zsanérral kapcsolatban: nem lendületből csukódik, hanem van egy pont, amíg szorosan fog, majd az utolsó pár cm-en után direkt behúzza magát (tehát összecsukódik). Jellemzően kinyitáskor is ez a pár cm megy könnyebben (hogy picit be tudj nyúlni a kijelző és az alsó rész közé a kinyitáskor), utána meg szorosabb, hogy ne csukódjon be vagy nyíljon ki a rázkódástól.
Szerintem is GT555M és GTX 560M közé lehet tenni valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged