- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Nem hozzák át sehová, hanem a kínaiak rendezik a vámot, ezért fizetsz.
Egyébként én is rendeltem egyet, mert annyira jól néz ki. Amúgy is ki akartam próbálni ezt a Kínából rendelősdit. Eddig csak ebayről rendeltem apróságokat (igaz, onnan már több, mint 500-at). Kíváncsi leszek, hogy mikor ér ide, milyen a minősége, stb.
Mivel van telefonom, valószínűleg el fogom adni kipróbálás után. Akit esetleg érdekel nyugodtan írjon üzenetet. -
nbg
senior tag
-
nbg
senior tag
Reszemrol egy darab, de annal fontosabb use case van: telefonnal fizetek mindenhol - na jo, csak cirka 99.8%-ban. Igy nem kell plussz bankkartyat, de nagyjabol kp-t sem magamnal tartanom.
Tudom, tudom, kenyelmi extra, de a johoz piszok konnyu hozzazokni, es nem is szivesen lepnek "vissza", igy sajnos nalam mar csak es kizarolag NFC-s telofon jatszik. (szerk: ami nem Apple...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged