Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Na erre alszok még pár
napotévet. -
banhammer
veterán
Horror áruk van és semmi se garantálja, hogy hozni tudja azt a sebességet amit ráírtak.
-
GIJoe
addikt
azon agyaltam venni kéne vmi ütős ACs routert de vmi olcsóbb Kínait, Tenda v hasonlót...
-
Male
nagyúr
válasz
matteo_szg #1 üzenetére
Mert csak 27.000 Ft, és a gigabit akár 100Ft-tal is megnövelhetné a költségeket, egyszerűen nem fér bele az árba...
-
Kiflinger
tag
válasz
matteo_szg #1 üzenetére
Ezen elcsodálkoztam én is. Értem én, hogy már nem kell a vezeték, de akkor meg miért olyan lassú vezeték nélkül? Egy jó N-es a kicsit simán kenterbe veri... 300 és 433 Mbps...
Hogy írjak jót is... hmmm... szépek!
-
ispááán
csendes tag
Abba a 64k -ba nem fért bele a cserélhető antenna ?
-
matteo_szg
őstag
10/100 Mbps-os LAN-csatik? Tuti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy gyors és egy lassabb (de olcsóbb) routert hoz a magyar piacra a cég, természetesen adapterekkel együtt.
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest